Įkraunama...
Įkraunama...

Natura Siberica

Gal kuri gyvena Kauno silainiuose ir zino ar Ju Norfoj yra siu sampunu?

Atsakyti
Kuriose norfose vilniuje yra?Kad nereiktu veltui vaziuoti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Brilliant @ 2008 11 06, 17:20)
Nuu bandysime tada bigsmile.gif  Aš pleiskanų neturiu, bet plaukučiai ko tais slinkti pradėjo truputį unsure.gif  Aišku gal šis šampūnas problemos neišspręs, bet už Frukčius ir Lorealius vis tiek bus geriau cool.gif  4u.gif

Dar norėjau pasiteirauti, merginų, kurios dedasi namines kaukes, ar joms gerai išplauna Naturos Sibericos šampūnai plaukučius? Visokius aliejukus ir kiaušinių trynius? blush2.gif  lotuliukas.gif  Tie paprasti maximiniai Frukčiai ir kt tai man be vargo išplauna, o Natura Siberica sakau, gal švelnesnis tai neišplaus man pvz kokio alyvuogių aliejaus? mirksiukas.gif

tai negi del to dabar atsiskysit geru sampunu? na neishsiplaus per karta, isiplaus per du , o ir turbut ne vienas vienintelis sampunas vonios lentynoj stoves mirksiukas.gif
Atsakyti
Nu, taip dilgėlyt vienas šampūnas pas mane lentynoje tikrai nestovi blush2.gif Ir tas kaukes namines ne kiekvieną kartą dedu per plovimą, tik šiaip paklausiau, įdomumo dėlei ar natūralūs šampūnai išplauna taip pat gerai kaip paprasti rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Brilliant @ 2008 11 06, 17:22)
Nu, taip dilgėlyt vienas šampūnas pas mane lentynoje tikrai nestovi blush2.gif  Ir tas kaukes namines ne kiekvieną kartą dedu per plovimą, tik šiaip paklausiau, įdomumo dėlei ar natūralūs šampūnai išplauna taip pat gerai kaip paprasti rolleyes.gif

būtent Sibericos išplauna.Dariausi alyvuogių al. kaukę, tai be problemų.O va kiti natūralūs, tai retas kuris išplauna...
Atsakyti
labai labai persiprašau už dezinformaciją, paskubėjau rašyti šlapia galva doh.gif blush2.gif .Kai ploviau, atrodė išsiplovė, bet va džiuvo džiuvo pluakai, kažkaip nedžūna, o pasirodo čia aliejus neišsiplovė, ėjau dar kartą plauti blush2.gif
Atsakyti
alieju/kiausinius visada plaunu per du kartus ir su maximiniais sampuinais ir su sibericos. viskas ok.
Atsakyti
QUOTE(Dezdemona* @ 2008 11 06, 17:09)
Kuriose norfose vilniuje yra?Kad nereiktu veltui vaziuoti smile.gif

maciau pirkti tik Verkiu 29 Norfoje,o Baltupiuose nera.
Atsakyti
Šiandien Vilkpedes bazejes, Vilniuje l. daug maciau "Natur. Siber."

kosmetikos yra, dirba nuo 9-15 val. sestadieni ir nuo 8-17 val. darbo dienomis.
Atsakyti
Ar tik Nofroje juos teparduda ar Norfose pigiausiai? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Yogaile @ 2008 11 07, 20:02)
Ar tik Nofroje juos teparduda ar Norfose pigiausiai?  4u.gif

Yra tik didžiausiose Norfose, ir ten pigiau smile.gif

Aš pirkau Kosmadoj, nes patingejau važiuot ir ieškot kitur, šiandien išbandžiau šampūna pavargusiems ir silpniems plaukas (geltonoje bonkuteje), labai patiko thumbup.gif nors balzamo nenaudojau, bet plaukai tapo glotnesni, nesipučia, pažiuresim kaip bus toliau smile.gif
Atsakyti
turiu drekinanti sampuna sausiems plaukams + apimtis ir balzama, tai labai dziaugiuos thumbup.gif
Atsakyti