Įkraunama...
Įkraunama...

Natura Siberica

QUOTE(Vi-Vian @ 2008 10 23, 13:43)
nu nesigincysiu.. bet man pasirode, kad kremai sausai i riebiai odai pigiau (bazej po 12), o butent anti-age 44. tiesa serumai 44. bet, pasikartosiu, nesu garantuota 100%
maciau dar kazkok anticeliulitinis kremas apie 23 lt kainavo

taip,Tu teisi,kremai sausai,jautriai,riebiai odai pigesni,anti-age keliais litais brangesni,o serumas-liftingas ~44lt.
Anticeliulitini (kazkodel dar parasyta anti-age )krema(tikslesnis pavadinimas-tirstas sibirietiskas baltas kuno kremas-sviestas) pirkau uz ~12lt,malonus kvapas,gerai isigeria,bet jis man tiesiog kaip kuno kremas ir viskas,kitokio efekto nepastebejau,tikrai staigiai nesustangrina.Raso,kad sukurtas svaraus biciu vasko ir 8 naturaliu alieju pagrindu.Talpa 200 ml.O tas uz 23 lt-kaip naktinis kuno kremas ivardintas,lyg tai.
Atsakyti
QUOTE(xde @ 2008 10 23, 16:09)
taip,Tu teisi,kremai sausai,jautriai,riebiai odai pigesni,anti-age keliais litais brangesni,o serumas-liftingas ~44lt.
Anticeliulitini (kazkodel dar parasyta anti-age )krema(tikslesnis pavadinimas-tirstas sibirietiskas baltas kuno kremas-sviestas) pirkau uz ~12lt,malonus kvapas,gerai isigeria,bet jis man tiesiog kaip kuno kremas ir viskas,kitokio efekto nepastebejau,tikrai staigiai nesustangrina.Raso,kad sukurtas svaraus biciu vasko ir 8 naturaliu alieju pagrindu.Talpa 200 ml.O tas uz 23 lt-kaip naktinis kuno kremas ivardintas,lyg tai.

aa, tai tada aisku smile.gif o kokiu pylingu jie turi?
Atsakyti
QUOTE(Vi-Vian @ 2008 10 23, 16:38)
aa, tai tada aisku smile.gif o kokiu pylingu jie turi?

veidui jokio nera,o kunui yra.
Cia visoms,kurios skaito rusiskai:
http://www.platinel....ndex.php?id=183
Atsakyti
norfoj nuolaidos natura siberica produktams.. labai ustebau, kad norfoj paradvineja, maniau, tik vaistineje, o ir dar nustebau - jog tai rusiska produkcija blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Obuolinė @ 2008 10 30, 11:41)
norfoj nuolaidos natura siberica produktams.. labai ustebau, kad norfoj paradvineja, maniau, tik vaistineje, o ir dar nustebau - jog tai rusiska produkcija blink.gif

ir man atrodo, norfose ji siaip pigesne net ax.gif
Atsakyti
Brangiai jau mokat uz Natura Siberica g.gif as uz sampuna apie 14lt mokejau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(linutiaaa @ 2008 10 30, 13:13)
ir man atrodo, norfose ji siaip pigesne net ax.gif

sveika, rodos tu pirkai sampuna, kaip tau jis?
Papildyta:
QUOTE(gabrizzze @ 2008 10 30, 15:08)
Brangiai jau mokat uz Natura Siberica  g.gif  as uz sampuna apie 14lt mokejau  biggrin.gif

kur? blink.gif
Atsakyti
Fabijoniskese parduotuvej, ten seip baze smile.gif "Spekuliacija " jei girdejot smile.gif
Atsakyti
QUOTE(gabrizzze @ 2008 10 30, 15:14)
Fabijoniskese parduotuvej, ten seip baze smile.gif "Spekuliacija " jei girdejot  smile.gif

aisku, na as kaune pirkau bazej uz 15 su centais sampuna, bet pasirinkimas ten nedidelis buvo.
Atsakyti
nhu jei Kaune tai aisku, nes veza jiem nebent is Vilkpedes firma, tai del to smile.gif
Atsakyti

QUOTE(gabrizzze @ 2008 10 30, 14:08)
Brangiai jau mokat uz Natura Siberica  g.gif  as uz sampuna apie 14lt mokejau  biggrin.gif

QUOTE(WeGa @ 2008 10 30, 14:09)

Vakar Norfoj šampūnus mačiau po 14,99Lt bigsmile.gif
Ir rūšių buvo įvairiausių ax.gif

Atsakyti
gal kas naudojo krema veidui misriai odai? unsure.gif
Atsakyti