Įkraunama...
Įkraunama...

Ar galėjau pastoti?

o pas mane esme ta, kad as geriu Kt, bet si menesi kazkas keisto vyksta... ir man jau baisu darosi.. isgerus 9 tablete pradejo laaaabai teplioti, isgerus 12 tablete, atsikeliau ryte ir susirgau, 6 ryto atsibudau nuo galingo galvos skausmo, atsikelus is lovos pradejo baisiai pykinti... nieko nesinorejo valgyti tai isgeriau tris puodelius vandens,ir buvo taip bloga kad pries einant y darba, kisau pirstus ir issivemiau g.gif kt geriau vistiek... kita ryta atsibudus vel tas pats, tik si ryta ir pirstu galima sakyti kisti nereikejo issivemiau 4u.gif nezinau ka galvoti... negi nesuveike kt? ar gali taip buti?
siandien pas gydytoja reiks vaziuoti smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vesela: 09 gruodžio 2008 - 09:18
Vesela, tai kelintas tavo KT gerimo menuo blink.gif ?
Siaip nuo KT gali pykint, ypac jei rytais jas geri. Tie KT hormonai pradejus gert gali veikt kaip ir tikro nestumo hormonai. Taciau jei tu vemei, tai tas dienas + 7 d. po to reikia saugotis papildomai.
Atsakyti
QUOTE(liepsnele @ 2008 12 10, 22:46)
Vesela, tai kelintas tavo KT gerimo menuo  blink.gif ?
Siaip nuo KT gali pykint, ypac jei rytais jas geri. Tie KT hormonai pradejus gert gali veikt kaip ir tikro nestumo hormonai. Taciau jei tu vemei, tai tas dienas + 7 d. po to reikia saugotis papildomai.

butent sias geriau 4 menesius 4u.gif o gerdavau vakarais, o bloga buvo tik rytais diena viskas normaliai, beje menesines prasidejo 12 kurso diena, meciau jas gert vel labai gerai jauciuosi...
po 4 men man pradejo jos netikti g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vesela: 11 gruodžio 2008 - 11:52
Tuoj įsijungsiu savo ekstrasensorinius gaviklius ir pasakysiu diagnozę. biggrin.gif
Juk daugiau nieko nelieka, kaip tik lauktti, kada prasidės mėnesinės.Arba neprasidės. Žinoma, neprasidėjimo nelinkiu.Tau dar mokytis, mokytis ir mokytis.... 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ing... @ 2008 11 12, 23:24)
kazkaip keistai pasijutau paskaicius sesiolikmetes merginos postus komentuojant kitu forumieciu atsakymus. jie perauga net i, sakyciau labai padoru, filosofavima, o salia toks neismanymas apie lytinius santykius. jauciu kazka neskaidraus cia. jei klystu labai atsiprasau  smile.gif

visiskai sutinku, kad cia siaip uzvesta diskusiju tema, panasi buvo "tarp musu megaiciu" skyrelyje irgi bene keturiolikmetes tema. Na aisku galimos diskusijos be pabaigos ....
Atsakyti
QUOTE(MODELiukai @ 2009 01 10, 11:09)
visiskai sutinku, kad cia siaip uzvesta diskusiju tema, panasi buvo "tarp musu megaiciu" skyrelyje irgi bene keturiolikmetes tema. Na aisku galimos diskusijos be pabaigos ....

Sveikint reikia tą merginą - kad ne vienmečių klausia - o vyresnių - patyrusių.
O kas dėl kalbėjimo su mama - g.gif . Aš nekalbėjau. Tik bandydavau užvesti temą - ji viada apie kitka kalbedavo.... gerai, kad šaunią teta turėjau, kuri įvedė į suaugusių gyvenimą
Atsakyti
QUOTE(nesusipratusi @ 2008 11 11, 15:07)
as ne apie kuna o paprasciausiai pateikiama informacija apie lytinius santykius

Na, atleisk, brangute, bet varčiau biologijos vadovėlius, mano brolis kaip tik panašaus amžiaus, tai mokykloj jau prieš gerus ketverius metus įvairių knygų pagalba (žinoma, ir mokytojos paaiškina) pateikiama tikrai labai daug informacijos. Man tikrai pikta, kad suverčiama kaltė mokyklai, nešvietė manęs, o dabar galiu būti nėščia, ką daryt. Be to, visada gali nueiti pas ginekologą, internete pilna informacijos, tik imk ir domėkis. Vos ne kiekvienam žurnale rašo.
O jeigu jaunas žmogus nėra subrendęs tiems santykiams, kad paskui beprotiškai bijo, tai gal vertėtų pagalvoti apie palaukimą? Jei net nežinai, kaip viskas vyksta... Atsiverskit bet kokią medicinos enciklopediją, apie lytinį aktą info pilna, jei tik nori.

Papildyta:
QUOTE(nesusipratusi @ 2008 11 08, 17:30)

masčiau apie tai jog tiesiog nusipirkti kontraceptikų, bet jų aš negalėčiau gauti iš niekur taip greitai..

O gal rimtai nueik pas ginekologą? Paaiškins tikrai nemažai, tik pasiklausinėk, koks tavo poliklinikoj normalus ir maloniai bendrauja... Tik jokiu būdu pati nepirk kontraceptikų.
Vaistinėj neseniai mačiau dvi panelytes, abiem gal po penkiolika metų, klausė vaistininkės, kokius pigesnius kontraceptikus pirkti, kai vaistininkė pasiūlė nueiti pas ginekologą ir gauti receptą, labai piktinosi abi, kokia absurdiška tvarka blink.gif Dėl tokių ta tvarka ir įvesta, čia ne saldainiai...
Atsakyti
Gerbiamosios, nepamirškit, ko čionai užsukame - kad padėtume kažkam praktiniais patarimais ar kad mums padėtų, o ne būtumėm iškoliotos dėl vienokių ar kitokių pažiūrų, principų buvimo/nebuvimo.
Mergina elgiasi visiškai normaliai - kaip ir šimtai tokio amžiaus merginų. Beje, yra tokių, kurioms jau ir po 20 suvirš metų, o panašiose situacijose atsiduria dėl nepatyrimo. Tai PERNELYG INDIVIDUALU, todėl nenukrypkim nuo temos.

Aš pati griebiausi Postinoro kažkada. Prieš tai girdėjau tik tiek, kad toks yra ir kad jis žaloja organizmą.. Aišku, pirmiausia staigiai perskaičiau visą forumą apie riziką pastoti ir extra-kontraceptikus ir priėmiau sprendimą pagal situaciją, o ne "iš lempos" (gi tam šitas forumas ir egzistuoja). Bet faktas tas, kad kol pats nesusiduri su problema, negali VISKO IKI GALO žinot. Taip, yra standartinės situacijos, yra bendrosios žinios, teorinės ar šiaip nuogirdos, bet yra ir tūkstančiai unikalių, individualių atvejų, kurių negali sumodeliuoti prieš jiems įvykstant. Nes tada galvoje turėtų būti ir visa informacija apie tai, ką daryti, jei tave išprievartaus, jei draudimo brokeris tau siūlys apsidrausti pas jį, jei bus žemės drebėjimas ar sprogs atominė elektrinė, nes tai nenutinka kasdien ir viso to tiesiog fiziškai neįmanoma žinoti nei būnant 16-os, nei 26-erių, nei 36-erių netgi..

Palaikau tokias merginas, kaip Nesusipratusi - štai jos kaip tik greičiau ir susipranta gyvenime, nes domisi tuo, kas vyksta su jomis, o ne gimdo kaip kaimietės vaikus į kibirą ir po to pečiuose degina. Pastarąsias kaip tik ir reikia smerkti.

Laikykimės vini kitų mirksiukas.gif
Atsakyti
[quote=nesusipratusi,2008 11 08, 18:30]
sveikos, aš esu čia pirmą kartą ir dėl to , jog turiu problemą. man 16 metų, žinau, tai labai mažai, bet šiandien pas mane nakvojo mano vaikinas ir mes nesimylėjom, bet jam pora kartų išsiliejo sperma, kokia tikimybė pastoti, aš esu nekalta. susirūpinau tuo dėl to, jog man dabar truputį skauda pilvo apačią, o mėnesinės man tik mėnesio gale. ką daryti, kur kreiptis? mamai sakyti bijau, norėčiau gauti kažkokios konsultacijos iš kur nors. aš esu išsigandus ir nežinau, ką daryti.
būčiau labui dėkinga, jei man padėtumėte verysad.gif verysad.gif
masčiau apie tai jog tiesiog nusipirkti kontraceptikų, bet jų aš negalėčiau gauti iš niekur taip greitai..
bet jam pora kartų išsiliejo sperma, kokia tikimybė pastoti, aš esu nekalta. taip taip ir ka cia dar aiskinti,juk nekalta. thumbup.gif
Atsakyti
ta pilva,tau gali skaudeti paprasciausiai nuo tokiu nuogastavimu ir nervu mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikos, merginos, gal galit patarti jaunai ir zioplai 4u.gif ... Isejo taip, kad mylejomes su vaikinu nesisaugodami (po to kai plyso paskutinis turetas prezervatyvas) bet jis manyje nebaige (ir aiskina kad be reikalo nervuojuosi g.gif ). Man buvo 2 dienos po menesiniu. Kokia yra tikimybe pastoti ir ar reiketu ekstra kontracepcijos?
Atsakyti
QUOTE(jaunikle @ 2009 05 20, 12:32)
Kokia yra tikimybe pastoti

Nėra beveik jokios galimybės.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nireglina: 20 gegužės 2009 - 11:59