Man asmeniškai labai gražu, kai pamergės panašiom sunelėm apsiengia. utinku, kad kai visas į tą paią spalvą ir modelį sukiša, tai šiek tiek kraupoka, bet pvz kai būna kažkoks bendras elementas, kuris iskiria pulką iš šiaip visos magos svečių masės tai man labai dailu
Išties juk vestuvės tam tikras žaidimas, tai kodėl neleidus sau atsiplaiduot ir nepadaryt jauniesiems tokios šventėskaip jie nori> O jei jau visai nepriimtina, ta visada gi galima tik šiaip sudalyvaut. Taip sakant nori žaist- žaisk kaip šeimininkai kviečia.
Man pvz taip ir nepavyko su savo pamergėm susitarti. Vestuvės tikrai buvo šaunios, bet kai prisimenu bandymus susitarti dėl aprangos, ai dar šiandien nervinis tikas ištinka
Papildyta:
QUOTE(Cimicimiliukuku @ 2008 06 19, 19:39)
tai bet kuriuo atveju galima paklaust, nu bet vistiek manau daugiau ar mažiau čia yra jaunosios psichologinės problemos, jei ji mato už save gražiasnią ir dėl to pergyvena
Nu nepyk, bet man čia amerikoniška logika. Kažkada viename vestuvinių rūbų puslapyje skaičiau "mielos anytos, rinkitės pačius puošniausius rūbus. Tai, kad vestuvės tik jaunūjų šventė yra senas mtas. Atminkite, kad tai ir Jūsų šventė, kodėl būkit pačios gražiausios". (laisvo pobūdžio vertimas iš to, ką atsimenu)
Nu jau sakk ką nori, suprantu, kad kiekviena rengiamės pagal savo stilių, bet manau, kad vistiek, tam tikri bendri etikeo reikalavimai yra, kad ir tokie kaip per bendrus priėmimus. Pvz. Anglijoje, kur damos į žirgų lenktynes renkasi skrybeliuotos yra nerašyta taisyklė savo skrybelės dydžiu nepralenkti karalienės skrybelės. Ir manau tai savaime suprantama.