Įkraunama...
Įkraunama...

Natura Siberica

Išduokit gerbiamosios, paslaptį, kur jūs perkat NS prekes. Ar kokiose vaistinėse,ar kosmetikos prekių parduotuvėse. Aš vis ieškau ir neužmatau,arba ne ten žiūriu biggrin.gif Labau jau noriu išbandyt,tiek gražių atsiliepimų rolleyes.gif
Atsakyti
kosmadoj, eurovaistinej akropoly ir gedimino vaistinej (cia kaune)
Atsakyti
kaune dar vilniaus g. švaros prekėse šios kosmetikos galima rast 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Amellie @ 2009 04 21, 12:26)
Urtekram skystesnis zymiai, o NS putoja kaip sintetinis. abu turiu suteikiancius apimties, tai poveikis panasus, siaip sunku palygint, nes dazniausiai dedu balzama po sampuno. dar kazkaip turiu itarima, kad Urtekram man greiciau riebalina plaukus  g.gif

Dėkui smile.gif Urtekram dažytiem plaukam ir man riebina plaukus, nors maniškiai šviesinami, tai prigriebiau NS jautriai galvos odai smile.gif

QUOTE(mocha @ 2009 04 22, 00:22)
Išduokit gerbiamosios, paslaptį, kur jūs perkat NS prekes. Ar kokiose vaistinėse,ar kosmetikos prekių parduotuvėse. Aš vis ieškau ir neužmatau,arba ne ten žiūriu biggrin.gif Labau jau noriu išbandyt,tiek gražių atsiliepimų rolleyes.gif

Rimi, bent Megoj tikrai yra cool.gif
Atsakyti
QUOTE(mocha @ 2009 04 22, 02:22)

Vilniuje yra dar Seskineje rusiskos kosmetikos parduotuveje.
Beje, o del sampunu man irgi panasu, kad plaukai greiciau riebaluojasi sad.gif
Atsakyti
QUOTE(mocha @ 2009 04 22, 00:22)

Kaune perku didelėj Norfoj Šilainiuose (prie degalinės, kur yra automobilių plovykla), nes ten pigiau nei Kosmadoj ar Euro vaistinėj. Pvz. šampūną Norfoj pirkau už 19Lt, Kosmadoj jis kainuoja 24Lt unsure.gif Ten mačiau yra ir kremų visokių.
Ta pačia proga pasakysiu, kad labai patiko Natura Siberica šampūnas žaliam buteliuke (nebeatsimenu kokiems plaukams). Plaukai būdavo gerokai puresni (mano šiaip ploni labai), švelnūs net ir nedėjus balzamo ir svarbiausia, kad neberdavo galvos odos, kas retai pasitaiko su kitais šampūnais. Ir MB jis tiko, nes jam beveik nuo visų šampūnų atsiranda pleiskanų, o nuo šito neatsirado. Turėjau ir specialiai jautriai galvos odai skirtą NS šampūną (permatomam buteliuke), bet tas nepatiko. Po jo plaukai nebebūdavo purūs ir tokie švelnūs, ir man nelabai patinka kosmetikos priemonės be jokio kvapo smile.gif
Atsakyti
Man visgi patinka labiausiai šampūnas tamsiems plaukams... Užbaigiau, galvojau kažką ktka pabandyti reikia, nusipirkau kito gamintojo, tai grįžau prie NS thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Finna @ 2009 05 25, 23:08)
Kaune perku didelėj Norfoj Šilainiuose (prie degalinės, kur yra automobilių plovykla), nes ten pigiau nei Kosmadoj ar Euro vaistinėj. Pvz. šampūną Norfoj pirkau už 19Lt, Kosmadoj jis kainuoja 24Lt unsure.gif

Bet pigiausia tai Kauno urmo bazėj mirksiukas.gif Radau ten balzamus, šampūnus po 15 lt ax.gif
Atsakyti
o katroj vietoj urme taip pigiai? nes švaros prekėse ir mendyje neteko matyt g.gif
Atsakyti
Kaip čia dabar paaiškint g.gif Nesigaudau aš tuose urmo pastatuose. Kiek pamenu vadinos vakarinė galerija. Vienoj iš salių, berods šeštoj mastau.gif Gal kauniškės labiau žinos 4u.gif
Atsakyti
Sveikos smile.gif
Kas turit NS šampūną, gal galit parašyti jo sudėtį? smile.gif
Atsakyti
As siandien su nulaida svaros prekese isigijau sampuna riebiems plaukam ax.gif saket kad kiti suriebina plaukus tai iskart emiau riebiems,nes saknys pas mane greitai susiriebaluoja.ryt bandysiu biggrin.gif
Atsakyti