Įkraunama...
Įkraunama...

Suknelės pamergėms

QUOTE(Pigalica @ 2008 06 18, 14:15)

Įsivaizduojat kaip pasijutau? unsure.gif
Tad mergaitės, nesirenkit baltom suknelėm umn.gif

o kaip jau tu cia pasijutai? nu graziai moteris turejo atrodyt g.gif
kas cia per kompleksai man nesuvokiama
Atsakyti
Kodel zmones taip sureiksmina tai kuo sveciai ar pamerge ateina apsirengia? doh.gif
Buvau pamerge N kartu ir sveciu ne ka maziau, bet nei karto nebuvo problemos. Kai budavau pamerge visada paklausdavau ko jaunoji nori ir tiek, o kai svecias taip pat gaziai uzklausdavau kaip rengtis. As dievinu juoda spalva wub.gif ir ne karta rinkausi sia spalva. Nei karto nebuvo jokiu problemu.
As manau, kad tokiu problemu buna, nes kvieciami zmones, kurie nera artimi. As visada eidavau pas drauges arba MB draugus i vestuves. Visi draugai ir tikrai nebuvo problemu paklausti kaip man rengtis.
Atsakyti
QUOTE(Pigalica @ 2008 06 18, 12:15)

man ši suknelė tiesiog labai graži. Bet į vestuvinę nepanaši schmoll.gif
Papildyta:
QUOTE(Jota @ 2008 06 18, 13:23)
Dabar esu pakviesta į vestuves, į kurias, jaunosios prašymu (būsiu pamergė), turiu ateiti apsivilkusi persikinės spalvos suknelę.

Kiek teko dalyvaut vestuvių (o teko laaabai daug biggrin.gif ) tai būtent persikiniai atspalviai man atrodė gražiausiai, žinoma, prie įdegusio kūno. Bet kai visos pamergės raudonos, tai blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Happy.Woman @ 2008 06 17, 14:59)
Nustebino kaikuriu zmoniu mastymas ir bendravimo kultura... zinoma, ne mano reikalas, jei zmogus cinikas, ka padarysi, bet gal butent del savo cinizmo toks nelaimingas ir yra...?  g.gif  O jaunosios, ta diena jos visos buna grazios ir jokia issipusciusi KALIAUSE neprilygs jai, ypac su tokiu minciu bagazu. Man dar klausimas kyla ar is viso toki zmogu kas nors, kur nors kviecia?   rolleyes.gif

jergutėliau, tema tik teorinė, bet vis tiek kažką užgavo ... juk neinam į Vestuvių forumą ir nedrebiam tiesiai vienai - "tu bjauri", kitai - "tavo suknė klaiki", trečiai - "tavo šukuosena baisesnė nei antrosios suknia" doh.gif
negi taip sunku priimt kito žmogaus nuomonę. man irgi reta kuri nuotaka atrodo gražiai. nepatinka "sulipdytos" šukuosenos, pigių medžiagų suknios su daug raukinių-kvarbatkų-svarovskių-blizgučių ir nuliu elegancijos, vienodos pamergių suknios ir dar daug kitų dalykų. kai viena draugė paklausė manęs "ar aš atrodžiau gražiai?" atsakiau "buvai visa švytinti ir atrodei labai laiminga". pasakiau teisybę ir neįžeidžiau wink.gif nors suknelė ir visa kita mano akimis buvo poklaikė.

beje, negailėkit cinikų. gal jie nėra jau tokie nelaimingi biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Irėja: 18 birželio 2008 - 15:28
QUOTE(Happy.Woman @ 2008 06 17, 13:59)
O jaunosios, ta diena jos visos buna grazios ir jokia issipusciusi KALIAUSE neprilygs jai,

labai drįsčiau pasiginčyti biggrin.gif
Atsakyti
Nu as niekad neiciau apsirengus panasiai kaip nuotaka. Idiotiskai jausciaus. Man kazkaip elementaru, kad yra jaunosios apranga, ir yra sveciu aprangos. Ir kvailai atrodo kai fotografas paskui stato zmones taip, kad jaunoji -dvyne butu kur nors paslepta, kad neatrodytu dvi nuotakos unsure.gif

Kitos juk tikrai vestuves sureiksmina, ilgai organizuoja, svajoja, ruosias ir tt. todel as tikrai nesmerkiu tu, kurios nori, kad viskas butu pagal jas smile.gif

Man paciai net gaila, kad pasiruosimui turejau labai mazai laiko, nes man visas tas galvojimas, ruosimas, sukneles siuvimai ir tt. labai patiko unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Pigalica @ 2008 06 18, 09:15)
Lygiai tokia pati situacija buvo mano vestuvėse doh.gif tik aš pamergių neturėjau, buvo tiesiog liūdininkai ir svečiai, tai viena "paniečka" iš svečiu buvo užsidėjusi kažką panašaus doh.gif
user posted image

O vestuviu svente vyko kokia, vakariene? Siaip, normalu, kad su tokia kazkam kyla noras pasipuosti, daili suknute, kiek primena nuotakos, bet tinka ir siaip i koki grazu vakara... wub.gif Dabar susimasciau, kad kazkaip kiek vestuviu buta, niekada nekilo mintis rengtis kokia tai panasia, balta suknele, begalo daug yra kitokiu ir tikrai labai graziu, elegantisku ir t.t. smile.gif
Papildyta:
QUOTE(V*i*k*a @ 2008 06 18, 10:58)
Kodel zmones taip sureiksmina tai kuo sveciai ar pamerge ateina apsirengia?  doh.gif
Buvau pamerge N kartu ir sveciu ne ka maziau, bet nei karto nebuvo problemos. Kai budavau pamerge visada paklausdavau ko jaunoji nori ir tiek, o kai svecias taip pat gaziai uzklausdavau kaip rengtis. As dievinu juoda spalva  wub.gif ir ne karta rinkausi sia spalva. Nei karto nebuvo jokiu problemu.
As manau, kad tokiu problemu buna, nes kvieciami zmones, kurie nera artimi. As visada eidavau pas drauges arba MB draugus i vestuves. Visi draugai ir tikrai nebuvo problemu paklausti kaip man rengtis.

drinks_cheers.gif , nes einant pas drauga i vestuves visada galima graziai paklausti, manes taip pat klause, o galu gale, kai eini pas draugus i vestuves, tu jauti, zinai koki siliu jie megsta, kas nelabai kaip atrodytu toje aplinkoje, kur jie pasirinko svesti savo svente ir daug kitu uzuominu mirksiukas.gif Na, tik issisokelis ir jau tikrai joks ne draugas ar drauge megins savo isvaizda ar elgesiu izeisti, tokiu turbut nereiketu kviesti, juk jie nera draugai... ax.gif
Atsakyti
Perskaiciau viska cool.gif siaip tai mane biski nustebinot.. mmm...

belenkokio renginio organizatoriai mato renginio vizija, kuria kartu su visu dalyviu pagalba stengiasi igyvendinti.
Eidami i kokteiliu vakareli rengiames kokteiline suknele, eidami i vienos baliu dedames ilga suknele, o i dalykini pokalbi - kostiumeli, i helovyno vakareli belenkoki kostiuma bla bla bla...
Ir kazkodel klausimas "kodel as tureciau laikytis aprangos kodo" neiskyla...
Patinka ar ne, bet turi gerbti svente rengencius zmones: jei i ta svente eini ir tau pasakomas konkretus aprangos kodas, tai taip, beabejo jo reikia laikytis. elementarus etiketas. elementari pagarba renginio organizatoriams.
Kuomet apranga i vestuves kaip ir i betkoki rengini nera sukonkretinama, tuomet mes tiesiog identifikuojam to renginio pobudi ir bandom apsirengti pagal bendraji/ tradicini "formata".

As tikrai nemanau, jog toks jau didelis aukojimasis einant i vestuves pvz nesideti nei juodos nei baltos super sukneles jei gerai nepazysti jaunavedziu ir nezinai tikslaus sventes "formato". Nes tiesiog vestuves is pagrindu yra tradicinis daiktas ir jei jau zmogus rengia jas, vadinasi didele tikimybe kad jam kazkiek tos tradicijos rupi. Taip, man irgi kvailai tie nuotaku uzgozimai skamba, isvis man vestuves is pagrindu kvailokas dalykas, bet nu kazkam tai nera kvaila ir ok. Tai jus man paaiskinkit kam vat groti ant nervu, bandyti tas ribas, jeigu tiesiog padaryti viska pagal tas gal ir kvailas tradicijas nu nieko nekainuoja? unsure.gif
Atsakyti
Ireja, manes tai jau tikrai niekas cia neizeide lotuliukas.gif , kaip norite, taip renkites, as tik savo pamastymus sia tema issakiau. ax.gif 4u.gif
Atsakyti
dress kodas renginiuose siek tiek skiriasi. i vestuves eidami zmones galima sakyti dress kodo paiso ty retas turbut ateis su dzinsais arba kad ir su ta pacia pusta ilga tortine suknele. visgi tai ner dazni atvejai. bet. dress kodas dazniausiai (jei tai ner teminis kazkoks vakaras) nereikalauja tam tikros spalvos ar nenusako sukneles modelio. cia jau 'asmeniskumai'. as asmeniskai kalbu apie tokius variantus kai pamerge ar svecias kisamas i absoliuciai nuotakos skonio supratima. nu velnias nu nenoreciau as but imontuota i raudona (nekenciu raudonos spalvos) atlasine suknele su tiuliais. kaip pavyzdziui cia.
Atsakyti
QUOTE(B.Brigitte @ 2008 06 18, 18:15)
dress kodas renginiuose siek tiek skiriasi. i vestuves eidami zmones galima sakyti dress kodo paiso ty retas turbut ateis su dzinsais arba kad ir su ta pacia pusta ilga tortine suknele. visgi tai ner dazni atvejai. bet. dress kodas dazniausiai (jei tai ner teminis kazkoks vakaras) nereikalauja tam tikros spalvos ar nenusako sukneles modelio. cia jau 'asmeniskumai'. as asmeniskai kalbu apie tokius variantus kai pamerge ar svecias kisamas i absoliuciai nuotakos skonio supratima. nu velnias nu nenoreciau as but imontuota i raudona (nekenciu raudonos spalvos) atlasine suknele su tiuliais. kaip pavyzdziui cia.

tie imontavimai i absoliuciai konkretu ruba tai jo, nors is kitos puses i sita dalyka turbut velgi reiktu zvelgti kaip i kazkoki ale sou: dalyvaudama kaip ten kokia pamerge is dalies sutinki buti to sou dalyve, aktore savanore biggrin.gif num tai ir dekis scenini kostiuma laugh.gif

Bet cia biski krastutinumai, as tiesiog kalbu apie tas normalias simple vestuves kad visgi tai yra elementaru detis pvz ten ne super ryskios spalvas, pamergei ten paprasta suknele nes taip, tai yra sio renginio dress kodas. "All societies have dress codes, most of which are unwritten but understood by most members of the society"...esi zmogus tarp zmoniu tai ir malonekis smile.gif

Tiesa tikrai yra renginiu kuriu formatas kokia tai spalva priverstinai nusako, cia nera kazkoks unikumas. Vien prisiminkim laidotuves arba ta pati vienos pokyli ale debiutantems aj ir tie amerikietiski debiutanciu baliai, diplomu teikimai vakaruose su tais skudurais ir kepkom.
Atsakyti
Ne nu sorry, bet as tikrai niekur negirdejau, kad i vestuves eiti su juoda suknele yra kazkoks papriestaravimas tradicijoms... Pas mus vestuvese buvo apstu sveciu su juodomis suknelemis ir pati antra diena buvau su juoda suknele, bet tikrai neatejo i galva tokia mintis, kaip cia kazkas isdriso per MANO DIENA apsirengti juodai, juk as tiek planavau, bla bla bla g.gif
del konkretaus drabuzio grudamo zmogui, sutinku su BB. Jei suknele man nepatiktu, nes jausciaus su ja klaikiai graziai atsisakyciau buti pamerge, ir buciau sveciu, bet scenu tikrai del to nekelciau ir nesiputociau ant jaunosios kokia ji pusprote, kokias cia sukneles baisias isrinko. Jei apranga man patiktu, tai kodel ne. Rengciaus be jokiu dramu ir buciau patenkinta biggrin.gif
Atsakyti