Įkraunama...
Įkraunama...

Natura Siberica

QUOTE(gabrizzze @ 2008 10 30, 15:14)
Fabijoniskese parduotuvej, ten seip baze smile.gif "Spekuliacija " jei girdejot  smile.gif

gal gali konkreciau, kurioje ten vietoje?? as fabijoniskese tik puse metu gyvenu, tai neradau dar sito "tashko":):)buciau lb dekinga 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Meri_ceri @ 2009 01 27, 16:46)
gal gali konkreciau, kurioje ten vietoje?? as fabijoniskese tik puse metu gyvenu, tai neradau dar sito "tashko":):)buciau lb dekinga 4u.gif

Gal zinai kur yra statybininku profesine mokykla? salia yra dar "Siebas" (masinos oranzines stovi) biggrin.gif islipt reiktu liudo Giros stotelei smile.gif jei dar ka paaiskint reik - rasyk i AŽ smile.gif
Atsakyti
Isbandziau as sampuna ir balzama is sitos firmos..pirkau sampuna rozini (dazytiems plaukams) ir balzama zalia (visiems plauku tipams), tai sampunas didelio ispudzio nepadare, toks skystokas, isplauna ir tiek, na bet gal taip ir turi buti, is tikruju gal ir nereikia daugiau tiketis is sampuno..beje, pries tai laikiau aliejaus kauke ant plauku, tai per 2 kartus isplove be vargo..o balzamas tai thumbup.gif palaikiau ilgiau, gal 10 minuciu, tai plaukai purus, lengvai sukuojasi thumbup.gif esu lb patenkinta thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Meri_ceri @ 2009 02 01, 01:35)
Isbandziau as sampuna ir balzama is sitos firmos..pirkau sampuna rozini (dazytiems plaukams) ir balzama zalia (visiems plauku tipams), tai sampunas didelio ispudzio nepadare, toks skystokas, isplauna ir tiek, na bet gal taip ir turi buti, is tikruju gal ir nereikia daugiau tiketis is sampuno..beje, pries tai laikiau aliejaus kauke ant plauku, tai per 2 kartus isplove be vargo..o balzamas tai  thumbup.gif  palaikiau ilgiau, gal 10 minuciu, tai plaukai purus, lengvai sukuojasi thumbup.gif esu lb patenkinta thumbup.gif

Na as nebandziau sampuno to rozinio dazytiem plaukam, uztat balzamas tikrai geras ax.gif galvoju db pabandyt reiks tamsiems plaukams g.gif beje ar radai ta parduotuve ? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(gabrizzze @ 2009 02 02, 10:43)
Na as nebandziau sampuno to rozinio dazytiem plaukam, uztat balzamas tikrai geras  ax.gif  galvoju db pabandyt reiks tamsiems plaukams  g.gif  beje ar radai ta parduotuve ? smile.gif

Tik vakar i Vilniu grizau, tai siandien uzsukau paziuret, radau nors neblogai ji ten pasislepus biggrin.gif bet sampuna neiskentus Norfoj pries savaite nusipirkau, bet daugiau ten nebepirksiu, eisiu i Spekuliacija, ne norfoj pasirinkimas labai mazas, net nezinojau kad yra Natura Siberica sampunas tamsiems plaukams! doh.gif mano tamsus, uzsimaniau ir as dabar toki isbandyti smile.gif lauksiu atsiliepimu jei sugalvosi isigyti toki sampuniuka 4u.gif
Atsakyti
Man tik vat lb idomu, kodel gamintojai nesugalvoja pienelio ar toniko... Kremai, druskos, kaukes ir t.t. yra, o situ prekiu ner sad.gif
Atsakyti
QUOTE(gabrizzze @ 2009 02 02, 17:49)
Man tik vat lb idomu, kodel gamintojai nesugalvoja pienelio ar toniko... Kremai, druskos, kaukes ir t.t. yra, o situ prekiu ner sad.gif

Gal viskas dar pries akis? smile.gif jei neklystu sita kompanija nera sena, gal dar plecia asortimenta
Atsakyti
Girdejau kad ruosiasi kazka dar gamint, bet rusai lb jau ilgai galvoja gamint naujo biggrin.gif nupirkau as sampuna tamsiems plaukams wink.gif bandysiu laime lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
siandien kaip tik ziurinejau krema veidui, o cia pasiskaicius labai uzsimaniau jautrai odai kremo is NS thumbup.gif mano oda sausoka, bet drekinancio kremo nenoriu saltu oru unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Dolphin @ 2009 02 03, 01:32)
siandien kaip tik ziurinejau krema veidui, o cia pasiskaicius labai uzsimaniau jautrai odai kremo is NS  thumbup.gif  mano oda sausoka, bet drekinancio kremo nenoriu saltu oru unsure.gif

Sveika wink.gif gal paprasyk pardaveju meginelio kremo... turetu but jei jau neisdave wink.gif matai jautriai odai ne tik drekina bet ir apsaugo, tai tau tiktu wink.gif
Papildyta:
Vakar nupirkau sampuna visgi tamsiems plaukams... ispudis nerealus - nereikejo net balzamo, plaukuciai minksti ir svelnus ax.gif wub.gif
Atsakyti
Siandien nusipirkau NS anticeliulitini sviesta,seip jis kaip kremas bet man labai patiko kvapas ir konsistencija wub.gif tepliuosiuos tik slaunis po juros purvo kaukiu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Dolphin @ 2009 02 03, 00:32)
siandien kaip tik ziurinejau krema veidui, o cia pasiskaicius labai uzsimaniau jautrai odai kremo is NS  thumbup.gif  mano oda sausoka, bet drekinancio kremo nenoriu saltu oru unsure.gif

drekinantis kremas saltuoju sezonu yra Butinas! nes oda labai sauseja nuo visu radiatoriu ir sildytuvu. tik tepti ji reikia vakare, pries miegeli, o ryte pries einant i lauka - maitinamaji arba apsaugini 4u.gif

beje, to sampuno tamsiems plaukams dabar ziauriai uzsimaniau! o dar pilnas butelis rozinio stovi doh.gif doh.gif doh.gif reklamos auka as.. biggrin.gif
Atsakyti