QUOTE(Irina-i @ 2008 07 01, 03:38)
hm..gerai cia pastebejai ir pasakei
o susipykot irgi del sukneliu ? jei nenori tai aisku nesakyk tiesiog idomu del ko dar galima susipikt gal del asistento,kuri jai pasiulei nors viena diena(maksimum 2 dienas) manau galima pakentet nu cia jau asmeniskai man idomu,ir aisku ne i tema
o susipykot irgi del sukneliu ? jei nenori tai aisku nesakyk tiesiog idomu del ko dar galima susipikt gal del asistento,kuri jai pasiulei nors viena diena(maksimum 2 dienas) manau galima pakentet nu cia jau asmeniskai man idomu,ir aisku ne i tema
aha, del sukneles. Visiskai mano akimis nereiksmingo dalyko. Jai suknele buvo siek tiek trumpesne nei kitu pamergiu, tai pasake, kad nebus isskirtine ir neis na isejo tik i gera - vietoj jos ejo mano viena is geriausiu draugiu, kuri pradzioje nezinojo ar gales dalyvauti. Beje ilgis jai buvo toks pats, koks butu buves anai merginai kuri nejo. Na zodziu galiausiai suvokiau, kad esme buvo ne sukneleje turbut
Brasa, na pateisinima visada sau surast galima. As asmeniskai nesivadovauji niekada ta taisykle, jeigu tas daro tai kodel as negaliu.