Įkraunama...
Įkraunama...

Natura Siberica

mano atsiliepimai apie Natura Siberika :

-nuo sampuno jautriai galvos odai atisrado pleiskanu ir man ir vyrui schmoll.gif nors siaip plaukui tas sampunas patiko..tik galvos odai ne ... (reiks gal kita koki pabandyt is Natura Siberika)
-balzamas dazytiems ir pazeistiems plaukams labai neblogas,padrekina plaukucius smile.gif
- veido kremas jautriai odai tai isvis liux thumbup.gif man lb lb patiko,1 pakuote isnaudojau,pirksiu dar.Vyras irgi vis "pasiskolina ",sake po skutimosi geriau uz visokius ten balzamus drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(ramunycia @ 2009 01 20, 15:08)
mano atsiliepimai apie Natura Siberika :

-nuo sampuno jautriai galvos odai atisrado pleiskanu ir man ir vyrui schmoll.gif nors siaip plaukui tas sampunas patiko..tik galvos odai ne ... (reiks gal kita koki pabandyt is Natura Siberika)
-balzamas dazytiems ir pazeistiems plaukams labai neblogas,padrekina plaukucius smile.gif
- veido kremas jautriai odai tai isvis liux thumbup.gif man lb lb patiko,1 pakuote isnaudojau,pirksiu dar.Vyras irgi vis  "pasiskolina ",sake po skutimosi geriau uz visokius ten balzamus  drinks_cheers.gif

vat norejau pasiterirauti apie dazytu plauku sampuna ir balzama. SIos serijos produktai tik drekina poo dazymu issausejusius plaukus, ar dar ir issaugo spalva?
Atsakyti
manau,kad tik drekina
Atsakyti
QUOTE(Obuolinė @ 2009 01 20, 17:03)
vat norejau pasiterirauti apie dazytu plauku sampuna ir balzama. SIos serijos produktai tik drekina poo dazymu issausejusius plaukus, ar dar ir issaugo spalva?

Sveika wink.gif Yra sampunai dazytiem plaukams pagal plauku spalva, apsaugo plaukus ir ilgiau islaiko spalva bei zvilgesi... Sampunas ir balzamas butent dazytiems plaukams ne tik padrekina, bet ir aprupina zvilgesiu thumbup.gif ir pamaitina gal sakyciau, seip man nuo balzamo plaukuciai grazus wink.gif
Papildyta:
tiesa, del kaukes dekolte sriciai, apsizioplinau, napamaciau , kad ten Anti- age... doh.gif o gal nieko tokio? g.gif is kitos puses nors ir 20metu man , bet norisi kad ta vieta butu dar grazesne smile.gif megstu gan atvira dekolte nesiotis drabuzius ax.gif o gal seip kazka dar rasiu... Pilinga kojom nusipirkau, lieka isbandyt... smile.gif o kremas riebiai/misriai odai man nuostabus, ir geresnio nesu naudojus, nors ir nlb ten naudojau anksciau lotuliukas.gif bet sios gamybos produktai man patiko.. nors neutralus netiko sampunas (kai sunaudojau puse) , uztat tiko dazytiem plaukams thumbup.gif
Atsakyti
Na va, ka tik isbandziau sveitikli kojoms... nuostabus!!!!! thumbup.gif clap.gif clap_1.gif
Atsakyti
Kur galima nusipirkti natura siberica kosmetikos? Eurovaistinėj kažkodėl neradau schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Guvilė @ 2009 01 23, 18:44)
Kur galima nusipirkti natura siberica kosmetikos? Eurovaistinėj kažkodėl neradau  schmoll.gif

pas mane! 17lt us samp ir kondic biggrin.gif

o jei rimtai tai didelese Eurekose, Norfose, Farma,ir kur rusiskai kosmetika..
Atsakyti
QUOTE(mari21 @ 2008 08 07, 22:53)
Man tai drekinantis kremas sausai odai super thumbup.gif  gerai drekina, maloniai kvepia, atgaivina odyte plius dar su spf20 apsauga bandysiu dar kitas sios firmos priemones

Turiu 4u.gif tikrai liux dalykas..pirma kart uzsitepus keistas pojutis buvo..lyg griauze..bet poto nieko thumbup.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo amber123: 24 sausio 2009 - 16:48
Mergaites, perskaiciau temuke ir subalamutino mane postas del tos medziagos Sodium Hyaluronate ar pan esancios dieniniam kremuke veidui sausai odai 4u.gif ar jis skirtas tik brandziai odai..? Man 23m tuoj bus..oda labai sausa..kaip zinia susensta greiciau, bet nuo tos medziagos, jei ji skirta brandziai odai, bijau susent dar greiciau.. unsure.gif GAL GALIT KA PATART? 4u.gif 4u.gif
p.s ant buteliuko tai neparasyta kad brandziai odai.. g.gif tik kad sausai
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo amber123: 24 sausio 2009 - 18:35
QUOTE(dilgelyt @ 2009 01 23, 23:29)
pas mane! 17lt us samp ir kondic  biggrin.gif

o jei rimtai tai didelese Eurekose, Norfose, Farma,ir kur rusiskai kosmetika..

dar kosmodoj bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Obuolinė: 25 sausio 2009 - 11:03
QUOTE(Obuolinė @ 2009 01 25, 13:03)
dar kosmodoj  bigsmile.gif

Šiandien Kosmadopje pirkau šampūną dažytiems plaukams, kam įdomu kaina-23.90 Lt.
Jau išbandžiau, iš pirmo pabandymo patiko thumbup.gif Žiūrėsim kaip toliau naudosis...

Papildyta:
QUOTE(obuoliux @ 2008 06 17, 22:17)
Natura Siberica yra sertifikuota tarptautinės organizacijos Ecosert.

Atrodo atidžiai apžiūrėjau šampūno pakuotę, na nematau aš Ecosert ženklo doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo linarija: 26 sausio 2009 - 16:10
Apie healurono rugšti:

Ši rugštis, tai pat kaip ir jos druskos (pvz čia minetas Sodium Hyaluronate)- tai vienas iš geriausiai tinkančių mūsų odai drekinančių medžiagų. Ji pasiskirsto ant odos ir pritraukia vandens molekules iš oro, kurios prasiskverbia į odą. Grubiai tai galima pavadinti "pamperso" efektu smile.gif Nors drekinamas yra tik viršutinis odos sluoksnis, efektas yra labai pastebimas. Taipogi sią rugštį naudoja ir medicinoj, gydant randus. Vienu žodžiu, čia nėra anti-age komponentas smile.gif Galit drasiai naudoti smile.gif 4u.gif
Atsakyti