O tu atidarei ta sampuna ? ar dar ne?
QUOTE(gabrizzze @ 2009 02 04, 10:01)
O tu atidarei ta sampuna ? ar dar ne?
Aha, jau prabandytas na nieko,pakenetesiu, arba nubegsiu kokia diena ir nusipirksiu neiskentus:) o balzamas yra tamsiems?
QUOTE(mari21 @ 2009 02 03, 15:05)
Siandien nusipirkau NS anticeliulitini sviesta,seip jis kaip kremas bet man labai patiko kvapas ir konsistencija tepliuosiuos tik slaunis po juros purvo kaukiu
Man tas sviestas labai patiko, tiesa del to anticeliulitinio poveikio tai nežinau, bet įsigeria puikiai, o kvapas jau antra tūbelė eina apyvarton.. Dar naudoju šveitiklį, šampūną ir balzamą plaukams, ir nieko blogo negaliu pasakyti, tikrai smagios priemonės, ir aromatai super
QUOTE(4voleurs @ 2009 02 10, 09:35)
Man tas sviestas labai patiko, tiesa del to anticeliulitinio poveikio tai nežinau, bet įsigeria puikiai, o kvapas jau antra tūbelė eina apyvarton.. Dar naudoju šveitiklį, šampūną ir balzamą plaukams, ir nieko blogo negaliu pasakyti, tikrai smagios priemonės, ir aromatai super
O kaip sveitiklis, kaip sveicia? Labiau kreminis ar siurkstus
QUOTE(baggio @ 2009 02 10, 11:22)
O kaip sveitiklis, kaip sveicia? Labiau kreminis ar siurkstus
šveisti šveičia, nes tikrai yra tų grūdelių, bet ta masė, kurioje tie grūdeliai tokia labai kreminė, beveik neputoja, riebina, maitina odą - paskui net nėra poreikio tept kažką labai.. bent jau man, nors oda sausoka
Sveikutes,
Gal kuri nors bandet sampuna nuo pleiskanu? Ir is vis toks ar yra?
Gal kuri nors bandet sampuna nuo pleiskanu? Ir is vis toks ar yra?
QUOTE(Egerija @ 2009 02 12, 21:38)
tikrai yra, maciau parduotuvej bet nebandziau
As vakar irgi nusipirkau sviesta-krema anticeliulitini Labai patiko, po ziemos oda labai issausejusi, o kremas riebus, bet gerai isigeria. Del sito labai patik, kadangi daznai buna jei riebus, tai prastai isigeria, o sitas liuks. Del kvapo tai net nezinau kolkas patinka, kaip kvepalu, bet paskui gali atsibosti.
QUOTE(Lena.lt @ 2009 02 14, 14:52)
As vakar irgi nusipirkau sviesta-krema anticeliulitini Labai patiko, po ziemos oda labai issausejusi, o kremas riebus, bet gerai isigeria. Del sito labai patik, kadangi daznai buna jei riebus, tai prastai isigeria, o sitas liuks. Del kvapo tai net nezinau kolkas patinka, kaip kvepalu, bet paskui gali atsibosti.
Man irgi patinka kad sis kremas gerai isigeria,o kvepalais man visai nekvepia kaip tik tokiu kremu ir kvapas lengvas toks neikyrus, bet as dar ilasinu i ji greipfrutu eterinio aliejaus ir masazuoju slaunis,o kartais situo kremu ir visa kuna pasitepu palieka labai svelnia oda pirksiu dar ir sveitikli kadangi perskaiciau kad jis kreminis tai man butent tokio ir reikia
QUOTE(mari21 @ 2009 02 16, 13:03)
pirksiu dar ir sveitikli kadangi perskaiciau kad jis kreminis tai man butent tokio ir reikia
Kreminis ta prasme, kad neputoja ir nesausina odos labai, o ne ta, kad labai svelnus ir nieko nešveičia. Tikrai yra tų grūdelių
QUOTE(4voleurs @ 2009 02 16, 15:32)
Kreminis ta prasme, kad neputoja ir nesausina odos labai, o ne ta, kad labai svelnus ir nieko nešveičia. Tikrai yra tų grūdelių
Na seip sveitikliai neputoja nebent buna sveiciamieji duso geliai svarbu kad nelabai siurkstus ir odos nesausina greitu metu jau isbandysiu
Laba diena, Esu naujokeke. Uzklydau i forumuka ir ziuriu apie Siberica sampunus klausinejate viena kitos. Kaune pigiausia sios kosmetikos galima isigyti Svaros prekiu parduotuveje Vilniaus g sienamiestyje 18.40 berods. Kremai veidui +- 19Lt . As turiu sampuna dazytu plauku ir balzama, krema riebiai ir misriai odai kuno krema su baltuoju sviestu ir ranku krema. Man visa si kosmetika labai pirksiu dar butinai. Vien sudetis ka reiskia.