Įkraunama...
Įkraunama...

Natura Siberica

QUOTE(mylimuke @ 2009 03 23, 01:39)
Gal kuri naudojot šampūną ir kaukę variniams plaukams? Kokie atsiliepimai?  ax.gif
user posted image

Pirmi du tai sampunas ir balzamas tamsiems plaukams, o kiti du- variniams (ryziems, raudoniems plaukams ) smile.gif
Atsakyti
QUOTE(gabrizzze @ 2009 03 23, 09:43)
Pirmi du tai sampunas ir balzamas tamsiems plaukams, o kiti du- variniams (ryziems, raudoniems plaukams )  smile.gif

O tas tamsiem plaukam tai gal spalva biski duoda?
Atsakyti
QUOTE(gabrizzze @ 2009 03 23, 09:43)
Pirmi du tai sampunas ir balzamas tamsiems plaukams, o kiti du- variniams (ryziems, raudoniems plaukams )  smile.gif

Žinau, kas yra kas, nes jau vonioj pas mane stovi tongue.gif Tik įdomu, ką pasakytų jau naudojusios šias priemones ax.gif
Atsakyti
QUOTE(mylimuke @ 2009 03 24, 02:30)
Žinau, kas yra kas, nes jau vonioj pas mane stovi  tongue.gif  Tik įdomu, ką pasakytų jau naudojusios šias priemones  ax.gif

O kokie butu pacios atsiliepimai?
Atsakyti
QUOTE(Meri_ceri @ 2009 03 23, 12:14)
O tas tamsiem plaukam tai gal spalva biski duoda?

bent jau man neduoda spalvos biggrin.gif tik neleidzia matyt greit dazam nusiplaut, o ir blizga labiau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Meri_ceri @ 2009 03 24, 10:14)
O kokie butu pacios atsiliepimai?

Dar tik kartą naudojau, tad menki tie atsiliepimai biggrin.gif Kvepia skaniai- kol kas tiek ax.gif
Atsakyti
Pabandysiu ir aš Natura Siberica,pirkau balzamą sausiems plaukams,kvapas skanus,tikiuosi ir poveikis bus thumbup.gif
Atsakyti
o kokia kaina ir talpa kuno sviesto? ar buna pirkti Norfoje? smile.gif
Atsakyti
Gal kuri esat bandžius ir galėtumėt palyginti Natura Siberica šampūnus su Urtekram šampūnais? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Kelsey @ 2009 04 20, 17:27)
o kokia kaina ir talpa kuno sviesto? ar buna pirkti Norfoje?  smile.gif

Talpa nemaza, 200 ar 250 ml...bijau sumeluot, berods 200 smile.gif Norfose tai tik sampuno maciau, bet Kosmadoj tikrai yra ir sviesto, ir pilingu, ir veido kremu smile.gif
Atsakyti
Tas kūno sviestas, tai tokiam dideliam baltam indely su auksinėm raidėm? rolleyes.gif Ten 370g Aš irgi jį, pasirodo, turiu biggrin.gif Baigiu sutept jau. Nežinau, kaip dėl poveikio, ne kasdien tepu, kažko ryškaus nepastebėjau.
Atsakyti
QUOTE(Sonrisita @ 2009 04 20, 18:28)
Gal kuri esat bandžius ir galėtumėt palyginti Natura Siberica šampūnus su Urtekram šampūnais?  smile.gif

Urtekram skystesnis zymiai, o NS putoja kaip sintetinis. abu turiu suteikiancius apimties, tai poveikis panasus, siaip sunku palygint, nes dazniausiai dedu balzama po sampuno. dar kazkaip turiu itarima, kad Urtekram man greiciau riebalina plaukus g.gif
Atsakyti