Įkraunama...
Įkraunama...

Suknelės pamergėms

QUOTE(Jota @ 2008 06 30, 18:18)
Ieškosiu Vilniuje.
Negąsdinkit, ką unsure.gif Tikiu, kad centre kainos užlenktos, bet gal miegamuosiuose rajonuose kita situacija g.gif Vis neprisiruošiu nueit pasižvalgyt  doh.gif

pasilaiciuose buvau doh.gif daugiau nevaziuosiu biggrin.gif neuzhdirbu tiek biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Irina-i @ 2008 06 30, 19:27)
pasilaiciuose buvau  doh.gif  daugiau nevaziuosiu  biggrin.gif  neuzhdirbu tiek  biggrin.gif

Heeee unsure.gif
Žodžiu, papasakosiu, kaip sekės. unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Jota @ 2008 06 12, 21:01)
Paprastai jaunoji pasako, kokios spalvos suknelių iš pamergių tikisi smile.gif
Manau, geriausia vienspalvė, pastelinė, kad neužgožtum jaunosios - juk tai jos diena smile.gif

manau tinka bet kokia tik kad nebutu per daug puosni (pusta, daug raukinuku ir pan) juk vasara tai tinka ir geleta lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(aidule2 @ 2008 06 30, 18:51)
manau tinka bet kokia tik kad nebutu per daug puosni (pusta, daug raukinuku ir pan) juk vasara tai tinka ir geleta lotuliukas.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
Papildyta:
QUOTE(Jota @ 2008 06 30, 18:50)
Heeee unsure.gif
Žodžiu, papasakosiu, kaip sekės.  unsure.gif

aha,butinai pranesk 4u.gif nes as vaziuosiu po 2 savaiciu kazkur,tai noreciau zinot,kur yra graziausios ir pigiausios sukneles wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Irina-i @ 2008 06 30, 15:50)
o as tai irgi sakysiu pamergytem kokios spalvos sukneles butu smile.gif t.y nesakyciau pas visas kad butu raudona,o prashyciau be tu "kislotnu" spalvu..nors dabar kaip ir madoj,bet nelabai patinka,ypach ta ZHALIA,ziuret neimanoma  biggrin.gif dar,manau,reikia derint su nuotakos suknele,jei pas ja labai prasta,tai pamergiu suknes turetu buti panasios (gal neilgos)  ax.gif  nes kitaip nuotaka atrodys kaip  pilka pelyte..

kaip jausies, taip ir atrodysi.
jaučiu, kad tau "prasta" suknelė man būtų pati gražiausia biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Irėja @ 2008 06 30, 20:03)
kaip jausies, taip ir atrodysi.
jaučiu, kad tau "prasta" suknelė man būtų pati gražiausia   biggrin.gif

o is kur zinai? biggrin.gif blogai jauti lotuliukas.gif cia ziuriu jei kazka sakai iskart galima laukt atsakymo "pagal save nespresk" nu tikrai visos galvoja ,kad sakai iskart apie save smile.gif turejau omeny,kad...nors virsuje pasiskaityk,tikrai ne taip supratai,kaip reikejo smile.gif

o prasta turiu omeny ne "negrazi" o netokia,kaip uzuolaidos mano mociutes,nu gal cia as blogai paaiskinau,tai va be visu tu "tiuningu" kokie buvo pas musu (be abejo ne visas,nes istaisysit lotuliukas.gif ) mamas,anksciau kazkaip pastebejau madinga tai buvo (ir vel gi cia man taip atrodo lotuliukas.gif ) o dabar kuo maziau tuo graziau 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Irina-i: 30 birželio 2008 - 19:34
Ai cia kai kuriu komentarus pasiskaicius tai bloga net pasidaro. I ta negaliu ziuret, i ana neimanoma ziuret, nuo to bloga, tas tragiskas, anas beskonybe, jaunoji durna, o mano pinigai i bala. Tai jau tikrai, kad susivemt galima, atsiprasant. Nagi neikit i tas vestuves, kuriose grudama suknele, kuri netinka. Kam kist savo nosi ten, kur jums negrazu. Beto, nepamirskit tokios taisykles, kad jei negrazu jums, tai nereiskia kad tai neskoninga. Kartais reiketu savikrtiskai i save paziureti ir pagalvoti ar pati labai gera skoni turite.
Niekaip nesuvokiu, na niekaip, kas vercia eit i vestuves ir pirkt suknele?! Paaiskinkit man toki dalyka. O paskui knist smegenis kazkam, kokia durnele jaunoji, i kurios vestiuves eisiu: bene, "isivaziiduokit, liepe detis zalias sukneles iki zemes. Juk tokios nemadingos! Dabar madoje kremines iki keliu!". Tai bukit sveciu ir ateikit kad ir su bulviu maisu, niekas nieko nesakys. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(DKNight @ 2008 06 30, 22:20)
Ai cia kai kuriu komentarus pasiskaicius tai bloga net pasidaro. I ta negaliu ziuret, i ana neimanoma ziuret, nuo to bloga, tas tragiskas, anas beskonybe, jaunoji durna, o mano pinigai i bala. Tai jau tikrai, kad susivemt galima, atsiprasant. Nagi neikit i tas vestuves, kuriose grudama suknele, kuri netinka. Kam kist savo nosi ten, kur jums negrazu. Beto, nepamirskit tokios taisykles, kad jei negrazu jums, tai nereiskia kad tai neskoninga. Kartais reiketu savikrtiskai i save paziureti ir pagalvoti ar pati labai gera skoni turite.
Niekaip nesuvokiu, na niekaip, kas vercia eit i vestuves ir pirkt suknele?! Paaiskinkit man toki dalyka. O paskui knist smegenis kazkam, kokia durnele jaunoji, i kurios vestiuves eisiu: bene, "isivaziiduokit, liepe detis zalias sukneles iki zemes. Juk tokios nemadingos! Dabar madoje kremines iki keliu!". Tai bukit sveciu ir ateikit kad ir su bulviu maisu, niekas nieko nesakys.  doh.gif

Na, matai, manau, kad tolerancijos daznai pritruksta tiek vienai, tiek kitai pusei. Problema ta, kad jaunosios daznai laaabai isizeidzia, kai nepritari ju primestom taisyklem. Skaiciau begale verslenimu tarp jaunuju cia SM, kad kas cia per drauge, jei nesutiko vilktis pustos rozines sukneles ir atsisake eit i poras blink.gif tai turi rinktis: ar sukandus dantis detis ta nepatinkancai suknele, ar pasirodyt, kad esi ne drauge, o gyvate (kuri su savo kaprizais drista gadint "didziaja diena" biggrin.gif ) O jei jaunoji kazkiek "nusileidzia" - tarkit tik liepia tik vilktis tam tikros spalvos ruba, tai vel kyla problemos - Dieve, KOOOKIA BAISYBE issirinko mano pamerge....o juk lygiai taip pat sioje situacijoje jaunoji gali neturet skonio, o ne pamerge....
Atsakyti
QUOTE(Brasa @ 2008 06 30, 23:03)
Na, matai, manau, kad tolerancijos daznai pritruksta tiek vienai, tiek kitai pusei. Problema ta, kad jaunosios daznai laaabai isizeidzia, kai nepritari ju primestom taisyklem. Skaiciau begale verslenimu tarp jaunuju cia SM, kad kas cia per drauge, jei nesutiko vilktis pustos rozines sukneles ir atsisake eit i poras blink.gif  tai turi rinktis: ar sukandus dantis detis ta nepatinkancai suknele, ar pasirodyt, kad esi ne drauge, o gyvate (kuri su savo kaprizais drista gadint "didziaja diena" biggrin.gif ) O jei jaunoji kazkiek "nusileidzia" - tarkit tik liepia tik vilktis tam tikros spalvos ruba, tai vel kyla problemos - Dieve, KOOOKIA BAISYBE issirinko mano pamerge....o juk lygiai taip pat sioje situacijoje jaunoji gali neturet skonio, o ne pamerge....

sutinku su jumis drinks_cheers.gif
gerai butu,jei nuotaka duotu ne 1 spalva,o kelias bigsmile.gif pvz ruzhava,oranzhine arba geltona bigsmile.gif jei 3 pamerges tai greitai nusprestu 4u.gif na...jei pamerges drauges,arba geros pazhistamos,o ne is principo pasirinktu 3 skirtingas spalvas g.gif nors galiu pasakyt,man laaaabai grazhu kai sukneles ivairiu spalvu wub.gif wub.gif wub.gif o tai stovi visos su raudonom,kaip matrioskos biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif girdejau ,kad taip pasake sveciai,kai atvaziavo jaunieji su asistentais biggrin.gif o vasara nu tikrai labai grazhu wub.gif wub.gif wub.gif
va eisiu i vestuves tai nuotaka pasake neturi reikshmes sukneliu spalva bigsmile.gif uff...tai pasakiau ateisiu tada su balta lotuliukas.gif
Atsakyti
Na bet jei jau isbunat "ta drauge" tiek, kad nusileidziat jaunosios verkslenimams ir vistiek einat i vestuves, tai isbukit iki galo, ir atsiprasau uz zodi - nekvaksekit forume kokios jos ozkos, juk drauges taip ir nesielgia, ar ne taip? Tai apkalbinejimas, nors ir nivardinant konkreciai asmenu. O jei jus ir nesat drauge, tai jaunoji nesupyks kad svetimas zmogus bus svecias o ne pamerge. Tada galit ateiti ir su tortu ant galvos ir vietoj sukneles. Na nematau dabar as tame problemos niekaip...
Pati planavau pernai vestuves ir maciau kiek nuotaku ir pamergiu susipyko. Ir pati susipykau su viena, na nedalyvavo ji mano vestuves. Didelio nuostolio tame nemaciau, pati atsisake, ne mano drauge buvo. Taciau po to kad as jai nenusileidau sukele tiek apkalbu aplink save, kad ojojoj. Zodziu priskalde malku pilna vezima is nieko... smile.gif
Atsakyti
QUOTE(DKNight @ 2008 07 01, 00:55)
Na bet jei jau isbunat "ta drauge" tiek, kad nusileidziat jaunosios verkslenimams ir vistiek einat i vestuves, tai isbukit iki galo, ir atsiprasau uz zodi - nekvaksekit forume kokios jos ozkos, juk drauges taip ir nesielgia, ar ne taip? Tai apkalbinejimas, nors ir nivardinant konkreciai asmenu. O jei jus ir nesat drauge, tai jaunoji nesupyks kad svetimas zmogus bus svecias o ne pamerge. Tada galit ateiti ir su tortu ant galvos ir vietoj sukneles. Na nematau dabar as tame problemos niekaip... 
Pati planavau pernai vestuves ir maciau kiek nuotaku ir pamergiu susipyko. Ir pati susipykau su viena, na nedalyvavo ji mano vestuves. Didelio nuostolio tame nemaciau, pati atsisake, ne mano drauge buvo. Taciau po to kad as jai nenusileidau sukele tiek apkalbu aplink save, kad ojojoj. Zodziu priskalde malku pilna vezima is nieko...  smile.gif

hm..gerai cia pastebejai ir pasakei 4u.gif
o susipykot irgi del sukneliu ? jei nenori tai aisku nesakyk smile.gif tiesiog idomu del ko dar galima susipikt g.gif gal del asistento,kuri jai pasiulei g.gif nors viena diena(maksimum 2 dienas) manau galima pakentet unsure.gif nu cia jau asmeniskai man idomu,ir aisku ne i tema schmoll.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(DKNight @ 2008 07 01, 00:55)
Pati planavau pernai vestuves ir maciau kiek nuotaku ir pamergiu susipyko. Ir pati susipykau su viena, na nedalyvavo ji mano vestuves. Didelio nuostolio tame nemaciau, pati atsisake, ne mano drauge buvo. Taciau po to kad as jai nenusileidau sukele tiek apkalbu aplink save, kad ojojoj. Zodziu priskalde malku pilna vezima is nieko...  smile.gif

Bet juk jaunosios lygiai taip pat kvaksi ant avo draugiu pamergiu biggrin.gif Ar ne taip? tai as jau geriau pakvaksesiu cia, forume, nei kad kazkur tarp draugu skleisiu apkalbas.... Tikiuos, kad cia mano jaunoji neuzeis smile.gif (nors gal ir nieko taip jau blogo as cia neparasiau, isskyrus tai, kad vietoj tos oranzines buciau kokia kita spalva pasirinkus:) )
Atsakyti