aha, ta pacia va kaip suknele atrodo realiai...bet ant sitos moteriskes, ta atvira nugara ir isireze krastai tai ka zinau
QUOTE(DKNight @ 2008 06 22, 01:03)
aha, ta pacia va kaip suknele atrodo realiai...bet ant sitos moteriskes, ta atvira nugara ir isireze krastai tai ka zinau
kažkaip rankos toookios storulės pas tą moterytę, tai ir sugadino tie rėžiai vaizdą
Ant tos moteriškės suknė atrodo visiškai sugadinta
turbūt norėjo būt graži moterytė, o gavos kaip visada
tai spalvą tik bendrą pasakyk. o modelį tegu pačios renkasi, tik pasakyk, kad norėtum pamatyti prieš vestuves kokio modelio suknią išsirinko taip apsisaugosi nuo visokių nesusipratimų
QUOTE(saule_rudeni @ 2008 06 22, 01:11)
tai spalvą tik bendrą pasakyk. o modelį tegu pačios renkasi, tik pasakyk, kad norėtum pamatyti prieš vestuves kokio modelio suknią išsirinko taip apsisaugosi nuo visokių nesusipratimų
tokiu atveju as irgi pritariu kad tegu sukneles renkasi pacios. As dabar irgi taip daryciau... ne del figuru, taciau butu geresni santykiai dabar su ne kaikuriais zmonemis
QUOTE(soske @ 2008 06 22, 00:09)
del pamergiu sukneliu turiu didele problme (nors vestuves zxadam kelti tik po metu) , nes viena yra gerokai stambi, kita laaabai kuda, trecia viska moteriske, o kitos siaip savo stiliu turi isskirtini todel nezinau ne ka ka planuot del tu sunkiu
Oje, man tai pat buvo- pradžioj bandžiau nutempt į vien nuomą, kai nepavyko bandžiau vieną spalvą sutart, o po to bent atspalvį ar ilgį Be šansų. Šiandien tekėčiau- pasodinčiau visas prie kompo ir liepčiau internetu išsirinkt iš vieno tinklo. Gautūsi kaip iš nuomos kaina, bet bent jau aš būčiau rami, kad kažkas panašesnio...
QUOTE(ruda lape @ 2008 06 24, 23:59)
Oje, man tai pat buvo- pradžioj bandžiau nutempt į vien nuomą, kai nepavyko bandžiau vieną spalvą sutart, o po to bent atspalvį ar ilgį Be šansų. Šiandien tekėčiau- pasodinčiau visas prie kompo ir liepčiau internetu išsirinkt iš vieno tinklo. Gautūsi kaip iš nuomos kaina, bet bent jau aš būčiau rami, kad kažkas panašesnio...
o ne paprasčiau leisti žmonėms apsirengti taip, kaip jiems tinka ir patogu? ir santykiai jūsų, kaip čia rašė, būtų geresni? kaip žmonės mėgsta prisigalvoti papildomų problemų ...
QUOTE(Irėja @ 2008 06 25, 12:08)
o ne paprasčiau leisti žmonėms apsirengti taip, kaip jiems tinka ir patogu? ir santykiai jūsų, kaip čia rašė, būtų geresni? kaip žmonės mėgsta prisigalvoti papildomų problemų ...
Na žinai, kaip čia pasakius kad gražiai skambėtų- ne su palatkėm prie ežero gi važiuojam. Aš tai manau, kad kas muzikantams moka, tas ir muziką užsako. Ir per paprastą balių, jei jis turi temą, aš svečių paprašau, kad ateitų apsirengę į temą, o vestuvės ne kas kito kaip teminis balius.
Nežinau, man pačiai niekad neiškilo problema- jei nuotaka paprašė, kad jai būtų gražu ir ji norėtų, jog apsirengčiau vienaip ar kitaip, tai ir rengiuosi, negi sunku kitam džiaugsmą padaryt. Užtatai ir būnai baisiai keista, kai pačios draugai staiga iškelia didžiausią problemą, kad viena ar kita spalva jiems prie nagų lako netiks arba nepakankamai naujas akių linzes atspindės (čia ne mano atvejis, viena pažystama pasakojo)
QUOTE(ruda lape @ 2008 06 26, 21:40)
Nežinau, man pačiai niekad neiškilo problema- jei nuotaka paprašė, kad jai būtų gražu ir ji norėtų, jog apsirengčiau vienaip ar kitaip, tai ir rengiuosi, negi sunku kitam džiaugsmą padaryt. Užtatai ir būnai baisiai keista, kai pačios draugai staiga iškelia didžiausią problemą, kad viena ar kita spalva jiems prie nagų lako netiks arba nepakankamai naujas akių linzes atspindės
visiškai sutinku nes niekada net minčių nekilo prieštarauti Jaunajai ir jos diorginti tokiom problemom, nes ir taip turi kuo rūpintis, tai kam čia jai apkrauti galvą nesąmonėm kažkokiom. turbūt tokios ir draugės jau geriau tegul svečiu eina ir skarmaluojasi kaip nori, arba iš vis nekviesčiau tokių nors permetu akimis savo drauges tai jos man taip tikrai nepasielgtų ir geriau jau nutylėtų, bet kažkokių sąlygų akis išpūtę nediktuotų
QUOTE(saule_rudeni @ 2008 06 26, 20:50)
visiškai sutinku nes niekada net minčių nekilo prieštarauti Jaunajai ir jos diorginti tokiom problemom, nes ir taip turi kuo rūpintis, tai kam čia jai apkrauti galvą nesąmonėm kažkokiom. turbūt tokios ir draugės jau geriau tegul svečiu eina ir skarmaluojasi kaip nori, arba iš vis nekviesčiau tokių nors permetu akimis savo drauges tai jos man taip tikrai nepasielgtų ir geriau jau nutylėtų, bet kažkokių sąlygų akis išpūtę nediktuotų
sutinku sutinku eisiu i vestuves ne uz ilgo,pamerge,tai tikrai net galvoj nebuvo minciu,kad pvz man ilga suknele netiks,arba atvirksciai,trumpa netiks,nes kojos kreivos drauges vestuves,jai ir sprest kas ir kaip,bus mano vestuves-spresiu as tiesiog gerbiu labai,ir matau kaip ji stengiasi del smulkmenu,ir kad viskas super butu,ir tikrai nedrisciau pasakyt,kad arba as ateisiu su tokia suknele,kokia man tinka,arba isvis manes nebus ar pan. o ji tiesiog paprase,kad sukneles nebutu ilgos,tai prasymas,manau, labai labai mazhas
ARba va,mergvakaris buvo (manes nebuvo,bet pasakojo) visos turejo but su tinklinem kojinem,visos is pradziu sutiko,bet galu gale viena atsisake,ir atejo kaip varna su lygiom kojinem,tai nuotraukose kazkaip nelabai atrode,visos kaip sesutes,tik nuotaka kitaip apsirengus,ir sita stovi grazuole