Aj nu svarbiausia yra surasti kompromisa, manau dazniausiai imanoma. Drauges neapsirengs be rysio, nepazistamos mergos gali rengtis kaip nori, taciau kad kas antroje vestuviu foto butu su savo kokiu riuzavu tortu ir keksu ant galvos tai nenoreciau - kompromisas toks, kad kaip pamerges tokios asmens nereikia(juolab nepazistamo), jei neisejo jos igrust i padoresne suknele tiesiai per aplinkui, gali buti sveciu ir ateiti i baliu, kad ir su triusikais ant galvos - parodija darys TIK is saves
O kad bijoma jog kazkas uzgos jaunaja, tai cia isvis komedija... Jaunoji yra jaunoji, o vestuviu baliuje gali buti 10 dailesniu moteru uz ja, na ir ka? As tai nesuprantu kas per tikslas, buti graziausia TA DIENA? Jei kaliause esi, tai ir per savo vestuves tokia liksi..anei tortas anei "zuvytes" nepades
QUOTE(DKNight @ 2008 06 17, 02:58)
As tai nesuprantu kas per tikslas, buti graziausia TA DIENA? Jei kaliause esi, tai ir per savo vestuves tokia liksi..anei tortas anei "zuvytes" nepades
"Vestuvių" forume jau būtum apmėtyta pomidorais
Nors vestuvės man neaktulau visai, bet įkišiu trigrašį -man tos vienodos suknios tokia atgyvena ir labai negražiu. Atrodo kaip lėlės kokios būtų užsakytos. Taigi kiekvienas žmogus yra unikalus ir kitoks- kam tas vargšes merginas grūsti į suknias per prievartą... gerai, kad ne vestuvių forumas -kaip ir daugelis kitų buvau ten įlindus. Kažkoks per didelis TOS DIENOS sureikšminimas. Geriau jau į santykius investuot ir jais rūpintis
Nustebino kaikuriu zmoniu mastymas ir bendravimo kultura... zinoma, ne mano reikalas, jei zmogus cinikas, ka padarysi, bet gal butent del savo cinizmo toks nelaimingas ir yra...? O jaunosios, ta diena jos visos buna grazios ir jokia issipusciusi KALIAUSE neprilygs jai, ypac su tokiu minciu bagazu. Man dar klausimas kyla ar is viso toki zmogu kas nors, kur nors kviecia?
QUOTE(evelinki @ 2008 06 17, 02:27)
Neseniai dalyvavau vestuvese (vyko pries pora menesiu) buvau paprasyta buti pamerge, jaunosios pageidavimas - juoda suknele. Siose vestuvese pamerge nebuvau, bet kaip svecias vilkejau maza juoda suknute (buvau idejus deriniuose). Buvo 4 pamerges ir visos juodom ilgom sukniom Visai idomiai atrode tas kontrastas su balta gulbe nuotaka Taip, kad jei jaunosios pageidauja juodos spalvos, nemanau, kad egzistuoja toks dalykas kaip "nedera"
As buvau liudininke vestuve su juoda suknele
beje nuotaka buvo su raudona
jos mociute pries mums iseinant is namu paklause, ar mes jau ir nebepersirengsim, ar taip ir eisim?
QUOTE(pasaka1 @ 2008 06 17, 12:08)
As buvau liudininke vestuve su juoda suknele
jos mociute pries mums iseinant is namu paklause, ar mes jau ir nebepersirengsim, ar taip ir eisim?
Geras...
QUOTE(insi @ 2008 06 17, 16:32)
jaunosios tikrai ne visos gražios būna, oi ne visos...
Čia greičiausiai apie save kalbi, ar ne?
QUOTE(Happy.Woman @ 2008 06 17, 16:28)
Geras...
viena mano draugė kai rinkos vestuvinę suknelę, kai pasiūlė baltą su juodais, nes tai esą dabar madinga.. visą kelią svarstėm "ot būt bajeris, ateina jaunikis ir randa nuotaką apsirėdžiusią juodai"
jei nuotaka proto turi ir moka taip viską pasirinkt, kad tikrai gražiai atrodo (nesvarbu ar išsipusčius ar kukli), džiaugias ta diena nuoširdžiai ir šypsos, nes tikrai yra laiminga (o ne vien tik dantis prieš objektyvą šiepia), tai jau jokia pamergė, kad ir kokią prašmatnybę apsirengus, jos neužgoš
QUOTE(Alegorija @ 2008 06 17, 12:40)
Lithium, zinoma, visos tos sukneliu spalvos, issiciustijimas - tai tik burnu ausinimas, o tiksliau, bereikalingas mygtuku minkymas , nes visi ir taip supranta, kad jaunoji ar apskritai moteris, visada ta grazi, kuri is ties laiminga, o ne pries objektyva rodo ka turi , tiesa, jaunajai, dazniausiai visiskai vienodai kas ten ka apsirenges, kokio trumpumo sijonas, iskirptes dydis , TA DIENA JAUNIEJI SVENCIA!
QUOTE(Alegorija @ 2008 06 17, 15:40)
kalbėjo ne apie save, o turbūt buvo tos pačios nuomonės kaip ir aš - taip, jaunosios būna gražiausios visada..sau. Kitiems tikrai ne visos ir ne visada.
QUOTE(Alegorija @ 2008 06 17, 16:40)
ne, apie tas, kurių vestovėse teko dalyvau ir kureių foto 'vestuvių' forume teko matyt jei moteriškė negraži, 'ta diena' grožio neprideda.