QUOTE(Pigalica @ 2008 06 18, 09:15)
Lygiai tokia pati situacija buvo mano vestuvėse
tik aš pamergių neturėjau, buvo tiesiog liūdininkai ir svečiai, tai viena "paniečka" iš svečiu buvo užsidėjusi kažką panašaus
Įsivaizduojat kaip pasijutau?
Tad mergaitės, nesirenkit baltom suknelėm
O vestuviu svente vyko kokia, vakariene? Siaip, normalu, kad su tokia kazkam kyla noras pasipuosti, daili suknute, kiek primena nuotakos, bet tinka ir siaip i koki grazu vakara...
Dabar susimasciau, kad kazkaip kiek vestuviu buta, niekada nekilo mintis rengtis kokia tai panasia, balta suknele, begalo daug yra kitokiu ir tikrai labai graziu, elegantisku ir t.t.
Papildyta:
QUOTE(V*i*k*a @ 2008 06 18, 10:58)
Kodel zmones taip sureiksmina tai kuo sveciai ar pamerge ateina apsirengia?
Buvau pamerge N kartu ir sveciu ne ka maziau, bet nei karto nebuvo problemos. Kai budavau pamerge visada paklausdavau ko jaunoji nori ir tiek, o kai svecias taip pat gaziai uzklausdavau kaip rengtis. As dievinu juoda spalva
ir ne karta rinkausi sia spalva. Nei karto nebuvo jokiu problemu.
As manau, kad tokiu problemu buna, nes kvieciami zmones, kurie nera artimi. As visada eidavau pas drauges arba MB draugus i vestuves. Visi draugai ir tikrai nebuvo problemu paklausti kaip man rengtis.
, nes einant pas drauga i vestuves visada galima graziai paklausti, manes taip pat klause, o galu gale, kai eini pas draugus i vestuves, tu jauti, zinai koki siliu jie megsta, kas nelabai kaip atrodytu toje aplinkoje, kur jie pasirinko svesti savo svente ir daug kitu uzuominu
Na, tik issisokelis ir jau tikrai joks ne draugas ar drauge megins savo isvaizda ar elgesiu izeisti, tokiu turbut nereiketu kviesti, juk jie nera draugai...