Įkraunama...
Įkraunama...

Suknelės pamergėms

aha, ta pacia smile.gif va kaip suknele atrodo realiai...bet ant sitos moteriskes, ta atvira nugara ir isireze krastai tai ka zinau g.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(DKNight @ 2008 06 22, 01:03)
aha, ta pacia  smile.gif  va kaip suknele atrodo realiai...bet ant sitos moteriskes, ta atvira nugara ir isireze krastai tai ka zinau  g.gif

drinks_cheers.gif kažkaip rankos toookios storulės pas tą moterytę, tai ir sugadino tie rėžiai vaizdą rolleyes.gif
Atsakyti
Ant tos moteriškės suknė atrodo visiškai sugadinta doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo prieblanda: 21 birželio 2008 - 23:06
turbūt norėjo būt graži moterytė, o gavos kaip visada hihihi.gif
Atsakyti
del pamergiu sukneliu turiu didele problme (nors vestuves zxadam kelti tik po metu) , nes viena yra gerokai stambi, kita laaabai kuda, trecia viska moteriske, o kitos siaip savo stiliu turi isskirtini doh.gif todel nezinau ne ka ka planuot del tu sunkiu doh.gif
Atsakyti
tai spalvą tik bendrą pasakyk. o modelį tegu pačios renkasi, tik pasakyk, kad norėtum pamatyti prieš vestuves kokio modelio suknią išsirinko mirksiukas.gif taip apsisaugosi nuo visokių nesusipratimų mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(saule_rudeni @ 2008 06 22, 01:11)
tai spalvą tik bendrą pasakyk. o modelį tegu pačios renkasi, tik pasakyk, kad norėtum pamatyti prieš vestuves kokio modelio suknią išsirinko  mirksiukas.gif  taip apsisaugosi nuo visokių nesusipratimų  mirksiukas.gif

drinks_cheers.gif tokiu atveju as irgi pritariu kad tegu sukneles renkasi pacios. As dabar irgi taip daryciau... ne del figuru, taciau butu geresni santykiai dabar su ne kaikuriais zmonemis rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(soske @ 2008 06 22, 00:09)
del pamergiu sukneliu turiu didele problme (nors vestuves zxadam kelti tik po metu) , nes viena yra gerokai stambi, kita laaabai kuda, trecia viska moteriske, o kitos siaip savo stiliu turi isskirtini doh.gif todel nezinau ne ka ka planuot del tu sunkiu doh.gif

Oje, man tai pat buvo- pradžioj bandžiau nutempt į vien nuomą, kai nepavyko bandžiau vieną spalvą sutart, o po to bent atspalvį ar ilgį doh.gif Be šansų. Šiandien tekėčiau- pasodinčiau visas prie kompo ir liepčiau internetu išsirinkt iš vieno tinklo. Gautūsi kaip iš nuomos kaina, bet bent jau aš būčiau rami, kad kažkas panašesnio... mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(ruda lape @ 2008 06 24, 23:59)
Oje, man tai pat buvo- pradžioj bandžiau nutempt į vien nuomą, kai nepavyko bandžiau vieną spalvą sutart, o po to bent atspalvį ar ilgį  doh.gif  Be šansų. Šiandien tekėčiau- pasodinčiau visas prie kompo ir liepčiau internetu išsirinkt iš vieno tinklo. Gautūsi kaip iš nuomos kaina, bet bent jau aš būčiau rami, kad kažkas panašesnio...  mirksiukas.gif

o ne paprasčiau leisti žmonėms apsirengti taip, kaip jiems tinka ir patogu? ir santykiai jūsų, kaip čia rašė, būtų geresni? ax.gif kaip žmonės mėgsta prisigalvoti papildomų problemų ...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Irėja: 25 birželio 2008 - 11:09
QUOTE(Irėja @ 2008 06 25, 12:08)
o ne paprasčiau leisti žmonėms apsirengti taip, kaip jiems tinka ir patogu? ir santykiai jūsų, kaip čia rašė, būtų geresni? ax.gif  kaip žmonės mėgsta prisigalvoti papildomų problemų ...

Na žinai, kaip čia pasakius kad gražiai skambėtų- ne su palatkėm prie ežero gi važiuojam. Aš tai manau, kad kas muzikantams moka, tas ir muziką užsako. Ir per paprastą balių, jei jis turi temą, aš svečių paprašau, kad ateitų apsirengę į temą, o vestuvės ne kas kito kaip teminis balius.
Nežinau, man pačiai niekad neiškilo problema- jei nuotaka paprašė, kad jai būtų gražu ir ji norėtų, jog apsirengčiau vienaip ar kitaip, tai ir rengiuosi, negi sunku kitam džiaugsmą padaryt. Užtatai ir būnai baisiai keista, kai pačios draugai staiga iškelia didžiausią problemą, kad viena ar kita spalva jiems prie nagų lako netiks arba nepakankamai naujas akių linzes atspindės (čia ne mano atvejis, viena pažystama pasakojo)
Atsakyti
QUOTE(ruda lape @ 2008 06 26, 21:40)

Nežinau, man pačiai niekad neiškilo problema- jei nuotaka paprašė, kad jai būtų gražu ir ji norėtų, jog apsirengčiau vienaip ar kitaip, tai ir rengiuosi, negi sunku kitam džiaugsmą padaryt. Užtatai ir būnai baisiai keista, kai pačios draugai staiga iškelia didžiausią problemą, kad viena ar kita spalva jiems prie nagų lako netiks arba nepakankamai naujas akių linzes atspindės

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif visiškai sutinku bigsmile.gif nes niekada net minčių nekilo prieštarauti Jaunajai ir jos diorginti tokiom problemom, nes ir taip turi kuo rūpintis, tai kam čia jai apkrauti galvą nesąmonėm kažkokiom. turbūt tokios ir draugės doh.gif jau geriau tegul svečiu eina ir skarmaluojasi kaip nori, arba iš vis nekviesčiau tokių rolleyes.gif nors permetu akimis savo drauges tai jos man taip tikrai nepasielgtų ir geriau jau nutylėtų, bet kažkokių sąlygų akis išpūtę nediktuotų biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(saule_rudeni @ 2008 06 26, 20:50)
drinks_cheers.gif  drinks_cheers.gif  drinks_cheers.gif  visiškai sutinku  bigsmile.gif  nes niekada net minčių nekilo prieštarauti Jaunajai ir jos diorginti tokiom problemom, nes ir taip turi kuo rūpintis, tai kam čia jai apkrauti galvą nesąmonėm kažkokiom. turbūt tokios ir draugės  doh.gif  jau geriau tegul svečiu eina ir skarmaluojasi kaip nori, arba iš vis nekviesčiau tokių  rolleyes.gif  nors permetu akimis savo drauges tai jos man taip tikrai nepasielgtų ir geriau jau nutylėtų, bet kažkokių sąlygų akis išpūtę nediktuotų  biggrin.gif

sutinku sutinku thumbup.gif eisiu i vestuves ne uz ilgo,pamerge,tai tikrai net galvoj nebuvo minciu,kad pvz man ilga suknele netiks,arba atvirksciai,trumpa netiks,nes kojos kreivos biggrin.gif drauges vestuves,jai ir sprest kas ir kaip,bus mano vestuves-spresiu as 4u.gif tiesiog gerbiu labai,ir matau kaip ji stengiasi del smulkmenu,ir kad viskas super butu,ir tikrai nedrisciau pasakyt,kad arba as ateisiu su tokia suknele,kokia man tinka,arba isvis manes nebus ar pan. biggrin.gif o ji tiesiog paprase,kad sukneles nebutu ilgos,tai prasymas,manau, labai labai mazhas drinks_cheers.gif
ARba va,mergvakaris buvo (manes nebuvo,bet pasakojo) visos turejo but su tinklinem kojinem,visos is pradziu sutiko,bet galu gale viena atsisake,ir atejo kaip varna su lygiom kojinem,tai nuotraukose kazkaip nelabai atrode,visos kaip sesutes,tik nuotaka kitaip apsirengus,ir sita stovi grazuole doh.gif biggrin.gif
Atsakyti