Įkraunama...
Įkraunama...

Natura Siberica

QUOTE(mylimuke @ 2008 12 14, 17:03)
Aha, tokiam rusvam, 370ml bonkėj yra. Kai išbandysiu, parašysiu  ax.gif

Na ar jau isbandei? 4u.gif
Atsakyti
Šiandien po maudynių pasitepiau. Poveikio dar jokio nepajutau, bet šiaip kremas kaip kremas ax.gif Nėra itin riebus.
Atsakyti
QUOTE(Lalaila_Vln @ 2008 12 04, 13:59)
turiu sampuna dazytiems plaukams, po pirmo karto jis labai nepatiko, nes teko galva plaut 2 kartus, ko niekad nedarau. beto ir nusausino kazkiek plauka, po antro plovimo (uzteko 1 plovimo), visai nieko sampunas, plauku  papurino kazkiek, nera tu plauku slidumo. tik man rodos bus nuo jo pleiskanu g.gif

Is pradziu nieko buvo, o dabar visai naudot nebegaliu, pleiskanu kruvos iskart doh.gif ziuriu, siberikos sampunai daug kam tokie ne itin tinkantys g.gif
Atsakyti
Mane domina ledine kauke dekolte sriciai ir koju kremas.... gal kas nors bandet?
Atsakyti
QUOTE(gabrizzze @ 2009 01 06, 13:25)
Mane domina ledine kauke dekolte sriciai ir koju kremas.... gal kas nors bandet?

As turiu koju krema, patinka svelnus kvapas ir susigeria gerai, taipogi koju sveitiklis patinka,gerai sveicia labai svelnios pedos lieka rolleyes.gif
Papildyta:
Man labai patiko dieninis kremas sausai odai,gerai isigeria drekina ir dar su spf20,visa buteliuka isnaudojau, dabar ziema naudoju riebesni kito gamintojo,bet pavasariui vasarai vel noresiu sibericos, bet kazin ar reiketu man vel ji pirkti nes sudety yra hialurono rugstis o man tik 22,nors kremas labai patinka bet tas komponentas man kelia nerima,ar vis del to patarsit pirkti kita krema? unsure.gif

Dar norejau kuno sveitikli nusipirkti,bet buvo uzrasyta anti age doh.gif turbut teks apsiriboti sio gamintojo tik ranku ir koju kremais g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mari21: 13 sausio 2009 - 14:19
Jau kuris laikas naudoju rankų kremą (berods yra 2 rūšys - viena antiage, tai aš tą kitą turiu), tai jis pakankamai lengvas, bet darbe taip patogu, bet kai sunadosiu, antra kartą turbūt nebepirksiu blush2.gif
Atsakyti
Seip cia apie Natura Siberica snekama lotuliukas.gif Ranku kremai yra keliu rusiu tongue.gif zieminis, kremas-serumas, kasdieninis ir anti age tie. Vat sviesto to noriu nuo celiulito g.gif ax.gif ir sveitikli reik db nusipirkt pas save darbe biggrin.gif
Atsakyti
man tai normalus tas sampunas, nepastebiu pleiskanu kol kas, nors aisku, dar neseniai naudoju.
Atsakyti
QUOTE(gabrizzze @ 2009 01 16, 00:06)
Seip cia apie Natura Siberica  snekama  lotuliukas.gif  Ranku kremai yra keliu rusiu tongue.gif zieminis, kremas-serumas, kasdieninis ir anti age tie. Vat sviesto to noriu nuo celiulito  g.gif  ax.gif  ir sveitikli reik db nusipirkt pas save darbe biggrin.gif

Lauksiu atsiliepimu apie sveitikli ax.gif
Atsakyti
QUOTE(baggio @ 2009 01 16, 12:09)
Lauksiu atsiliepimu apie sveitikli ax.gif

anticeliulitinis baltasis sviestas kunui:svelni, pamaitinta oda. vos juntamas malonus, neikyrus kvapas pasitepus. sudetis ispudinga! o kaip su ponu celiulitu kovos-dar stebesiu. aisku, niekada nemaniau, kad nuo kremo jis gali dingti.
Atsakyti
Nemazai girdejau komentaru apie sviesta smile.gif seip sako lb geras ne tik del celiulito, o ir puikiai maitina oda po duso smile.gif reik gal isbandyt smile.gif
Atsakyti
QUOTE(saule.a @ 2009 01 16, 19:28)
anticeliulitinis baltasis sviestas kunui:svelni, pamaitinta oda. vos juntamas malonus, neikyrus kvapas pasitepus. sudetis ispudinga! o kaip su ponu celiulitu kovos-dar stebesiu. aisku, niekada nemaniau, kad nuo kremo jis gali dingti.

drinks_cheers.gif patiko man tas sviestas, tik tiek kad nelabai skalsus, o del poveikio celiulitui,tai tokio kol kas nepastebejau biggrin.gif manau lb naivu jo tiketis smile.gif
Atsakyti