Įkraunama...
Įkraunama...

Natura Siberica

QUOTE(rasulensija @ 2008 07 04, 15:16)
tai fain vilnietėm, kai pas jus tos Vilkpedės bazės yra smile.gif  o vat kura Kaune pigiau nei eurovaistinėj gaut? norėtųs išbandyt, bet nzn, nes yeko girdėt nelabai palankų atsiliepimų apie kremus. na, bet čia kaip visad-vienai tinka, kitai ne smile.gif

Ju atstove UAB Elevita,gal jie Kaune irgi tiekia kam nors...Arba galima savaitgali Eurovaistineje gal su 15proc.nuolaida isigyti?
Dabar naudoju naktini krema misriai odai-labai patinka,gerai isigeria,lengvas,malonus kvapas,nepalieka riebios pleveles ant veido.
Taip pat turiu balzama sviesiems plaukams-irgi patinka.Bandziau ranku krema-taip pat geras.Zadu isigyti ir daugiau is sios kosmetikos,su lietuviska Rasa tai net nera ka lyginti smile.gif
Atsakyti
Nusipirkau šampūną ir balzamą drėkinantį ir purinantį ax.gif Šampūnas patiko, o dėl balzamo nežinau, dar reik daugiau laiko ax.gif
Atsakyti
Man is sios kosmetikos labai imponuoja sudetis-kad nera parabenu,o toje pacioje Rasoje ju pilna...

Kosmetikoje naudojama tūkstančiai nenatūralių medžiagų, kurios gali pakenkti sveikatai. Žinoma, porą kartų patepus kremą su parebenu arba propileno gliukoliu, nieko baisaus neatsitiks, tačiau naudojant jį kasdien, kengsmingosios medžiagos susikaupia organizme ir kenkia sveikatai.

Parabenai, Paraben (Metyl, Butyl, Propyl, Isobutyl)
Naudojama beveik visose plaukų bei odos priežiūros produktuose.
Tikslas: tai konservantas, kuris naudojamas produkto galiojimo laikui prailginti.
Nepageidaujamas poveikis: gali būti daugelio alerginių reakcijų ir odos išbėrimų priežastimi. Jie yra mutogenai ir imituoja moteriškųjų hormonų veiksmus, pažeidžia endokrininę sistemą, yra toksiški. Parabenai turi savybę įsisiurbti į giliausius odos sluoksnius, absorbuotis kraujotakos sistemoje bei susikaupti organizmo audiniuose. Taip šios medžiagos gali pasiekti paaukštintą koncentraciją ir pastebimai gadinti imuninę sistemą, kas gali įtakoti įvairių ligų bei anomalijų atsiradimą. Be to, šios medžiagos per motinos organizmą yra perduodamos palikuonims (parebenai surasti ir motinos piene).
Atsakyti
QUOTE(purpurinė @ 2008 06 14, 10:09)
Gundausi pirkti šampūną ir kond. Gal kas jau yra bandę?

As turiu sampuna ir balzama sausiems plaukams (persikines spalvos buteliai). Tai balzamu esu labai patenkinta-jis neriebina plauku, padaro juos lygius, svelnius, maloniai lengvai kvepia, gerai nusiskalauja, nereikia ilgai laikyti norint sulaukti efekto.

Sampunas irgi lyg ir nieko, taciau po keliu plovimu panizo galvos oda. Siaip tinka vienetai sampunu (oda labai jautri), tai kazkaip nenustebau, kad sis netiko....
Atsakyti
As siandien nusipirkau dazytu ir pazeistu plauku sampuna,ryt isbandyusiu.
Atsakyti
Pirkau kremą kojoms. Neblogas, tik nelabai man aišku, kaip jį naudot. Parašyta: "Įtepkite į švarią odą. Nuplauti šiltu vandeniu". Tasi kam įtept, o po to dar nuplaut? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Malena @ 2008 07 07, 20:37)
As siandien nusipirkau dazytu ir pazeistu plauku sampuna,ryt isbandyusiu.

Patinka,svelnumelis wub.gif
Atsakyti
Malena,o kokia kaina to sapuno?
Atsakyti
QUOTE(Silvy @ 2008 07 12, 21:35)

visi siberica sampunai ir balzamai ~19.40 lt -400ml talpa.
Atsakyti
mano patirtis su siuo sampunu nekokia, kadangi turiu jautria galvos oda, tai nusprendziau, kad man turetu tikti jautriai galvai skirtas sampunas - bet jau po pirmo plovimo negalejau is galvos istrauti ranku - taip niezejo, po antro karto tas pats, tai teko MB ji pabaigti
Atsakyti
QUOTE(Silvy @ 2008 07 12, 21:35)

QUOTE(xde @ 2008 07 12, 23:35)
visi siberica sampunai ir balzamai ~19.40 lt -400ml  talpa.

drinks_cheers.gif Mokejau 19 su centais,tiksliai nepamenu.

QUOTE(Tiffany @ 2008 07 12, 23:50)
mano patirtis su siuo sampunu nekokia, kadangi turiu jautria galvos oda, tai nusprendziau, kad man turetu tikti jautriai galvai skirtas sampunas - bet jau po pirmo plovimo negalejau is galvos istrauti ranku - taip niezejo, po antro karto tas pats, tai teko MB ji pabaigti

Maniskis kolkas nedirgina galvos odos,jis skirtas dazytiem plaukam.Labai svelnus,gal ir nedirgins tikiuosi.
Atsakyti
natura siberica sampunas ir balzamas dazytiems plaukams artimiausias mano pirkinys (nuo gliss kur dazytiems plaukams pilna galva pleiskanu unsure.gif nors plaukams tiko kuo puikiausiai) tikiuosi sios naturalesnes priemones nesausins galvos odos kaip tie cheminiai g.gif
Papildyta:
QUOTE(Justelė @ 2008 07 12, 17:54)
Pirkau kremą kojoms. Neblogas, tik nelabai man aišku, kaip jį naudot. Parašyta: "Įtepkite į švarią odą. Nuplauti šiltu vandeniu". Tasi kam įtept, o po to dar nuplaut?  biggrin.gif

Tai cia tikriausiai kremas-pilingas kad reikia nuplaut
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mari21: 23 liepos 2008 - 23:41