Įkraunama...
Įkraunama...

Suknelės pamergėms

QUOTE(DKNight @ 2008 06 27, 13:31)
Na tikrai jaunoji cia susvaigo, sakyciau... smile.gif
ale Brasa, nepergyvenk labai, gal kanors pavyksisgauti is tos oranzines  mirksiukas.gif  imesiu keleta pvz tau  4u.gif

pirmos dvi tikrai gražios,kitos ir neblogos, o ketvirta tai klaiki man schmoll.gif schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Turkcena @ 2008 06 27, 16:16)
pirmos dvi tikrai gražios,kitos ir neblogos, o ketvirta tai klaiki man  schmoll.gif  schmoll.gif

na jos visos labai skirtingos rolleyes.gif dejua nes nezinau koks zmogaus skonis.. Tai va visokiu prikroviau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Brasa @ 2008 06 27, 13:53)
Aš siusiu tokia (tikslaiu panašią, tik aišku oranžinę biggrin.gif )
user posted image

tikrai laaabai grazi wub.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
sukneles idetos neblogos, bet nuo spalvos mano purto tiesiog..patologiskai nepernesu biggrin.gif
Atsakyti
Aš kai paskaitau apie tas nupušusias nuotakas, tai man tik diržą norisi pasiimt mad.gif bet prieš tai išsivemt, nu nes šlykštu. Aš nekenčiu, kai žmonės lenda man į kišenę ir aiškina kokią suknę kokiai tai jos Ypatingai Didžiajai Dienai užsidėt, kad neduokdie jos nesugadinčiau, o pati apsirengia monarchų vestuvėms tinkamą suknelę ir išvaro į kaimo turizmo sodybą švęst laugh.gif
Atsakyti
QUOTE(prieblanda @ 2008 06 27, 16:47)
o pati apsirengia monarchų vestuvėms tinkamą suknelę ir išvaro į kaimo turizmo sodybą švęst laugh.gif

thumbup.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Irėja @ 2008 06 26, 23:40)
na, jei draugai tokie, kad gali į vestuves ateiti su žvejo botais ir kuprine, tai gal ir reiktų mandagiai juos nukreipti atitinkama linkme  lotuliukas.gif

Čia aš apie patogumą aprangos per vestuves, o ne apie botus bigsmile.gif lotuliukas.gif bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Irina-i @ 2008 06 27, 16:58)
tikrai laaabai grazi  wub.gif  drinks_cheers.gif

Aciu blush2.gif
Atsakyti
kaip jūsų manymu- ar tiktų tokia suknutė vestuvių proga? Vestuvės- tik vakarienė kavinėj. Būsiu liudininke.

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tylene: 27 birželio 2008 - 19:50
QUOTE(Tylene @ 2008 06 27, 20:49)
kaip jūsų manymu- ar tiktų tokia suknutė vestuvių proga? Vestuvės- tik vakarienė kavinėj. Būsiu liudininke.

user posted image

jei tau/jums patinka,tai kodel gi ne ? 4u.gif iidomi tokia visai bigsmile.gif
Atsakyti
aš tai manau jog tiktų ir labai graži ohmy.gif žėk kad tik nuotaka neužpavydėtų laugh.gif
Atsakyti
QUOTE(Tylene @ 2008 06 27, 21:49)

user posted image

Man tai labai grazi, tokia nematyta ir spalvos labai grazios thumbup.gif . Kuklioms vestuvems ji ideali. Nemegstu ryskiu spalvu tortiniu sukneliu, kurios skiriasi viena nuo kitos tik ismiera schmoll.gif
Papildyta:
QUOTE(DKNight @ 2008 06 20, 12:58)
sita boba totaliai isdarke ta grazia jovani suknele  doh.gif  nu kaip niekas is artimuju nepasako kad ji per stambi tokiems atvirumams  g.gif
user posted image

Cirkas isvaziavo, o sia chebrite uzmirso pasiimti lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Brasa @ 2008 06 27, 14:53)
Aš siusiu tokia (tikslaiu panašią, tik aišku oranžinę biggrin.gif )
user posted image

Puiki suknele, niu tik nereikia tos oranzines spalvos schmoll.gif
Atsakyti