Įkraunama...
Įkraunama...

Suknelės pamergėms

Tai jau rasiau, kad cia jaunosios pageidavimas ta oranzine spalva biggrin.gif mielu noru imciau kokia kita verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(ruda lape @ 2008 06 27, 19:26)
Čia aš apie patogumą aprangos per vestuves, o ne apie botus  bigsmile.gif  lotuliukas.gif  bigsmile.gif

na, nereikia taip pažodžiui visko suprast biggrin.gif rašei, kad vestuvės - tai "ne su palatkėm į žygį važiuot". aš manau, kad normalus žmogus žinos, kaip į vestuves apsirengt. nebūtina jį įspraust tik į tau patinkančius rėmus.

Brasa, užjaučiu dėl oranžinės smile.gif aš su žydra esu kentėjus. na, neišdrįsau, kaip B.Brigitte rašė, pasiųst ir atsisakyt būt pamerge visai lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Irėja: 28 birželio 2008 - 07:42
QUOTE(Irėja @ 2008 06 28, 08:41)
na, nereikia taip pažodžiui visko suprast  biggrin.gif rašei, kad vestuvės - tai "ne su palatkėm į žygį važiuot". aš manau, kad normalus žmogus žinos, kaip į vestuves apsirengt. nebūtina jį įspraust tik į tau patinkančius rėmus.

Brasa, užjaučiu dėl oranžinės smile.gif aš su žydra esu kentėjus. na, neišdrįsau, kaip B.Brigitte rašė, pasiųst ir atsisakyt būt pamerge visai  lotuliukas.gif

Man tai irgi kazkaip neapsivercia liezuvis. o paskui tos jaunosios verslena, kad va, kokie nieksai, atsisakineja vienas po kito, is 60 kviestu sveciu 40 atsisake...Kur tau zmones benores eit i toki baliu, kur pasakoma kaip turi atrodyt, kaip elgtis ir t.t. Tu pinigu, isleistu tai oranzinei suknelei, man kazkaip jau is anksto gaila.... tas pats, kaip ismest i bala...nebent pavyktu parduot bigsmile.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Brasa @ 2008 06 28, 12:04)
Man tai irgi kazkaip neapsivercia liezuvis. o paskui tos jaunosios verslena, kad va, kokie nieksai, atsisakineja vienas po kito, is 60 kviestu sveciu 40 atsisake...Kur tau zmones benores eit i toki baliu, kur pasakoma kaip turi atrodyt, kaip elgtis ir t.t. Tu pinigu, isleistu tai oranzinei suknelei, man kazkaip jau is anksto gaila.... tas pats, kaip ismest i bala...nebent pavyktu parduot  bigsmile.gif  lotuliukas.gif

aš savo suknelės apačią subraižiau su batų kulnu. tai niekam ir neparduosiu. tep tep, pinigai balon, o tavo draugė paskum forume irgi galės rašyti "tas kas muziką užsako, tas ir...." biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Irėja @ 2008 06 28, 12:42)
aš savo suknelės apačią subraižiau su batų kulnu. tai niekam ir neparduosiu. tep tep, pinigai balon, o tavo draugė paskum forume irgi galės rašyti "tas kas muziką užsako, tas ir...."  biggrin.gif

...negauna vokelio, bo jį išnaudojo oranžinei suknei cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Brasa @ 2008 06 28, 00:55)
Tai jau rasiau, kad cia jaunosios pageidavimas ta oranzine spalva biggrin.gif mielu noru imciau kokia kita  verysad.gif

suprantu ax.gif . Prisigalvoja tos jaunosios visko mirksiukas.gif
Atsakyti
o as tai irgi sakysiu pamergytem kokios spalvos sukneles butu smile.gif t.y nesakyciau pas visas kad butu raudona,o prashyciau be tu "kislotnu" spalvu..nors dabar kaip ir madoj,bet nelabai patinka,ypach ta ZHALIA,ziuret neimanoma biggrin.gif dar,manau,reikia derint su nuotakos suknele,jei pas ja labai prasta,tai pamergiu suknes turetu buti panasios (gal neilgos) ax.gif nes kitaip nuotaka atrodys kaip pilka pelyte..
Atsakyti
Pati žadu eit per suknelių nuomas, nes siūtis pamergės suknelę, manau, nepasimoka gal g.gif Sutinku, kad jei dar tau patinkančios ir tinkančios spalvos būtų, o jei ne? Nusipirksi ir pakabinsi spintoj, ką su tokia daugiau.
Gal nujaučiat preiliminarias kainas? Iki 200 Lt prasisukčiau? Išsirinkus turbūt užstatą palikt kažkokį reik, kad nieks nenugvelbtų paskutinę akimirką? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Jota @ 2008 06 30, 17:39)
Pati žadu eit per suknelių nuomas, nes siūtis pamergės suknelę, manau, nepasimoka gal  g.gif Sutinku, kad jei dar tau patinkančios ir tinkančios spalvos būtų, o jei ne? Nusipirksi ir pakabinsi spintoj, ką su tokia daugiau.
Gal nujaučiat preiliminarias kainas? Iki 200 Lt prasisukčiau? Išsirinkus turbūt užstatą palikt kažkokį reik, kad nieks nenugvelbtų paskutinę akimirką?  biggrin.gif

taip uzstata reikia palikt, dazniausiai 10% nuomos kainos .. o sukneles kaina priklauso nuo to kokiame mieste ieskosi.. blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(karjeriste1 @ 2008 06 30, 16:14)
taip uzstata reikia palikt, dazniausiai  10% nuomos kainos .. o sukneles kaina priklauso nuo to kokiame mieste ieskosi..  blush2.gif

esu girdejusi gandus, kad klaipedoje sukniu nuomu kainos nuo kokios silutes skiriasi iki 80% blink.gif
Atsakyti
QUOTE(GūGa @ 2008 06 30, 17:17)
esu girdejusi gandus, kad klaipedoje sukniu nuomu kainos nuo kokios silutes skiriasi iki 80%  blink.gif

nzn kaip del klaipedos ir silutes,bet zinau tarp vilniaus ir vievio doh.gif pvz vilniuje 300,o ten apie 70-80 smile.gif ir pasirinkimas nemazhas,nors as sau nieko ir neradau biggrin.gif uztat sese rado,kaip princese buvo thumbup.gif liuks sukneles 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Jota @ 2008 06 30, 16:39)
Pati žadu eit per suknelių nuomas, nes siūtis pamergės suknelę, manau, nepasimoka gal  g.gif Sutinku, kad jei dar tau patinkančios ir tinkančios spalvos būtų, o jei ne? Nusipirksi ir pakabinsi spintoj, ką su tokia daugiau.
Gal nujaučiat preiliminarias kainas? Iki 200 Lt prasisukčiau? Išsirinkus turbūt užstatą palikt kažkokį reik, kad nieks nenugvelbtų paskutinę akimirką?  biggrin.gif

oj abejoju g.gif kiek teko girdet tai kainos siaubingos unsure.gif
Atsakyti
Ieškosiu Vilniuje.
Negąsdinkit, ką unsure.gif Tikiu, kad centre kainos užlenktos, bet gal miegamuosiuose rajonuose kita situacija g.gif Vis neprisiruošiu nueit pasižvalgyt doh.gif
Atsakyti