Įkraunama...
Įkraunama...

Natura Siberica

QUOTE(Becky @ 2008 11 30, 23:03)
Nusipirkau krema riebiai mišriai odai, dienini  4u.gif  Geras kremukas ax.gif  Bet parašyta kad stimuliuoja kolageno sintezę, o man to kol kas nereikia, atidaviau mamai smile.gif Jai labai patiko  ax.gif

kaip suprast stimuliuoja kolageno sinteze? nlb suprantu to blush2.gif verysad.gif man tai kremukas patinka tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(gabrizzze @ 2008 11 14, 09:38)
Vakar isbandziau plauku balzama dazytiems ir pazeistiems plaukams smile.gif plaukuciai minkstuteliai  thumbup.gif  rezultatas- kaip Revivor'o balzamas  thumbup.gif

Tikrai mirksiukas.gif Toks skalsus, gerai sukimbantis į plaukučius. Draugė gyrė išgyrė, tai neatsilaikiau ir įsigijau. Dabar džiaugiuosi bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(gabrizzze @ 2008 11 30, 22:22)
kaip suprast stimuliuoja kolageno sinteze? nlb suprantu to  blush2.gif  verysad.gif  man tai kremukas patinka  tongue.gif

I sudeti ieina fitopeptidai - tai aktyvios naturalios medžiagos kurios stimuliuoja kolageno sinteze - stangrina odą. Kolagenas yra mūsų poodiniame sluoksnyje, bet su amžiumi jo pasidaro vis mažiau,todėl ir pataria naudoti kremus, kurie stimuliuoja tą kolageno sinteze, ir padeda kovoti su odos senejimo procesais:) Tiek žinau ax.gif Nu dar galiu pridurti kad jei į kremą jau įena pats kolagenas, tai oda gali iš vis nustoti jį gaminti (kam stengtis, jei ir šiaip jo gauna), todėl kai nustoji tokį kremą naudoti, situacija su raukšlemis gali labai pablogeti. O jei į kremo sudetį įeina fitopeptidai - jie suaktivina odos resursus, ir oda pati gamina kolageną, o tai yra žymiai geriau nei pirmuoju atvieju smile.gif Vienu žodžiu, jei yra probemų su raukšlemis- tas Natura Siberika kremas yra geras, o jei nėra - tai ir nėra reikalo juo teptis 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ligita8352 @ 2008 11 11, 15:22)
user posted image

isbandziau si, neutralu sampuna. Raso, kad skirtas jautriai galvos odai. Manoji tokia nera, taciau po plovimo gera valanda dar juntamas toks kaip vesinimas galvos odos. Nemoku paaiskint geriau  blush2.gif
Be to sausina plaukus, jie veliasi. Be balzamo ar kaukes niekaip neimanoma.
Galbut  issirinkau netinkama  g.gif bet mano nuomone sis sampunas yra labai jau vidutiniskas ir netinkamas nei sausiems plaukams, nei naudoti kas diena.

Ir as toki turiu, jau stovi nenauduojamas, nes po jo tiek pleiskanu atsirado doh.gif
Maniau gal irgi mano galvos oda visai ne jautri smile.gif

Dar turiu konditioneri dazytiems ir pazeistiems plaukams, bet kol kas nesinori vel laimes bandyt blush2.gif

O sugunde Natura Siberica del to, kad pasake kad vienintelis produktas turintys ekologiskumo sertifikata rolleyes.gif
Atsakyti
Aš irgi susigundžiau natūralumu biggrin.gif

Turiu šampūnus:

dažytiems plaukams
šviesiems plaukams
gležniems-pažeistiems

kondecionierių - sausiems plaukams.

Visi šampūnai labai skirtingi ir efektas jais išplovus, taip pat. Labiausiai man patinka ir tinka šampūnas - pažeistiems plaukams. Išplovus šampūnu dažytiems plaukams, jie greit susiriebaluoja, o nuo to ,kur skirtas šviesiems plaukams, man kažkaip niežti galvos odą.

Kondencionierius, tai visai neblogas, bet dar bandysiu ir kitus biggrin.gif
Atsakyti
Sutinku kad gležniems-pažeistiems plaukams šampūnas labai geras, jau antra buteliuka nusipirkau thumbup.gif O dėl balzamų...Net nzn, turiu sausiems plaukams, bet nuo jo plaukai kažkaip pradėjo labai veltis, net kaltunų atsirado verysad.gif Nesuprantu kame reikalas doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Becky @ 2008 12 02, 14:12)
Sutinku kad gležniems-pažeistiems plaukams šampūnas labai geras, jau antra buteliuka nusipirkau  thumbup.gif  O dėl balzamų...Net nzn, turiu sausiems plaukams, bet nuo jo plaukai kažkaip pradėjo labai veltis, net kaltunų atsirado verysad.gif Nesuprantu kame reikalas  doh.gif

Kokios spalvos buteliukas skirtas glezniems? cia tas energizuojantis?
Atsakyti
Aha, tas geltonas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(LokiTana @ 2008 12 02, 00:03)

O sugunde Natura Siberica del to, kad pasake kad vienintelis produktas turintys ekologiskumo sertifikata  rolleyes.gif

Nu jau nu jau, tikrai ne biggrin.gif Siberica atvirkščiai kiek žinau nesertifikuota, o tik kai kurios sudėties sudedamosios dalys yra sertifikuotos. O sertifikuotos kosmetikos tikrai yra ir nemažai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(limbi @ 2008 12 02, 16:44)
Nu jau nu jau, tikrai ne biggrin.gif Siberica atvirkščiai kiek žinau nesertifikuota, o tik kai kurios sudėties sudedamosios dalys yra sertifikuotos. O sertifikuotos kosmetikos tikrai yra ir nemažai smile.gif

Na cia man konsultantes taip pasake Kosmadoj blush2.gif
Atsakyti
[quote=LokiTana,2008 12 02, 02:03]
Ir as toki turiu, jau stovi nenauduojamas, nes po jo tiek pleiskanu atsirado doh.gif
Maniau gal irgi mano galvos oda visai ne jautri smile.gif

Man ir atsirado pleiskanos jau, nors pradzioj nebuvo verysad.gif

Atsakyti
QUOTE(Becky @ 2008 12 02, 15:12)
Sutinku kad gležniems-pažeistiems plaukams šampūnas labai geras, jau antra buteliuka nusipirkau  thumbup.gif  O dėl balzamų...Net nzn, turiu sausiems plaukams, bet nuo jo plaukai kažkaip pradėjo labai veltis, net kaltunų atsirado verysad.gif Nesuprantu kame reikalas  doh.gif

Gal reiktų ir balzamą tokį pati nusipirkti - gležniems plaukams g.gif Rašau taip, nes ir pati turiu tą balzamą sausiems, bet nesu sužavėta. Gal geriau būtų koks dažytiems plaukams?

QUOTE(LokiTana @ 2008 12 02, 18:11)
Na cia man konsultantes taip pasake Kosmadoj  blush2.gif

Ir ne tik konsultantės, bet ir sibericos puslapis apie tai kalba. g.gif
Atsakyti