Įkraunama...
Įkraunama...

Suknelės pamergėms

QUOTE(Irina-i @ 2008 06 26, 20:02)
tai tikrai net galvoj nebuvo minciu,kad pvz man ilga suknele netiks,arba atvirksciai,trumpa netiks,nes kojos kreivos  biggrin.gif drauges vestuves,jai ir sprest kas ir kaip,bus mano vestuves-spresiu as  4u.gif

o tai ką daryt, jei iš tikrųjų kraupiai atrodo jaunosios pasiūlytas variantas? Ne visų figūros kaip nulietos visgi....
Atsakyti
QUOTE(ruda lape @ 2008 06 26, 20:40)
Na žinai, kaip čia pasakius kad gražiai skambėtų- ne su palatkėm prie ežero gi važiuojam.

na, jei draugai tokie, kad gali į vestuves ateiti su žvejo botais ir kuprine, tai gal ir reiktų mandagiai juos nukreipti atitinkama linkme lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Irėja: 26 birželio 2008 - 22:40
QUOTE(solo @ 2008 06 26, 23:35)
o tai ką daryt, jei iš tikrųjų kraupiai atrodo jaunosios pasiūlytas variantas? Ne visų figūros kaip nulietos visgi....

na del figuru nieko ir nesakau,bet jei praso ateit su raudonom arba su trumpom,tai kodel gi ne? smile.gif blogai,jei tau/jums buvo taip atsitike,kad nuotaka pasake butent su tokia suknele ateiti,kuri jums/tau visiskai netinka doh.gif
keista,kad nuotaka nepagalvojo,kaip atrodys pamerges per jos vestuves g.gif
Atsakyti
smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sunn: 27 birželio 2008 - 08:13
Aš už mėnesio eisiu į vestuves, tai jaunoji prieš porą dienų ( blink.gif ) pranešė, kad pageidauja merginas matyt su ryškiai oranžinėm suknelėm (nors pakvietė į tas vestuves jau seniausiai, jau buvau atsipūtus, kad nebus jokių spec. pageidavimų).. Gerai, kad aš tokia viską atidedanti iki paskutinės minutės, tai dar neturėjau suknelės, o jei jau būčiau nusipirkus ir še tau kad nori... Tai dabar siusiuos tą oranžinę...Tik kur paskui ją reiks dėt, neįsivaizduoju...gerai, kad dar neliepė pūstos kokios apsivilkt doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Brasa @ 2008 06 27, 10:34)
Aš už mėnesio eisiu į vestuves, tai jaunoji prieš porą dienų ( blink.gif  ) pranešė, kad pageidauja merginas matyt su ryškiai oranžinėm suknelėm (nors pakvietė į tas vestuves jau seniausiai, jau buvau atsipūtus, kad nebus jokių spec. pageidavimų).. Gerai, kad aš tokia viską atidedanti iki paskutinės minutės, tai dar neturėjau suknelės, o jei jau būčiau nusipirkus ir še tau kad nori... Tai dabar siusiuos tą oranžinę...Tik kur paskui ją reiks dėt, neįsivaizduoju...gerai, kad dar neliepė pūstos kokios apsivilkt doh.gif

nesamone schmoll.gif neatsakingas zmogus g.gif dar pries savaite pasakytu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Brasa @ 2008 06 27, 11:34)
Aš už mėnesio eisiu į vestuves, tai jaunoji prieš porą dienų ( blink.gif  ) pranešė, kad pageidauja merginas matyt su ryškiai oranžinėm suknelėm (nors pakvietė į tas vestuves jau seniausiai, jau buvau atsipūtus, kad nebus jokių spec. pageidavimų).. Gerai, kad aš tokia viską atidedanti iki paskutinės minutės, tai dar neturėjau suknelės, o jei jau būčiau nusipirkus ir še tau kad nori... Tai dabar siusiuos tą oranžinę...Tik kur paskui ją reiks dėt, neįsivaizduoju...gerai, kad dar neliepė pūstos kokios apsivilkt doh.gif

as tai pasiulyciau jai eit sikt. kas cia per pageidavimai likus porai dienu. tikrai nesisiuciau jokios ten sukneles. o dar jei lieptu ryskiai oranzine tai tikra biggrin.gif viena is labiausiai man netinkanciu ir isvis negraziausiu spalvu.
Atsakyti
QUOTE(B.Brigitte @ 2008 06 27, 12:39)
as tai pasiulyciau jai eit sikt. kas cia per pageidavimai likus porai dienu. tikrai nesisiuciau jokios ten sukneles. o dar jei lieptu ryskiai oranzine tai tikra biggrin.gif viena is labiausiai man netinkanciu ir isvis negraziausiu spalvu.

Gal neaiškiai parašiau - tos vestuvės tik už mėnesio mirksiukas.gif Bet visvien manau, kad tas mėnuo nėra didelis laiko tarpas, kai reikia susirast rūbus puotai , o dar susiderint su vyro drabužiais doh.gif O juk ir į darbą reikia eit, nėra to laiko marios.... Išvis, aš tai kažkaip būčiau už tai, kad jaunosios, jei jau taip nori vienodai atrodančių pamergių, rinktųsi kažkiek neutralesnes spalvas, o ne visokias raudonas, oranžines ir pan. Suprantu, kad gal joms tos spalvos ir labai gražios, bet tikrai ant kai kurių žmonių tiesiog baisiai atrodo... Aišku, kad jaunosios "užsakinėja muziką" ir jos daro sprendimus dėl savo šventės, bet gal galėtų šiek tiek pagalvot ir apie svečius, kad ir jie gerai jaustųsi. Kita gal iš mandagumo ir vilksis tą oranžinę suknelę, bet ar tikrai jai bus labai linksma? juk nemielas, nepatinkantis rūbas oj kaip gali gadint nuotaiką. (kalbant apie save, man dar pusiau su velniu ta oranžinė atrodo, tai nusileisiu, nors jei pati būčiau rinkusis, tikrai kitos spalvos suknelę vilkčiaus)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Brasa: 27 birželio 2008 - 12:19
Na tikrai jaunoji cia susvaigo, sakyciau... smile.gif
ale Brasa, nepergyvenk labai, gal kanors pavyksisgauti is tos oranzines mirksiukas.gif imesiu keleta pvz tau 4u.gif
user posted imageuser posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo DKNight: 27 birželio 2008 - 12:33
Ačiū labai!!!! Gražios suknelės mirksiukas.gif Aš jau susigalvojau modeliuką - kažką labai panašaus į tas pirmąsias tavo idėtas (jaunoji dar pageidavo, kad ilgis būtų virš kelių, tai ilgos jau atkrenta). Šiaip tai aš neimu per daug į galvą - pakalbėjau su kaimyne siuvėja, tai sakė, kad bandysim visokius variantus - sakė darys iš manęs pačią gražiausią pamergę wub.gif biggrin.gif jėzau, kad tik jaunosios čia neužklystų - pamatys, kad noriu būt graži, juk akmenim užmėtys blink.gif Skaitinėjau jų temoje - nu kai kurių įdėtos "be galo gražios suknelės" tai ką aš žinau - greičiau leisčiaus sušaudoma, nei kad taip aprengiama.... Jau tas skonių skirtumas, tai baisus dalykas tokiuose svarstymuose biggrin.gif
Atsakyti
Pirma ir trecia labai simaptiskai atrodo bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gabrieele: 27 birželio 2008 - 12:48
Aš siusiu tokia (tikslaiu panašią, tik aišku oranžinę biggrin.gif )
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Brasa: 27 birželio 2008 - 12:54