Įkraunama...
Įkraunama...

Natura Siberica

QUOTE(kunigunda78 @ 2008 10 04, 21:32)
Siandien uzmeciau aki i sampunu sudeti, tai man labai nemalonu ispudi paliko tai, kad Parfum nera is naturaliu medziagu isgautas, tai greiaciausiai jis yra cheminis (kitaip sakant jame yra labai patarinu vengti ftalatu  verysad.gif )

Įdomu kokios kremų sudėtis? g.gif Ar užkliuva kas nors g.gif
Šiaip visai norėčiau išbandyti šias priemones.
Atsakyti
Gal kas bandėte riebiem plaukam šampūną?
Atsakyti
user posted image

isbandziau si, neutralu sampuna. Raso, kad skirtas jautriai galvos odai. Manoji tokia nera, taciau po plovimo gera valanda dar juntamas toks kaip vesinimas galvos odos. Nemoku paaiskint geriau blush2.gif
Be to sausina plaukus, jie veliasi. Be balzamo ar kaukes niekaip neimanoma.
Galbut issirinkau netinkama g.gif bet mano nuomone sis sampunas yra labai jau vidutiniskas ir netinkamas nei sausiems plaukams, nei naudoti kas diena.
Atsakyti
Sveiki 4u.gif
turiu ir as viena sampuna - purumas ir apimtis ( visiems plauku tipams). is pradziu irgi nelb patiko, po 2 pirmu kartu plaukai velesi, buvo nepaklusnu, kaip siaudai.
taciau naudoju jau kelias savaites, tai db net balzama galiu nenaudoti. plaukuciau paklusnus ir minksti. ( bet purumo ir apimties nera, kaip tik pasidaro glotnus).

ateityje toki nepirksiu, bet kitus sios firmos sampunus norciau isbandyti blush2.gif

taip pat isigijusi-
---lengva ranku krema. labai fainas, tikrai minkstina rankytes, greit susigeria;
--- anticeliuliutini kuno krema ( bet dar nebandziau)
-- mama naudoja naktini krema anti age. kol kas patenkita smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo olga_klp: 11 lapkričio 2008 - 13:45
QUOTE(ligita8352 @ 2008 11 11, 15:22)
user posted image

isbandziau si, neutralu sampuna. Raso, kad skirtas jautriai galvos odai. Manoji tokia nera, taciau po plovimo gera valanda dar juntamas toks kaip vesinimas galvos odos. Nemoku paaiskint geriau  blush2.gif
Be to sausina plaukus, jie veliasi. Be balzamo ar kaukes niekaip neimanoma.
Galbut  issirinkau netinkama  g.gif bet mano nuomone sis sampunas yra labai jau vidutiniskas ir netinkamas nei sausiems plaukams, nei naudoti kas diena.

tiesiog tau tas sampunas netiko unsure.gif pati naudoju ji, man paliko gera ispudi smile.gif parink tiesiog sampuna, ir tau patiks smile.gif
Papildyta:
QUOTE(olga_klp @ 2008 11 11, 15:43)
Sveiki  4u.gif
turiu ir as viena sampuna - purumas ir apimtis ( visiems plauku tipams). is pradziu irgi nelb patiko, po 2 pirmu kartu plaukai velesi, buvo nepaklusnu, kaip siaudai.
taciau naudoju jau kelias savaites, tai db net balzama galiu nenaudoti. plaukuciau paklusnus ir minksti. ( bet purumo ir apimties nera, kaip tik pasidaro glotnus).

ateityje toki nepirksiu, bet kitus sios firmos sampunus norciau isbandyti  blush2.gif

taip pat isigijusi-
---lengva ranku krema. labai fainas, tikrai minkstina rankytes, greit susigeria;
--- anticeliuliutini kuno krema ( bet dar nebandziau)
-- mama naudoja naktini krema anti age. kol kas patenkita smile.gif

sveika wink.gif bandyk greiciau anticeliulitini sviesta ir rasyk atsipiliepimus, galvoju gal man nusipirkus, salia sio produkto praejau pora kartu ir nzn pirkt ar ne biggrin.gif
Atsakyti
Mergaitės, paprastai natūralūs šampūnai veikia plaukus kitaip nei sintetiniai.Juk juose visų pirma nėra silikono, kuris iš pažiūros daro plaukus blizgančius ir švelnius, o realiai tik apgaubia plauką plėvele ir nieko gero jam neduoda.Iš natūralių šampūnų Siberikos man panašiausi į sintetinius, nes ir putoja gerai, ir išplovus juo galvą, problemų su plaukų sutvarkymu nėra.Taip kad jei norite natūraliau pradėti prižiūrėti savo plaukus, šis šampūnas geras pasirinkimas.Aišku, gali prireikti šiek tiek laiko, kol plaukai pripras prie naujų priemonių, bet tikrai verta.Vėliau pačios pastebėsit smile.gif .

Beje, turiu ir anticel. kremą.Nžn, ar jsi veikia tą celiulitą, nelb jis pas mane išreikštas, bet patinka sudėtis, oda švelni ir pamaitinta po jo smile.gif
Atsakyti
mano mama naudoja dazytiems plaukams sampuna ir visai patenkinta, labai priduoda blizgesio, kaip ir parasyta ax.gif
Atsakyti
QUOTE(linarija @ 2008 11 10, 18:03)
Įdomu kokios kremų sudėtis?  g.gif Ar užkliuva kas nors  g.gif
Šiaip visai norėčiau išbandyti šias priemones.

kadangi kremu man kaip ir nereikia ax.gif tai nesu ziurejus
Atsakyti
QUOTE(Monica @ 2008 11 11, 18:45)

Beje, turiu ir anticel. kremą.Nžn, ar jsi veikia tą celiulitą, nelb jis pas mane išreikštas, bet patinka sudėtis, oda švelni ir pamaitinta po jo smile.gif

Na tai galima nusipirkt zodziu pabandyt, nekovos su celiulitu, tai nors pamaitins mirksiukas.gif biggrin.gif

Beje, del kremo, tai bendradarbe sake kazkada kad sudetis gan gera, as tai pati nlb ka ten ir suprantu... zinau tik viena, kur yra zodis sudetyje"paraben" tai nieko gero ten verysad.gif
Atsakyti
Šiandien buvau Norfoje (Telšiuose), tai nerasta šių gaminių, o taip tikėjaus doh.gif Reiks Kosmadoj paieškot g.gif
Atsakyti
Vakar isbandziau plauku balzama dazytiems ir pazeistiems plaukams smile.gif plaukuciai minkstuteliai thumbup.gif rezultatas- kaip Revivor'o balzamas thumbup.gif
Atsakyti
Nusipirkau krema riebiai mišriai odai, dienini 4u.gif Geras kremukas ax.gif Bet parašyta kad stimuliuoja kolageno sintezę, o man to kol kas nereikia, atidaviau mamai smile.gif Jai labai patiko ax.gif
Atsakyti