QUOTE(svete @ 2008 06 13, 21:10)
Pritariu minciai, kad i vestuves ir laidotuves baltai rengtis nelabai deretu. Ziurejau neseniai vieno pazystamo vestuviu nuotraukas. Nedare zmones ten kazkokio didelio baliaus ir nebuvo jokiu reikalvimu. Bet uztai liudininke (pirma pamerge) apsirenge balta pusta iki keliu suknele ar tai sijona su svarkeliu. Jaunoji tuo tarpu labai paprasta lygia iki keliu suknele. Pirma karta paziurejus i nuotraukas nesupratau, kuri jaunoji - abi atrodo vienodai, tik liudininke puosnesne. Stovi sau baznycioj viena uz kitos, atrodo, kad 2 poros tuokiasi. Mano galva, taip pasipuosti tai pamergei buvo baisus netaktas jaunosios atzvilgiu - tikrai galejo pasiklausti jei nesusigaudo zmogus, ka apsirengti.
bet ar nemanai tada,kad cia jau pacios jaunosios reikalas? jeigu ji labai norejo buti paparasta, tai gal turejo perspeti,kad ji bus super paprasta nuotaka
nes realiai pagalvojus negi prisakysi kas kaip turi atrodyti? niekas nekaltas,kad jaunosios stilius kuklus, o sveciai nori pasipuosti. nejaugi del to jie turetu prasciau atrodyti?
o siuo atveju,kai liudininke graziau atrodo uz jaunaja, tai gal jaunoji galejo parodyti savo suknele ir pasakyt,kad bent jau is liudininku ir pamergiu tikisi kazko paprastesnio..
Papildyta:
ai va, kai teko vienose vestuvese pamerge buti, tai jaunoji uzsimae ruzavos sukneles. dieve kaip as nemegstu tos spalvos ir nemegstu ilgu sukniu, nes dazniausiai su jomis buna karsta (jeigu vestuves vasara) ir nepatogu, o ir vestuves ne auksciausio lygio
is tikro gavosi sitaip,kad pries vestuves buvau nusipirkus kaip tik naujai suknele ir pasakiau,kad noriu ateiti su ja, vistik ji man labai tiko (rusva-gelsva), buvo iki keliu ir laisvai krentanti, be korseto. zodziu as su ja ir atejau i vestuves,maciau,kad jaunoji nepatenkinta, kad buvau neruzava
uztat visi sveciai sake,kad atrodau labai jaunatviskai
(jaunoji tuo tarpu buvo su torciuku)
galiausiai kas del nuomu, tai jos pakankamai daug kainuoja, o kaimuose nors ir pigiau,bet jokio pasirinkimo arba visai beskonybes
mano drauge eis sia vasara i vestuves ir kaip tik jaunoji uzsiprase melsvos sukneles, o jai tokia spalva netinka..tai galvoja ka daryt, ar nuomotis (kas kainuos apie 100 ir daugiau lt) arba galetu nusipirkti kokia grazia lengva suknele,kuri jai tiktu uz tuos pacius pinigus, tai va, turbut galiausiai gausis kaip kad kazkuri rase,kad pagal jaunosios norus isigyta sukenele kabo spintoje nepanaudota niekur kitur..