Įkraunama...
Įkraunama...

Natura Siberica

QUOTE(WeGa @ 2008 10 30, 14:09)
sveika, rodos tu pirkai sampuna, kaip tau jis?

sveika, aha, pirkau dazytiems plaukams, bet zinok kol kas jis tapo nenaudojamu ax.gif buvau pirkus kol laukiau vaikisko, tai kai ji gavau.... biggrin.gif is tikruju kiek kartu ploviau, na, nzn, plaukai tikrai labai jau graziai blizgedavo, atrode, kad sampunas kaip sampunas, nei per daug nustebino, nei nuvyle ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Finna @ 2008 10 31, 00:01)
Vakar Norfoj šampūnus mačiau po 14,99Lt bigsmile.gif
Ir rūšių buvo įvairiausių ax.gif

Kurioj blink.gif ??? as trenkiaus i kita kauno gala, i xl nirfa ir nebuvo jokiu Natura Siberica priemoniu,tikrai tikrai,kiekviena lentynoj bonkele iskilnojau nuo skalbimo milteliu iki kvepalu.. g.gif ..ner schmoll.gif
Atsakyti
aš įsigijau balzamą sausiems plaukams + apimtis ir drėkinimas. Labai patenkinta esu. Liux kvapas, mažai susinaudoja ir kol kas matau tik teigiamas puses drinks_cheers.gif
Atsakyti
Sveikos, gal žinote iki kada galios akcija Natura Siberica priemonėms Norfose? Bei į kurią Kauno Norfą važiuoti, kad tikrai atrasčiau šį šampūną? mirksiukas.gif Tiesa, dar neapsisprendžiau kurios rūšies šampūną prigriebti, plaukai tiesūs, nedažyti. Tai imsiu arba paprastą, arba didinantį apimtį ir drėkinantį. Net nžn kuris geresnis, ar jų funkcijos labai skiriasi? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Brilliant @ 2008 11 01, 13:05)
Sveikos, gal žinote iki kada galios akcija Natura Siberica priemonėms Norfose? Bei į kurią Kauno Norfą važiuoti, kad tikrai atrasčiau šį šampūną? mirksiukas.gif  Tiesa, dar neapsisprendžiau kurios rūšies šampūną prigriebti, plaukai tiesūs, nedažyti. Tai imsiu arba paprastą, arba didinantį apimtį ir drėkinantį. Net nžn kuris geresnis, ar jų funkcijos labai skiriasi?  4u.gif

Tik nevaziuok i Veiveriu gatves norfa (aleksote mazdaug)
Atsakyti
QUOTE(dilgelyt @ 2008 11 01, 10:48)
Kurioj blink.gif ??? as trenkiaus i kita kauno gala, i xl nirfa ir nebuvo jokiu Natura Siberica priemoniu,tikrai tikrai,kiekviena lentynoj bonkele iskilnojau nuo skalbimo milteliu iki kvepalu.. g.gif ..ner schmoll.gif

QUOTE(Brilliant @ 2008 11 01, 12:05)
Bei į kurią Kauno Norfą važiuoti, kad tikrai atrasčiau šį šampūną? mirksiukas.gif 

Penktadienį mačiau Raudondvario pl. Norfoj 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Brilliant @ 2008 11 01, 14:05)
Sveikos, gal žinote iki kada galios akcija Natura Siberica priemonėms Norfose? Bei į kurią Kauno Norfą važiuoti, kad tikrai atrasčiau šį šampūną? mirksiukas.gif  Tiesa, dar neapsisprendžiau kurios rūšies šampūną prigriebti, plaukai tiesūs, nedažyti. Tai imsiu arba paprastą, arba didinantį apimtį ir drėkinantį. Net nžn kuris geresnis, ar jų funkcijos labai skiriasi?  4u.gif

siulyciau imt neutralu tada mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Finna @ 2008 11 03, 23:21)
Penktadienį mačiau Raudondvario pl. Norfoj 4u.gif

Ačiukas už informaciją 4u.gif Bet, kad man labai toli tas Raudondvario pl nuo mano gyvenamojo rajono unsure.gif
Papildyta:
QUOTE(gabrizzze @ 2008 11 04, 19:55)
siulyciau imt neutralu tada  mirksiukas.gif

Gal esi bandžiusi neutralų? bigsmile.gif Kokie įspūdžiai? 4u.gif
Atsakyti
Turiu naktinį ir dieninį kremus jautriai odai. Dar kremą sausai odai ir esu tikrai maloniai nustebinta, nes oda per porą mėnesių labai pasitaisė. Pasidarė žymiai lygesnė ir švelnesnė. Net poros susitraukė thumbup.gif

Dar pirkau šampūną dažytiems plaukams ir šampūną blond plaukams, tai irgi galiu juos tik pagirti. Po kelių mėnesių naudojimo, man nustojo lūžinėti plaukai ir kažkokie vešlesni pasidarė biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Jantra @ 2008 11 06, 13:47)
Turiu naktinį ir dieninį kremus jautriai odai. Dar kremą sausai odai ir esu tikrai maloniai nustebinta, nes oda per porą mėnesių labai pasitaisė. Pasidarė žymiai lygesnė ir švelnesnė. Net poros susitraukė thumbup.gif

Dar pirkau šampūną dažytiems plaukams ir šampūną blond plaukams, tai irgi galiu juos tik pagirti. Po kelių mėnesių naudojimo, man nustojo lūžinėti plaukai ir kažkokie vešlesni pasidarė biggrin.gif

drinks_cheers.gif sampunai tikrai geri, man net nereikia jokiu kaukiu po jo det, koki faini plaukai buna thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Brilliant @ 2008 11 06, 00:13)

Gal esi bandžiusi neutralų? bigsmile.gif  Kokie įspūdžiai? 4u.gif

Bandziau, ir jau viena sunaudojau beveik, patiko nerealiai thumbup.gif pries tai man pastoviai nuo sampunu pleikanos atsirasdavo, nepadedavo niekas, veliau kazkas pasake kad tai gali but del jautrios galvos odos, nu ir kaip tik , nei pleiskanu nei ko thumbup.gif siulau pabandyt mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(gabrizzze @ 2008 11 06, 17:03)
Bandziau, ir jau viena sunaudojau beveik, patiko nerealiai  thumbup.gif  pries tai man pastoviai nuo sampunu pleikanos atsirasdavo, nepadedavo niekas, veliau kazkas pasake kad tai gali but del jautrios galvos odos, nu ir kaip tik , nei pleiskanu nei ko  thumbup.gif  siulau pabandyt  mirksiukas.gif

Nuu bandysime tada bigsmile.gif Aš pleiskanų neturiu, bet plaukučiai ko tais slinkti pradėjo truputį unsure.gif Aišku gal šis šampūnas problemos neišspręs, bet už Frukčius ir Lorealius vis tiek bus geriau cool.gif 4u.gif

Dar norėjau pasiteirauti, merginų, kurios dedasi namines kaukes, ar joms gerai išplauna Naturos Sibericos šampūnai plaukučius? Visokius aliejukus ir kiaušinių trynius? blush2.gif lotuliukas.gif Tie paprasti maximiniai Frukčiai ir kt tai man be vargo išplauna, o Natura Siberica sakau, gal švelnesnis tai neišplaus man pvz kokio alyvuogių aliejaus? mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Brilliant: 06 lapkričio 2008 - 16:23