Įkraunama...
Įkraunama...

Natura Siberica

QUOTE(Monica @ 2008 11 11, 18:45)
Mergaitės, paprastai natūralūs šampūnai veikia plaukus kitaip nei sintetiniai.Juk juose visų pirma nėra silikono, kuris iš pažiūros daro plaukus blizgančius ir švelnius, o realiai tik apgaubia plauką plėvele ir nieko gero jam neduoda.Iš natūralių šampūnų Siberikos man panašiausi  į sintetinius, nes ir putoja gerai, ir išplovus juo galvą, problemų su plaukų sutvarkymu nėra.

AS ir taip galvojau, kad nebus silikono, tai plaukai bus kaip veltiniai, o pabandziau ir skustis negaliu.atitiko kirvis kota, kaip sakoma hihihi.gif putoja gerai, plaukai man po sampuno ir balzamo svelnus, purus. tiesa, balzama laikau vos ne kaip kauke - 10 ar 15min bigsmile.gif
Atsakyti
sibericos didzioji dalis ingridientu sertifikuota kaip ekologiska. nemaciau ju psl, bet manau apie tai ten turetu buti rasoma. siaip stebuklu nera, nusprendziau, kad be aliejuniu kaukiu ir plauku lepinimo neapseisiu.
Atsakyti
aš turiu sibericos tą šampūną jautriai galvos odai, kur daug kam pleiskanų atsirado ir niežtėjo nuo jo. man nieko panašaus schmoll.gif patinka, kad plauką šampūnas labai suminkština good.gif
Atsakyti
QUOTE(ligita8352 @ 2008 11 11, 15:22)
isbandziau si, neutralu sampuna. Raso, kad skirtas jautriai galvos odai. Manoji tokia nera, taciau po plovimo gera valanda dar juntamas toks kaip vesinimas galvos odos. Nemoku paaiskint geriau  blush2.gif
Be to sausina plaukus, jie veliasi. Be balzamo ar kaukes niekaip neimanoma.
Galbut  issirinkau netinkama  g.gif bet mano nuomone sis sampunas yra labai jau vidutiniskas ir netinkamas nei sausiems plaukams, nei naudoti kas diena.

Ir aš šitą šampūną turiu. Ėmiau, nes jame jokių įtartinų parfum nebuvo biggrin.gif Labai didelių stebuklų nesitikėjau, nes dar neatitaikiau sau šampūno, todėl ir nenusivyliau. Man jis toks g.gif vidutiniškas. Plaukų lyg ir labai nesausina ir nevelia labai, ir man plaukai po jo jau kitą dieną riebaluoti tokie sulipę atrodo, žodžiu, nelabai jis man.
WeGa rašė, kad be aliejinių kaukių neapsieisi drinks_cheers.gif Tai va, mano draugė, kuri pirko tą patį šampūną, bet dar ir netingi plaukučius palepinti monoi kauke, sako, jog joks kitas šampūnas taip gerai neišplauna palukų, kai šis Natura Siberica. Todėl ir aš pritariu WeGai, jog jei netingėsime plaukų kaukėmis lepinti - šampūnus bus lengviau išsirinkti ir plaukai džiaugsis.
Atsakyti
turiu sampuna dazytiems plaukams, po pirmo karto jis labai nepatiko, nes teko galva plaut 2 kartus, ko niekad nedarau. beto ir nusausino kazkiek plauka, po antro plovimo (uzteko 1 plovimo), visai nieko sampunas, plauku papurino kazkiek, nera tu plauku slidumo. tik man rodos bus nuo jo pleiskanu g.gif
Atsakyti
siandien apziurinejau paakiu krema-geli is Natura Siberica. gal kas naudoja? pasidalinkite ispudziais. Nes galvoju pirkti,bet nenoriu,kad grauztu vokus (kas atsitinka)
Atsakyti
QUOTE(Eveline @ 2008 12 05, 20:00)
siandien apziurinejau paakiu krema-geli is Natura Siberica. gal kas naudoja? pasidalinkite ispudziais. Nes galvoju pirkti,bet nenoriu,kad grauztu vokus (kas atsitinka)

Sveika wink.gif pazistamai patiko ir labai juo patenkinta, uztat kitai nelabai. Priklauso matyt nuo odos smile.gif
Atsakyti
QUOTE(gabrizzze @ 2008 12 06, 12:19)
Sveika wink.gif pazistamai patiko ir labai juo patenkinta, uztat kitai nelabai. Priklauso matyt nuo odos  smile.gif

o kiek metu pazistamoms. nes is aprasymo nelabai supratauar man galima naudoti jau (man 24).Man reikia tik padrekinti,bet ten rasoma, kad dar kazkokie tai ingredientaianksciau laiko senti.. kazkas panasaus.
Atsakyti
Ash jau rašiau, kad man irgi užkliuvo tas neleidžiantis anksčiau laiko senti komponentas biggrin.gif Tik ne paakiu kreme, o dieniniam riebiai/mišriai odai smile.gif Man 24 metai, nusprendžiau jo nenaudoti blush2.gif
Atsakyti
Gavau šiandien iš anytos naktinį kūno kremą. Gal kas turite? Kokie atsiliepimai? ax.gif
Atsakyti
Jis jei neklystu dideliam ipakavime toks, ane? smile.gif nzn kaip jis , bet man idomu ar jis riebus ir malonus odai smile.gif
Atsakyti
Aha, tokiam rusvam, 370ml bonkėj yra. Kai išbandysiu, parašysiu ax.gif
Atsakyti