QUOTE(DKNight @ 2008 06 17, 19:01)
Nekreipkit demesio, cia turbut uzsiputavo busimos jaunosios, kurios ruosiasi TAAAI DIENAI! Ir bus graziausios uz bala zino ka, nors ir su gandru lizdu ant galvos, nes tai JU DIENA
Aš asmeniškai neužsiputojau. Be to jau seniai ištekėjusi esu
Man jaunosios kaip tokios tiesiog gražios, ir tiek. Visos
O šiaip, kas vienam gražu - kitam gali būti baisu. Tą visi žinome
QUOTE(pasaka1 @ 2008 06 17, 16:08)
As buvau liudininke vestuve su juoda suknele
beje nuotaka buvo su raudona
jos mociute pries mums iseinant is namu paklause, ar mes jau ir nebepersirengsim, ar taip ir eisim?
beje nuotaka buvo su raudona
jos mociute pries mums iseinant is namu paklause, ar mes jau ir nebepersirengsim, ar taip ir eisim?
Turejo atrodyti ekstravagantiskai o mociute ka, ne prie bajerio mociute
QUOTE(B.Brigitte @ 2008 06 17, 22:27)
ai ne man tai toli grazu ne visos grazios. taip baisiai atrodanciu buna kad vaje. turiu prisipazint kad man isties labai mazai nuotaku graziai atrodo. sm'e turbut vos kelias busiu macius kur patiko
Gal galite pakomentuoti šį savo postą? Na, niekaip nesuprantu, kaip jaunoji gali atrodyti baisiai?
Nejau, jei ji neturi modelio figūros ir tobulų bruožų veido, jau Tau iškart atrodo negraži?
Mane žavi jaunosiose visai kiti dalykai. Tie pakilūs jausmai, besišypsančios spindinčios akys, gėlės, ir t.t. - na, mane tai užburia
QUOTE(Alegorija @ 2008 06 18, 11:27)
Gal galite pakomentuoti šį savo postą? Na, niekaip nesuprantu, kaip jaunoji gali atrodyti baisiai?
Nejau, jei ji neturi modelio figūros ir tobulų bruožų veido, jau Tau iškart atrodo negraži?
Mane žavi jaunosiose visai kiti dalykai. Tie pakilūs jausmai, besišypsančios spindinčios akys, gėlės, ir t.t. - na, mane tai užburia
as nesuprantu kaip galima nesuprasti. nu gali atrodyti, lygiai taip pat kaip ir ne per vestuves - yra man graziai atrodanciu moteru ir yra negraziai. kaip dar kitaip paaiskinti?
klaiki suknele, klaiki sukuosena va ir gaunas, kad nuotaka man negraziai atrodo nesudievinu as kazkaip ir ant pjedestalo nekeliu vien del to, kad nuotaka
QUOTE(B.Brigitte @ 2008 06 18, 10:50)
klaiki suknele, klaiki sukuosena
A, čia skonio reikalas, ir tiek
QUOTE(pasaka1 @ 2008 06 13, 13:33)
dalyvavau karta vestuvese. Jaunoji buvo su graziu baltu torciuku, o viena pamergiu su svelniai roziniu tortu, plaukuose gelytes
Lygiai tokia pati situacija buvo mano vestuvėse tik aš pamergių neturėjau, buvo tiesiog liūdininkai ir svečiai, tai viena "paniečka" iš svečiu buvo užsidėjusi kažką panašaus Įsivaizduojat kaip pasijutau?
Tad mergaitės, nesirenkit baltom suknelėm
Apskritai mano akims baisiausios oranžinės/raudonos/žalios (kuo ryškesnės, tuo 'gražesnės') pūstos suknios ir prie jų pritaikyti turgaus natašų makiažai. Čia jau jaunoji taip patvarko, ne kitaip Nors makiažus pačios pasitvarko
Dabar esu pakviesta į vestuves, į kurias, jaunosios prašymu (būsiu pamergė), turiu ateiti apsivilkusi persikinės spalvos suknelę. Nepatinka man ta spalva. Ir netinka. Blankina, kitais žodžiais. Ką darysi, belieka vasarą pasigaut gražų įdegį, antraip negalėsiu į save žiūrėti Atsimenu, oi, kaip pykau, kad tokią nei penki, nei dešimt spalvą išrinko Bet ką ten, jaunosios diena, telieka pritart ir viltis, jog tikrai bus tokių, kurioms daaaaar labiau netiks (haaaa, visos mes moterys
Dabar esu pakviesta į vestuves, į kurias, jaunosios prašymu (būsiu pamergė), turiu ateiti apsivilkusi persikinės spalvos suknelę. Nepatinka man ta spalva. Ir netinka. Blankina, kitais žodžiais. Ką darysi, belieka vasarą pasigaut gražų įdegį, antraip negalėsiu į save žiūrėti Atsimenu, oi, kaip pykau, kad tokią nei penki, nei dešimt spalvą išrinko Bet ką ten, jaunosios diena, telieka pritart ir viltis, jog tikrai bus tokių, kurioms daaaaar labiau netiks (haaaa, visos mes moterys
QUOTE(Pigalica @ 2008 06 18, 13:15)
Lygiai tokia pati situacija buvo mano vestuvėse tik aš pamergių neturėjau, buvo tiesiog liūdininkai ir svečiai, tai viena "paniečka" iš svečiu buvo užsidėjusi kažką panašaus
Įsivaizduojat kaip pasijutau?
Įsivaizduojat kaip pasijutau?
labai graži suknelė, ko čia pykt, kad viešnia gražiai atrodo?
nebent buvo nurodyta 'okio makiažo, apsirengt bulbių maišais'