QUOTE(Amellie @ 2009 04 21, 12:26)
Urtekram skystesnis zymiai, o NS putoja kaip sintetinis. abu turiu suteikiancius apimties, tai poveikis panasus, siaip sunku palygint, nes dazniausiai dedu balzama po sampuno. dar kazkaip turiu itarima, kad Urtekram man greiciau riebalina plaukus
Dėkui Urtekram dažytiem plaukam ir man riebina plaukus, nors maniškiai šviesinami, tai prigriebiau NS jautriai galvos odai
QUOTE(mocha @ 2009 04 22, 00:22)
Išduokit gerbiamosios, paslaptį, kur jūs perkat NS prekes. Ar kokiose vaistinėse,ar kosmetikos prekių parduotuvėse. Aš vis ieškau ir neužmatau,arba ne ten žiūriu Labau jau noriu išbandyt,tiek gražių atsiliepimų
Rimi, bent Megoj tikrai yra
QUOTE(mocha @ 2009 04 22, 02:22)
Išduokit gerbiamosios, paslaptį, kur jūs perkat NS prekes. Ar kokiose vaistinėse,ar kosmetikos prekių parduotuvėse. Aš vis ieškau ir neužmatau,arba ne ten žiūriu Labau jau noriu išbandyt,tiek gražių atsiliepimų
Vilniuje yra dar Seskineje rusiskos kosmetikos parduotuveje.
Beje, o del sampunu man irgi panasu, kad plaukai greiciau riebaluojasi
QUOTE(mocha @ 2009 04 22, 00:22)
Kaune perku didelėj Norfoj Šilainiuose (prie degalinės, kur yra automobilių plovykla), nes ten pigiau nei Kosmadoj ar Euro vaistinėj. Pvz. šampūną Norfoj pirkau už 19Lt, Kosmadoj jis kainuoja 24Lt Ten mačiau yra ir kremų visokių.
Ta pačia proga pasakysiu, kad labai patiko Natura Siberica šampūnas žaliam buteliuke (nebeatsimenu kokiems plaukams). Plaukai būdavo gerokai puresni (mano šiaip ploni labai), švelnūs net ir nedėjus balzamo ir svarbiausia, kad neberdavo galvos odos, kas retai pasitaiko su kitais šampūnais. Ir MB jis tiko, nes jam beveik nuo visų šampūnų atsiranda pleiskanų, o nuo šito neatsirado. Turėjau ir specialiai jautriai galvos odai skirtą NS šampūną (permatomam buteliuke), bet tas nepatiko. Po jo plaukai nebebūdavo purūs ir tokie švelnūs, ir man nelabai patinka kosmetikos priemonės be jokio kvapo
Man visgi patinka labiausiai šampūnas tamsiems plaukams... Užbaigiau, galvojau kažką ktka pabandyti reikia, nusipirkau kito gamintojo, tai grįžau prie NS
QUOTE(Finna @ 2009 05 25, 23:08)
Kaune perku didelėj Norfoj Šilainiuose (prie degalinės, kur yra automobilių plovykla), nes ten pigiau nei Kosmadoj ar Euro vaistinėj. Pvz. šampūną Norfoj pirkau už 19Lt, Kosmadoj jis kainuoja 24Lt
Bet pigiausia tai Kauno urmo bazėj Radau ten balzamus, šampūnus po 15 lt
Kaip čia dabar paaiškint Nesigaudau aš tuose urmo pastatuose. Kiek pamenu vadinos vakarinė galerija. Vienoj iš salių, berods šeštoj Gal kauniškės labiau žinos
Sveikos
Kas turit NS šampūną, gal galit parašyti jo sudėtį?
Kas turit NS šampūną, gal galit parašyti jo sudėtį?