Įkraunama...
Įkraunama...

Suknelės pamergėms

QUOTE(DKNight @ 2008 06 18, 13:26)
Del ko tu blogai butent pasijutai? unsure.gif
QUOTE(insi @ 2008 06 18, 14:32)
QUOTE(B.Brigitte @ 2008 06 18, 14:46)

Viskas būtų gerai, bet kadangi buvau nestuke.gif nusprendžiau atsisakyti tradicinės vestuvinės suknelės(gal reikėjo neatsisakyti, o dar ir rūtų vainikėlį prisegti? bigsmile.gif )
O šiaip mano nuomone visi turi būti gražūs, kad ir su baltomis suknelėmis, bet jaunosios negalima užgožti nei apranga, nei šukuosena(nebent jaunoji būtų buvusi bulvių maišą užsivilkusi, tada čia jau nieko nepadarysi tongue.gif )
Atsakyti
QUOTE(Pigalica @ 2008 06 19, 15:12)
Viskas būtų gerai, bet kadangi buvau nestuke.gif nusprendžiau atsisakyti tradicinės vestuvinės suknelės(gal reikėjo neatsisakyti, o dar ir rūtų vainikėlį prisegti? bigsmile.gif )
O šiaip mano nuomone visi turi būti gražūs, kad ir su baltomis suknelėmis, bet jaunosios negalima užgožti nei apranga, nei šukuosena(nebent jaunoji būtų buvusi bulvių maišą užsivilkusi, tada čia jau nieko nepadarysi tongue.gif )

o jei svečias(pamergė) apsirengia taip, jog jo manymu jis neužgožia jaunosios, o tik jaunajai pačiuožusiu stogu taip atrodo? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Happy.Woman @ 2008 06 18, 19:06)
drinks_cheers.gif , nes einant pas drauga i vestuves visada galima graziai paklausti, manes taip pat klause, o galu gale, kai eini pas draugus i vestuves, tu jauti, zinai koki siliu jie megsta, kas nelabai kaip atrodytu toje aplinkoje, kur jie pasirinko svesti savo svente ir daug kitu uzuominu  mirksiukas.gif Na, tik issisokelis ir jau tikrai joks ne draugas ar drauge megins savo isvaizda ar elgesiu izeisti, tokiu turbut nereiketu kviesti, juk jie nera draugai...  ax.gif

drinks_cheers.gif Tuo viskas pasakyta.
Atsakyti
QUOTE(Cimicimiliukuku @ 2008 06 19, 16:43)
o jei svečias(pamergė) apsirengia taip, jog jo manymu jis neužgožia jaunosios, o tik jaunajai pačiuožusiu stogu taip atrodo?  unsure.gif

hihihi.gif drinks_cheers.gif lygtais svecias zinojo kad jaunoji bus su kuklia suknele ir be rutu vainikelio, kuris kaip supratau cia sutapatinamas su puosmena bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo DKNight: 19 birželio 2008 - 17:47
QUOTE(DKNight @ 2008 06 19, 18:46)
hihihi.gif  drinks_cheers.gif  lygtais svecias zinojo kad jaunoji bus su kuklia suknele ir be rutu vainikelio, kuris kaip supratau cia sutapatinamas su puosmena  bigsmile.gif

tai bet kuriuo atveju galima paklaust, nu bet vistiek manau daugiau ar mažiau čia yra jaunosios psichologinės problemos, jei ji mato už save gražiasnią ir dėl to pergyvena unsure.gif
Atsakyti
Man asmeniškai labai gražu, kai pamergės panašiom sunelėm apsiengia. utinku, kad kai visas į tą paią spalvą ir modelį sukiša, tai šiek tiek kraupoka, bet pvz kai būna kažkoks bendras elementas, kuris iskiria pulką iš šiaip visos magos svečių masės tai man labai dailu wub.gif
Išties juk vestuvės tam tikras žaidimas, tai kodėl neleidus sau atsiplaiduot ir nepadaryt jauniesiems tokios šventėskaip jie nori> O jei jau visai nepriimtina, ta visada gi galima tik šiaip sudalyvaut. Taip sakant nori žaist- žaisk kaip šeimininkai kviečia.
Man pvz taip ir nepavyko su savo pamergėm susitarti. Vestuvės tikrai buvo šaunios, bet kai prisimenu bandymus susitarti dėl aprangos, ai dar šiandien nervinis tikas ištinka doh.gif
Papildyta:
QUOTE(Cimicimiliukuku @ 2008 06 19, 19:39)
tai bet kuriuo atveju galima paklaust, nu bet vistiek  manau daugiau ar mažiau čia yra jaunosios psichologinės problemos, jei ji mato už save gražiasnią ir dėl to pergyvena  unsure.gif

Nu nepyk, bet man čia amerikoniška logika. Kažkada viename vestuvinių rūbų puslapyje skaičiau "mielos anytos, rinkitės pačius puošniausius rūbus. Tai, kad vestuvės tik jaunūjų šventė yra senas mtas. Atminkite, kad tai ir Jūsų šventė, kodėl būkit pačios gražiausios". (laisvo pobūdžio vertimas iš to, ką atsimenu)
Nu jau sakk ką nori, suprantu, kad kiekviena rengiamės pagal savo stilių, bet manau, kad vistiek, tam tikri bendri etikeo reikalavimai yra, kad ir tokie kaip per bendrus priėmimus. Pvz. Anglijoje, kur damos į žirgų lenktynes renkasi skrybeliuotos yra nerašyta taisyklė savo skrybelės dydžiu nepralenkti karalienės skrybelės. Ir manau tai savaime suprantama.
Atsakyti
QUOTE(ruda lape @ 2008 06 19, 20:48)
Nu nepyk, bet man čia amerikoniška logika. Kažkada viename vestuvinių rūbų puslapyje skaičiau "mielos anytos, rinkitės pačius puošniausius rūbus. Tai, kad vestuvės tik jaunūjų šventė yra senas mtas. Atminkite, kad tai ir Jūsų šventė, kodėl būkit pačios gražiausios". (laisvo pobūdžio vertimas iš to, ką atsimenu)
Nu jau sakk ką nori, suprantu, kad kiekviena rengiamės pagal savo stilių, bet manau, kad vistiek, tam tikri bendri etikeo reikalavimai yra, kad ir tokie kaip per bendrus priėmimus. Pvz. Anglijoje, kur damos į žirgų lenktynes renkasi skrybeliuotos yra nerašyta taisyklė savo skrybelės dydžiu nepralenkti karalienės skrybelės. Ir manau tai savaime suprantama.

nu ko čia pykt biggrin.gif sutinku su tavim apie etiketą ir t.t rolleyes.gif bet aš norėjau pasakyt, nu tarkim aš einu į vestuves kaip svečias, ir užsidedu kažką paprasto, bet man gražaus, traukiančio akį ir t.t bet mano nuomone neperžengiau ribų ir neatrodau puošniau už nuotaką, bet nuėjus į šventę pamatau kad nuotaka žiūri paklaikusiom akim ir jai tai nepatika. tai kaip čia gaunas? jaunoji turi būt princesė o kitos rengtis bulvių maišais kad tik neugautų jos? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Cimicimiliukuku @ 2008 06 19, 21:36)
nu ko čia pykt biggrin.gif  sutinku su tavim apie etiketą ir t.t  rolleyes.gif  bet aš norėjau pasakyt, nu tarkim aš einu į vestuves kaip svečias, ir užsidedu kažką paprasto, bet man gražaus, traukiančio akį ir t.t bet mano nuomone neperžengiau ribų ir neatrodau puošniau už nuotaką, bet nuėjus į šventę pamatau kad nuotaka žiūri paklaikusiom akim ir jai tai nepatika. tai kaip čia gaunas? jaunoji turi būt princesė o kitos rengtis  bulvių maišais kad tik neugautų jos?  unsure.gif

Tai vat bėda, kad su ta nuomone pas mus visas skirtingai ax.gif Gožis grožiu, bet sutik, variantai, kai viešnios išsiaiškina, kokiam salone jaunoji suknelę nuomavo ir išsinuomoja dar didesnę/ ryškesnę/ prabangesnę tikrai nepatenka į gero skonio ribas..... Čia man viena nuomotoja aiškino, kodėl niekad nerodo jokio draugėm jau išnuomuotų suknelių unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Cimicimiliukuku @ 2008 06 19, 15:43)
o jei svečias(pamergė) apsirengia taip, jog jo manymu jis neužgožia jaunosios, o tik jaunajai pačiuožusiu stogu taip atrodo?  unsure.gif

parodytaja suknele as priskirciau vestuvinei ir su tokia tikrai neiciau
Atsakyti
QUOTE(ruda lape @ 2008 06 19, 21:43)
Tai vat bėda, kad su ta nuomone pas mus visas skirtingai  ax.gif Gožis grožiu, bet sutik, variantai, kai viešnios išsiaiškina, kokiam salone jaunoji suknelę nuomavo ir išsinuomoja dar didesnę/ ryškesnę/ prabangesnę tikrai nepatenka į gero skonio ribas..... Čia man viena nuomotoja aiškino, kodėl niekad nerodo jokio draugėm jau išnuomuotų suknelių  unsure.gif

nu jei taip tai aišku unsure.gif
QUOTE(pasaka1 @ 2008 06 19, 21:50)
parodytaja suknele as priskirciau vestuvinei ir su tokia tikrai neiciau

nu ana panaši į vestuvinę, bet aš bendrai šnekėjau, o ne konkrečiai apie ją smile.gif

Atsakyti
Per Wayne Rooney ir Coleen vestuves pamerges buvo su baltom suknelem, kurios specialiai pasiutos pagal jaunosios suknele - BALTOS. GRAZIOS biggrin.gif Bet jaunoji lieka demesio centre
Atsakyti
man labiausiai patiko kaip svečiai dailiai apsirengę, tai ne pas mus unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Cimicimiliukuku: 20 birželio 2008 - 10:32