Įkraunama...
Įkraunama...

Natura Siberica

QUOTE(ugniune @ 2009 02 22, 16:56)
Laba diena, Esu naujokeke. Uzklydau i forumuka ir ziuriu apie Siberica sampunus klausinejate viena kitos. Kaune pigiausia sios kosmetikos galima isigyti Svaros prekiu parduotuveje Vilniaus g sienamiestyje 18.40 berods. Kremai veidui +- 19Lt . As turiu sampuna dazytu plauku ir balzama, krema riebiai ir misriai odai kuno krema su baltuoju sviestu ir ranku krema. Man visa si kosmetika labai  thumbup.gif  pirksiu dar butinai. Vien sudetis ka reiskia.  ax.gif

man rodos gedimino vaistinej dar pigiau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Amellie @ 2009 02 22, 19:39)
man rodos gedimino vaistinej dar pigiau  4u.gif

O bazeje dar pigiau;)
Atsakyti
[quote=gabrizzze,2009 02 24, 20:20]
lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif o jei dar kur akcijos kokios tai dar pigiau lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

prisiskaiciusi apie naturaliasne kosmetika nusprendziau pati isbandyti koki nors sampuna ir kitas priemones, vis kiekvienoje parduotuveje ir vaistineje uzmesdavau aki i sudeti, ir nepatikesite, bet radau NS sampuna ir balzama uz 13.24, tai nusipirkau pabandymui pradziai po viena ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Waldone: 16 kovo 2009 - 21:01

KUR???? bigsmile.gif blink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gabrizzze: 17 kovo 2009 - 12:17
QUOTE(gabrizzze @ 2009 03 17, 13:17)
KUR????  bigsmile.gif  blink.gif

na kadangi atostogavau pas tevus kaime, tai ignalinoje yra tokia maisto prekiu (ir netik) parduotuve "danalta" tai ten ir atradau visai nesitikedama biggrin.gif
Atsakyti
Tik idomu ar patiks sampunas ax.gif
As turejau viena kauke plaukams "naturalesne", bet plaukai kaip siaudai buvo, sausi, nepaklusnus, tai sakau, matyt kad mes jau negalim be parabenu ir silikonu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Lena.lt @ 2009 03 18, 00:03)
Tik idomu ar patiks sampunas  ax.gif
As turejau viena kauke plaukams "naturalesne", bet plaukai kaip siaudai buvo, sausi, nepaklusnus, tai sakau, matyt kad mes jau negalim be parabenu ir silikonu  biggrin.gif

As isvis abejoju ar yra naturaliu db... o ir nemanau kad natulalus lb jau ir NS verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(gabrizzze @ 2009 03 18, 09:20)
As isvis abejoju ar yra naturaliu db... o ir nemanau kad natulalus lb jau ir NS  verysad.gif

tai aisku yra biggrin.gif pati naturaliausia kauke - aliejus, medus ar kiausinis bigsmile.gif o siaip yra naturaliu sertifikuotu produktu be jokiu silikonu ar parabenu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(gabrizzze @ 2009 03 18, 10:20)
As isvis abejoju ar yra naturaliu db... o ir nemanau kad natulalus lb jau ir NS  verysad.gif

Nebuk pesimiste, yra dar saziningu gamintoju kurie gamina naturalius produktus:) o del Sibericos tai sudetis labai grazi, tokia naturali atrodo bet man itartini tie skanus kvapai ir putoja kazkaip per gerai kaip naturalus sampunas..
Atsakyti
QUOTE(Lena.lt @ 2009 03 17, 23:03)
Tik idomu ar patiks sampunas  ax.gif
As turejau viena kauke plaukams "naturalesne", bet plaukai kaip siaudai buvo, sausi, nepaklusnus, tai sakau, matyt kad mes jau negalim be parabenu ir silikonu  biggrin.gif

na issiploviau kelis kartus ir su NS balzamu, sukuojasi gal siek tiek sunkiau, bet kolkas tikrai nenusivyliau sia linija, kaip tik labai dziaugiuosi, kadangi po plovimo antra diena anksciau niekur iseiti negaledavau, labai greitai susiriebaluodavo, o su siuo sampunu plaukai ir trecia diena padorei atrodo thumbup.gif nezinau kaip toliau bus, nes tik kelis kartus dar naudojau, bet kolkas labai dziaugiuosi biggrin.gif
Atsakyti
Gal kuri naudojot šampūną ir kaukę variniams plaukams? Kokie atsiliepimai? ax.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(mylimuke @ 2009 03 23, 00:39)
Gal kuri naudojot šampūną ir kaukę variniams plaukams? Kokie atsiliepimai?  ax.gif
user posted image

net nemaciau tokiu pirkti blink.gif
Atsakyti