Gal kuri gyvena Kauno silainiuose ir zino ar Ju Norfoj yra siu sampunu?
Kuriose norfose vilniuje yra?Kad nereiktu veltui vaziuoti
QUOTE(Brilliant @ 2008 11 06, 17:20)
Nuu bandysime tada Aš pleiskanų neturiu, bet plaukučiai ko tais slinkti pradėjo truputį Aišku gal šis šampūnas problemos neišspręs, bet už Frukčius ir Lorealius vis tiek bus geriau
Dar norėjau pasiteirauti, merginų, kurios dedasi namines kaukes, ar joms gerai išplauna Naturos Sibericos šampūnai plaukučius? Visokius aliejukus ir kiaušinių trynius? Tie paprasti maximiniai Frukčiai ir kt tai man be vargo išplauna, o Natura Siberica sakau, gal švelnesnis tai neišplaus man pvz kokio alyvuogių aliejaus?
Dar norėjau pasiteirauti, merginų, kurios dedasi namines kaukes, ar joms gerai išplauna Naturos Sibericos šampūnai plaukučius? Visokius aliejukus ir kiaušinių trynius? Tie paprasti maximiniai Frukčiai ir kt tai man be vargo išplauna, o Natura Siberica sakau, gal švelnesnis tai neišplaus man pvz kokio alyvuogių aliejaus?
tai negi del to dabar atsiskysit geru sampunu? na neishsiplaus per karta, isiplaus per du , o ir turbut ne vienas vienintelis sampunas vonios lentynoj stoves
Nu, taip dilgėlyt vienas šampūnas pas mane lentynoje tikrai nestovi Ir tas kaukes namines ne kiekvieną kartą dedu per plovimą, tik šiaip paklausiau, įdomumo dėlei ar natūralūs šampūnai išplauna taip pat gerai kaip paprasti
QUOTE(Brilliant @ 2008 11 06, 17:22)
Nu, taip dilgėlyt vienas šampūnas pas mane lentynoje tikrai nestovi Ir tas kaukes namines ne kiekvieną kartą dedu per plovimą, tik šiaip paklausiau, įdomumo dėlei ar natūralūs šampūnai išplauna taip pat gerai kaip paprasti
būtent Sibericos išplauna.Dariausi alyvuogių al. kaukę, tai be problemų.O va kiti natūralūs, tai retas kuris išplauna...
labai labai persiprašau už dezinformaciją, paskubėjau rašyti šlapia galva .Kai ploviau, atrodė išsiplovė, bet va džiuvo džiuvo pluakai, kažkaip nedžūna, o pasirodo čia aliejus neišsiplovė, ėjau dar kartą plauti
QUOTE(Dezdemona* @ 2008 11 06, 17:09)
Kuriose norfose vilniuje yra?Kad nereiktu veltui vaziuoti
maciau pirkti tik Verkiu 29 Norfoje,o Baltupiuose nera.
Šiandien Vilkpedes bazejes, Vilniuje l. daug maciau "Natur. Siber."
kosmetikos yra, dirba nuo 9-15 val. sestadieni ir nuo 8-17 val. darbo dienomis.
kosmetikos yra, dirba nuo 9-15 val. sestadieni ir nuo 8-17 val. darbo dienomis.
Ar tik Nofroje juos teparduda ar Norfose pigiausiai?
QUOTE(Yogaile @ 2008 11 07, 20:02)
Ar tik Nofroje juos teparduda ar Norfose pigiausiai?
Yra tik didžiausiose Norfose, ir ten pigiau
Aš pirkau Kosmadoj, nes patingejau važiuot ir ieškot kitur, šiandien išbandžiau šampūna pavargusiems ir silpniems plaukas (geltonoje bonkuteje), labai patiko nors balzamo nenaudojau, bet plaukai tapo glotnesni, nesipučia, pažiuresim kaip bus toliau
turiu drekinanti sampuna sausiems plaukams + apimtis ir balzama, tai labai dziaugiuos