Įkraunama...
Įkraunama...

Suknelės pamergėms

QUOTE(Irina-i @ 2008 07 01, 03:38)
hm..gerai cia pastebejai ir pasakei  4u.gif
o susipykot irgi del sukneliu ? jei nenori tai aisku nesakyk smile.gif tiesiog idomu del ko dar galima susipikt  g.gif  gal del asistento,kuri jai pasiulei  g.gif  nors viena diena(maksimum 2 dienas) manau galima pakentet  unsure.gif  nu cia jau asmeniskai man idomu,ir aisku ne i tema  schmoll.gif  4u.gif

aha, del sukneles. Visiskai mano akimis nereiksmingo dalyko. Jai suknele buvo siek tiek trumpesne nei kitu pamergiu, tai pasake, kad nebus isskirtine ir neis doh.gif na isejo tik i gera - vietoj jos ejo mano viena is geriausiu draugiu, kuri pradzioje nezinojo ar gales dalyvauti. Beje ilgis jai buvo toks pats, koks butu buves anai merginai kuri nejo. Na zodziu galiausiai suvokiau, kad esme buvo ne sukneleje turbut cool.gif

Brasa, na pateisinima visada sau surast galima. As asmeniskai nesivadovauji niekada ta taisykle, jeigu tas daro tai kodel as negaliu. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(DKNight @ 2008 07 01, 11:19)
aha, del sukneles. Visiskai mano akimis nereiksmingo dalyko. Jai suknele buvo siek tiek trumpesne nei kitu pamergiu, tai pasake, kad nebus isskirtine ir neis  doh.gif  na isejo tik i gera - vietoj jos ejo mano viena is geriausiu draugiu, kuri pradzioje nezinojo ar gales dalyvauti. Beje ilgis jai buvo toks pats, koks butu buves anai merginai kuri nejo. Na zodziu galiausiai suvokiau, kad esme buvo ne sukneleje turbut  cool.gif

Brasa, na pateisinima visada sau surast galima. As asmeniskai nesivadovauji niekada ta taisykle, jeigu tas daro tai kodel as negaliu.  4u.gif

Beje, juk tu dabar irgi apkalbineji ta savo pamerge, kuri nesutiko vilktis tavo nurodytos sukneles (nors ji ir pasielge taip, kaip tu ir rekomenduoji - visai nebejo i poras). tai tik irodo tai ka as ir sakau, jaunosios pyksta ir jaucia apmauda, jei atsisakai eiti i poras. O pamerges pasiteisinimas, kad as negaliu eit su tokia suknele, tai isvis smugis i pasirdzius ir verdiktas - ta pamerge visai neturi skonio ir yra man ne drauge biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Irina-i @ 2008 06 30, 20:30)
o prasta turiu omeny ne "negrazi" o netokia,kaip uzuolaidos mano mociutes,nu gal cia as blogai paaiskinau,tai va be visu tu "tiuningu" kokie buvo pas musu (be abejo ne visas,nes istaisysit  lotuliukas.gif  ) mamas,anksciau kazkaip pastebejau madinga tai buvo (ir vel gi cia man taip atrodo lotuliukas.gif  ) o dabar kuo maziau tuo graziau  4u.gif

po teisybei, aš nelabai suprantu, ką nori parašyti. kad ir paryškinta vieta.
dėl to "dabar kuo mažiau, tuo gražiau", užeik į vestuvių forumą lotuliukas.gif

DKNight, tu lygiai taip pat apkalbinėji "savo" pamergę. tai kokia prasmė kritikuoti, kad kitos tą daro? smile.gif
Atsakyti
Ireja, Brasa - cia kalba ejo apie drauges, ar ne taip? Jus saket, kad jaunosios purkstauja, kad jei PAMERGE nesivelka kazkokios special sukneles, tai KOKIA JI DRAUGE. O as jau keletas psl. atgal, paminejau kad ta pamerge man pirmas dalykas ne drauge, as ja antra karta gyvenima apskritai maciau, ir nepasakiau NIEKO, ka ji perskaicius galetu isizeisti biggrin.gif Ir dar praejussiam psl. parasiau, kad visiskai neverkslenau, o kaip tik tai isejo i gera, nes vietoj tos paneles galejo eiti mano geriausia drauge. Taip, kad neiskarpinekit zodziu is postu ir nenukreipkit ju savo linkme mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(DKNight @ 2008 07 01, 22:02)
Ireja, Brasa - cia kalba ejo apie drauges, ar ne taip? Jus saket, kad jaunosios purkstauja, kad jei PAMERGE nesivelka kazkokios special sukneles, tai KOKIA JI DRAUGE. O as jau keletas psl. atgal, paminejau kad ta pamerge man pirmas dalykas ne drauge, as ja antra karta gyvenima apskritai maciau, ir nepasakiau NIEKO, ka ji perskaicius galetu isizeisti  biggrin.gif Ir dar praejussiam psl. parasiau, kad visiskai neverkslenau, o kaip tik tai isejo i gera, nes vietoj tos paneles galejo eiti mano geriausia drauge. Taip, kad neiskarpinekit zodziu is postu ir nenukreipkit ju savo linkme  mirksiukas.gif

Tiesa pasakius, jaunoji, i kurios vestuves as eisiu man irgi ne drauge smile.gif (ar jau galiu ja apkalbinet? biggrin.gif ), mano vyras su jos busimu vyru - geri draugai smile.gif Bet jei as atsisakysiu eit i poras, visvien teks pasiaiskint kodel neinu, tai bus nemalonu ir jai (nesvarbu, kad nedrauge), ir mano vyrui, ir jaunosios vyrui.
O del to apkalbinejimo, DKNight, neprisigalvok nieku smile.gif Cia gi visi visus apkalbineja - vyrus, vaikus, uosvienes, bendradarbius. tai tau reiketu pereit 90 % SM temu su nurodymais, kad "baikit, ozkos, mekent" mirksiukas.gif
O kad tu neverksleni del tos atsisakiusios pamerges, tai ko susipykot? Gi cia tokie niekai? (jei jau nebutum supykus, tai dabar tu nieku neatsimintum ir "nemekentum" apie ta pamerge)
Ir isvis - kas cia per dvigubi standartai - tu apkalbinet negalima, tuos galima....kas cia tas taisykles kuria? jei jau nori buti tokia teisuole, tai neapkalbinek nieko...
Atsakyti
susipykom ne todel, kad as supykau, o todel kad ji supyko kad jos suknele jai per trumpa biggrin.gif man tai kas, apkalbinekit i sveikata, tik va dar pries savaite, viena panele buvo atsekta, kad apkalbejo savo pamerge. Zodziu kartais per akivaizdziai yra minimos smulkmenos. Nei as cia aukleju nei ka kanors. Kiekvienas mastom pagal savo sugedimo laipsni, taip kad nereikia cia susiasmeninti taip. Nesu ir as sventuokle, ir apkalbu ir visa kita. I mano postus paziurejote ne is to tasko is kurios bandziau juos pateikti, o kaltu ieskoti nereikia. Imk baliona 4u.gif
Atsakyti
aš ėjau į draugės vestuves. dėl to ir kentėjau su ta suknele, kad ji mano draugė biggrin.gif bet paskui pasakiau, kad man tai nebuvo malonu, ir jei būčiau rinkusis pati, būčiau pasirinkusi visai kitokią aprangą. taigi, manau, nieko neapkalbėjau šitoj temoj biggrin.gif nežinau, ar man būtų kilęs noras per savo vestuves prašyti/reikalauti, kad žmonės rengtųsi vienaip ar kitaip, bet dabar jau 100 proc. toks noras nekils biggrin.gif pasimokiau smile.gif
Atsakyti
Aš išvis nemanau, kad čia nors viena kažką įžeidžiančio pasakė. Tik tiek, kad nėra labai patenkintos jaunosios pageidavimais. Ir kas čia smerktino? Visų skoniai skirtingi - kodėl man būtinai turi patikt tai, kas patinka jaunąjai. Beto, jaunosios savo temoje žymiai aršiau atsiliepia apie savo pamerges (o juk irgi turėtų būt draugės g.gif ). Prisiskaičiau visokių, "jėzau, kokia be skonio, negraži, kvaila, kokio baisaus charakterio" ir t.t. Ten tai tikrai nėra sunku atsekt asmeniškumus, smulkmenas. o čia mes gi nė veina nesakėm, kad tos jaunosios durnos, negražios (todėl ir nori mus baisiai aprengt, kad pačiai geriau atrodytų). Yra vienas esminis skirtumas - kalbama apie rūbus, kuriuos teks vilktis MUMS, tai kodėl jaunosios gali išsakyt savo nuomonę, kas joms gražu atrodys"ant mūsų", o mes pačios negalim? Mes gi tikrai jaunąjai nenurodinėjam, ką jai rengtis ir nekritikuojam jos pasirinkimo (kad ir koks nevykęs jis mums atrodytų).
Atsakyti
Aj, cia jau nugrybavom truputi. Niekur as nesakiau, kad negalima jaunajai ar pamergems issakyti savo nuomones.
Atsakyti
QUOTE(Irėja @ 2008 07 02, 08:15)
aš ėjau į draugės vestuves. dėl to ir kentėjau su ta suknele, kad ji mano draugė  biggrin.gif  bet paskui pasakiau, kad man tai nebuvo malonu, ir jei būčiau rinkusis pati, būčiau pasirinkusi visai kitokią aprangą. taigi, manau, nieko neapkalbėjau šitoj temoj  biggrin.gif nežinau, ar man būtų kilęs noras per savo vestuves prašyti/reikalauti, kad žmonės rengtųsi vienaip ar kitaip, bet dabar jau 100 proc. toks noras nekils  biggrin.gif pasimokiau smile.gif

tai gal jau ir nereikejo sakyti? smile.gif gal jai buvo nemalonu suzhinoti ,kad per jos vestuves jos draugei buvo nepatogu,nemalonu g.gif nors,aisku,as nezinau kaip ji reagavo...tiesa,kaip reagavo? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Irina-i @ 2008 07 02, 11:53)
tai gal jau ir nereikejo sakyti? smile.gif gal jai buvo nemalonu suzhinoti ,kad per jos vestuves jos draugei buvo nepatogu,nemalonu  g.gif nors,aisku,as nezinau kaip ji reagavo...tiesa,kaip reagavo?  biggrin.gif

jai buvo dzin, manau smile.gif
Atsakyti
Persiskaičiau merginos Jūsų diskusijas..[B]
Daug čia Jūsų pridiskutuota, bet vilktis per vestuves, nes esu pamergė vis tiek ka-ką reikės.....
tortų aš ir šiaip nemėgstu, mėgstu kukliai, bet originaliai, tad sprendžiu g.gif
Gal galėtumėte kokių foto pasiūlyti?
Atsakyti