Įkraunama...
Įkraunama...

Suknelės pamergėms

Nekreipkit demesio, cia turbut uzsiputavo busimos jaunosios, kurios ruosiasi TAAAI DIENAI! Ir bus graziausios uz bala zino ka, nors ir su gandru lizdu ant galvos, nes tai JU DIENA lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(DKNight @ 2008 06 17, 19:01)
Nekreipkit demesio, cia turbut uzsiputavo busimos jaunosios, kurios ruosiasi TAAAI DIENAI! Ir bus graziausios uz bala zino ka, nors ir su gandru lizdu ant galvos, nes tai JU DIENA  lotuliukas.gif

Aš asmeniškai neužsiputojau. Be to jau seniai ištekėjusi esu lotuliukas.gif

Man jaunosios kaip tokios tiesiog gražios, ir tiek. Visos smile.gif

O šiaip, kas vienam gražu - kitam gali būti baisu. Tą visi žinome
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Alegorija: 17 birželio 2008 - 20:47
QUOTE(pasaka1 @ 2008 06 17, 16:08)
As buvau liudininke vestuve su juoda suknele smile.gif
beje nuotaka buvo su raudona  biggrin.gif
jos mociute pries mums iseinant is namu paklause, ar mes jau ir nebepersirengsim, ar taip ir eisim?  laugh.gif

Turejo atrodyti ekstravagantiskai 4u.gif o mociute ka, ne prie bajerio mociute biggrin.gif
Atsakyti
ai ne man tai toli grazu ne visos grazios. taip baisiai atrodanciu buna kad vaje. turiu prisipazint kad man isties labai mazai nuotaku graziai atrodo. sm'e turbut vos kelias busiu macius kur patiko
Atsakyti
QUOTE(B.Brigitte @ 2008 06 17, 22:27)
ai ne man tai toli grazu ne visos grazios. taip baisiai atrodanciu buna kad vaje. turiu prisipazint kad man isties labai mazai nuotaku graziai atrodo. sm'e turbut vos kelias busiu macius kur patiko

Gal galite pakomentuoti šį savo postą? Na, niekaip nesuprantu, kaip jaunoji gali atrodyti baisiai?

Nejau, jei ji neturi modelio figūros ir tobulų bruožų veido, jau Tau iškart atrodo negraži?

Mane žavi jaunosiose visai kiti dalykai. Tie pakilūs jausmai, besišypsančios spindinčios akys, gėlės, ir t.t. - na, mane tai užburia rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Alegorija @ 2008 06 18, 11:27)
Gal galite pakomentuoti šį savo postą? Na, niekaip nesuprantu, kaip jaunoji gali atrodyti baisiai?
Nejau, jei ji neturi modelio figūros ir tobulų bruožų veido, jau Tau iškart atrodo negraži?
Mane žavi jaunosiose visai kiti dalykai. Tie pakilūs jausmai, besišypsančios spindinčios akys, gėlės, ir t.t. - na, mane tai užburia  rolleyes.gif

as nesuprantu kaip galima nesuprasti. nu gali atrodyti, lygiai taip pat kaip ir ne per vestuves - yra man graziai atrodanciu moteru ir yra negraziai. kaip dar kitaip paaiskinti?
klaiki suknele, klaiki sukuosena va ir gaunas, kad nuotaka man negraziai atrodo biggrin.gif nesudievinu as kazkaip ir ant pjedestalo nekeliu vien del to, kad nuotaka g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo B.Brigitte: 18 birželio 2008 - 09:51
QUOTE(B.Brigitte @ 2008 06 18, 10:50)
klaiki suknele, klaiki sukuosena

A, čia skonio reikalas, ir tiek smile.gif

Atsakyti
Alegorija, tai dabar jau as nesuprantu. Sakai skonio reikalas.. tai nebuna jaunuju su suknele kuri netiktu tavo skoniui? Visos, absoliuciai visos grazios nes sypsosi??? O jei dantu nera? Jei veidas spuoguotas? Jei stora kaip nezinau kas ir dar su tortine suknele?? Cia tinka tavo skoniui?? g.gif
Atsakyti
QUOTE(pasaka1 @ 2008 06 13, 13:33)
dalyvavau karta vestuvese. Jaunoji buvo su graziu baltu torciuku, o viena pamergiu su svelniai roziniu tortu, plaukuose gelytes
Lygiai tokia pati situacija buvo mano vestuvėse doh.gif tik aš pamergių neturėjau, buvo tiesiog liūdininkai ir svečiai, tai viena "paniečka" iš svečiu buvo užsidėjusi kažką panašaus doh.gif
user posted image

Įsivaizduojat kaip pasijutau? unsure.gif
Tad mergaitės, nesirenkit baltom suknelėm umn.gif
Atsakyti
Na gi nesumaise jaunikis taves su ta mergina.. Del ko tu blogai butent pasijutai? unsure.gif
Atsakyti
Apskritai mano akims baisiausios oranžinės/raudonos/žalios (kuo ryškesnės, tuo 'gražesnės') pūstos suknios ir prie jų pritaikyti turgaus natašų makiažai. Čia jau jaunoji taip patvarko, ne kitaip biggrin.gif Nors makiažus pačios pasitvarko biggrin.gif

Dabar esu pakviesta į vestuves, į kurias, jaunosios prašymu (būsiu pamergė), turiu ateiti apsivilkusi persikinės spalvos suknelę. Nepatinka man ta spalva. Ir netinka. Blankina, kitais žodžiais. Ką darysi, belieka vasarą pasigaut gražų įdegį, antraip negalėsiu į save žiūrėti smile.gif Atsimenu, oi, kaip pykau, kad tokią nei penki, nei dešimt spalvą išrinko biggrin.gif Bet ką ten, jaunosios diena, telieka pritart ir viltis, jog tikrai bus tokių, kurioms daaaaar labiau netiks (haaaa, visos mes moterys biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jota: 18 birželio 2008 - 13:24
QUOTE(Pigalica @ 2008 06 18, 13:15)
Lygiai tokia pati situacija buvo mano vestuvėse doh.gif tik aš pamergių neturėjau, buvo tiesiog liūdininkai ir svečiai, tai viena "paniečka" iš svečiu buvo užsidėjusi kažką panašaus doh.gif
user posted image

Įsivaizduojat kaip pasijutau? unsure.gif
Tad mergaitės, nesirenkit baltom suknelėm umn.gif

labai graži suknelė, ko čia pykt, kad viešnia gražiai atrodo? g.gif
nebent buvo nurodyta 'okio makiažo, apsirengt bulbių maišais' rolleyes.gif
Atsakyti