QUOTE(l.j @ 2008 06 12, 19:40)
Laba diena visiems...
Turiu didele problema negaliu pakrikstiti sunaus, Su vyru esam civilinei santuokoj be sliubo (o taip yra todel, kad jis yra net nekrikstitas - o be kriksto ir sliubo neduoda)
Visi kunigai atsisako krikstyti,reikalauja sliubo, o negalim, nes vyra tada pradzioje reikia pakrikstiti, jis sutinka krikstui,bet tai padaryti ir vel nesigauna jam reiks metus vaiksciot i baznycia - mokimams, o tam laiko ir noro jis neturi ir tikrai nesutiks...
O vaiko krikstas man yra laaaabai svarbu!
Jau nebezinau ka daryti...
Gal kas turit kokiu minciu, patarimu!!!
Nejau si situacija be iseities
Turiu didele problema negaliu pakrikstiti sunaus, Su vyru esam civilinei santuokoj be sliubo (o taip yra todel, kad jis yra net nekrikstitas - o be kriksto ir sliubo neduoda)
Visi kunigai atsisako krikstyti,reikalauja sliubo, o negalim, nes vyra tada pradzioje reikia pakrikstiti, jis sutinka krikstui,bet tai padaryti ir vel nesigauna jam reiks metus vaiksciot i baznycia - mokimams, o tam laiko ir noro jis neturi ir tikrai nesutiks...
O vaiko krikstas man yra laaaabai svarbu!
Jau nebezinau ka daryti...
Gal kas turit kokiu minciu, patarimu!!!
Nejau si situacija be iseities
Nu nezinau, mes ta pacia diena krikstijam savo maziuka ir dar mano seseri. Mes su vyru be sliubo(tas netrukdo), as noriu buti seses krikstamote, bet esu provoslave (ir tas netrukdo)... pradzioje kunigas spiriojosi del kito tikejimo, bet labai paprasiau ir leido. Kaip bebutu man atrodo, kad baznycia pirmiausiai turi buti taikiai nusiteikusi, nusiteikusi zmoniu labui ir skatinti tikejima. O jei kunigai atsisako krykstyti vaiko, tai jie atsisako ji "parodyti" Dievuliui, nemanau, kad jiems duotos tokios teises, kad spresti ar vaikas gali buti katalikas (ar betkokio kito tikejimo)ar ne...