Įkraunama...
Įkraunama...

Natura Siberica

Uzkretet mane su sios firmos sampunu, tai nubegau ir nusipirkau dazytiems plaukams wink.gif salia sios produkcijos buvo Tresseme sampunas ir kondicionierius uz super maza kaina, tai zinokit si produkcija irgi labai gera thumbup.gif turiu kondicionieriu rolleyes.gif nezinojau, kad jo yra pirkti LT, todel nustebau maloniai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Obuolinė @ 2008 11 08, 22:13)
turiu drekinanti sampuna sausiems plaukams + apimtis ir balzama,  tai labai dziaugiuos thumbup.gif

drinks_cheers.gif sitas sampunas geriausias, koki esu bandzius thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Becky @ 2008 11 07, 22:09)
Yra tik didžiausiose Norfose, ir ten pigiau smile.gif

Aš pirkau Kosmadoj, nes patingejau važiuot ir ieškot kitur, šiandien išbandžiau šampūna pavargusiems ir silpniems plaukas (geltonoje bonkuteje), labai patiko  thumbup.gif  nors balzamo nenaudojau, bet plaukai tapo glotnesni, nesipučia, pažiuresim kaip bus toliau smile.gif

Vien sampunas glotnina??????? bigsmile.gif Tai man sita reikejo pirkti!! doh.gif Bet isigandau zodziu-egergizuojantis, galvojau pakils i virsu dar lb nuo tos energijos biggrin.gif Nusipirkau dazytiems pazeistiems,nes patiko tas pavadiniams APSAUGA IR BLIZGESYS.
Siandiena isbandziau,visiskai neblizga ir pasisiausia plaukai kaip po elektros. bet gal kad skubejau i koncerta ir dziovinau fenu... g.gif
Gal kas norit? mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(dilgelyt @ 2008 11 09, 03:05)
Vien sampunas glotnina???????  bigsmile.gif  Tai man sita reikejo pirkti!! doh.gif Bet isigandau zodziu-egergizuojantis, galvojau pakils i virsu dar lb nuo tos energijos biggrin.gif Nusipirkau dazytiems pazeistiems,nes patiko tas pavadiniams APSAUGA IR BLIZGESYS.
Siandiena isbandziau,visiskai neblizga ir pasisiausia plaukai kaip po elektros. bet gal kad skubejau i koncerta ir dziovinau fenu... g.gif
Gal kas norit? mirksiukas.gif

jetau, negasdink, mano irgi sitas pazeistiems laukams verysad.gif unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Dolphin @ 2008 11 09, 09:34)
jetau, negasdink, mano irgi sitas pazeistiems laukams verysad.gif  unsure.gif

Tai tiu nebijok,nieko blogo nedaro,tiesiog mano sausuoliems gal tik taip, o gal kad fenu dziovinau, plaukai kaip po neitin gero sampuno-labai pasipute ir labai matiniai...reiks su tiesinimo znyplem pereit..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dilgelyt: 09 lapkričio 2008 - 11:53
QUOTE(dilgelyt @ 2008 11 09, 12:52)
Tai tiu nebijok,nieko blogo nedaro,tiesiog mano sausuoliems gal tik taip, o gal kad fenu dziovinau, plaukai kaip po neitin gero sampuno-labai pasipute ir labai matiniai...reiks su tiesinimo znyplem pereit..

gal nuo feno? blink.gif
Atsakyti
QUOTE(WeGa @ 2008 11 09, 13:45)
gal nuo feno?  blink.gif

Tai jo turbut, siaubas gi yra tas fenas,bet i mamontova skubejau,tai teko visu karsciu visu greiciu, poto dar su znyplem pora kartu perbraukiau,tai belenkas ir gavos.
Labai idomu butu siandien isbandyti,ramiai taip,bet juk negerai kasdiena plautis g.gif
Atsakyti
QUOTE(dilgelyt @ 2008 11 09, 13:54)
Tai jo turbut, siaubas gi yra tas fenas,bet i mamontova skubejau,tai teko visu karsciu visu greiciu, poto dar su znyplem pora kartu perbraukiau,tai belenkas ir gavos.
Labai idomu butu siandien isbandyti,ramiai taip,bet juk negerai kasdiena plautis g.gif

o balzamo po jo nedejai? po feno geriau palepink kokiais aliejais, tegul pailsi siandien mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(WeGa @ 2008 11 09, 14:05)
o balzamo po jo nedejai? po feno geriau palepink kokiais aliejais, tegul pailsi siandien  mirksiukas.gif

Ant vienos puses dejau ant kitos ne (nes tamsta, saket kad po sampuno sio plaukai ir taip slidus smile.gif tai norejau patikrint ar ir man smile.gif ) siap viskas ok, sampunai kaip sampunai,bet tik kad absoliuciai neatitinnka pavadinimo "apsauga ir blizgesys) nes po shauma priemoniu uz 5lt blizga zymiai labiau.
Dabar noriu to zalio energizuojancio ,silpniems plaukams, beto man kirpeja sake mano plaukai lb jautrus,tai gal man pats tas butu silpniems g.gif
Atsakyti
QUOTE(dilgelyt @ 2008 11 09, 14:45)
Ant vienos puses dejau ant kitos ne (nes tamsta, saket kad po sampuno sio plaukai ir taip slidus smile.gif tai norejau patikrint ar ir man  smile.gif ) siap viskas ok, sampunai kaip sampunai,bet tik kad absoliuciai neatitinnka pavadinimo "apsauga ir blizgesys) nes po shauma priemoniu uz 5lt blizga zymiai labiau.
Dabar noriu to zalio energizuojancio ,silpniems plaukams, beto man kirpeja sake mano plaukai lb jautrus,tai gal man pats tas butu silpniems  g.gif

o tai jau ir balzama nusipirkai? smile.gif na as viena karta ploviau su juo alieju o kita karta kazkaip kitaip, bet abu kartus po sampuno jokiu kaukiu nedejau, o vaizdas buvo dar geresnis nei su kaukem. tai tu pamegink dar karta, be jokio feno, gal si karta labiau patiks smile.gif
Atsakyti
QUOTE(WeGa @ 2008 11 09, 14:53)
o tai jau ir balzama nusipirkai?  smile.gif na as viena karta ploviau su juo alieju o kita karta kazkaip kitaip, bet abu kartus po sampuno jokiu kaukiu nedejau, o vaizdas buvo dar geresnis nei su kaukem. tai tu pamegink dar karta, be jokio feno, gal si karta labiau patiks  smile.gif

tai joo.. trenkiausi i visai kita kauno gala pirkti sampuno,o ta savaite buvo kad 35% su kortele( kurios neturejau bet uzteko naglumo paprasyti svetimu zmoniu parduotuvej, kad paskolintu biggrin.gif ) tai vietoj 19 man tekainavo po 16 kazkur,tai negalejau nepirkti tuopaciu abieju,plius ant maniskio nera zodzio kaip berods sakei pas pas tave -apimtis, yra tik blisgesys ir apsauga,tai ir prigriebiau.. smile.gif .
Atsakyti
isbandziau savo sampuna ir jis man patiko thumbup.gif plaukai svelnuciai lb ax.gif
Atsakyti