QUOTE(nesusipratusi @ 2008 11 11, 15:07)
as ne apie kuna o paprasciausiai pateikiama informacija apie lytinius santykius
Na, atleisk, brangute, bet varčiau biologijos vadovėlius, mano brolis kaip tik panašaus amžiaus, tai mokykloj jau prieš gerus ketverius metus įvairių knygų pagalba (žinoma, ir mokytojos paaiškina) pateikiama tikrai labai daug informacijos. Man tikrai pikta, kad suverčiama kaltė mokyklai, nešvietė manęs, o dabar galiu būti nėščia, ką daryt. Be to, visada gali nueiti pas ginekologą, internete pilna informacijos, tik imk ir domėkis. Vos ne kiekvienam žurnale rašo.
O jeigu jaunas žmogus nėra subrendęs tiems santykiams, kad paskui beprotiškai bijo, tai gal vertėtų pagalvoti apie palaukimą? Jei net nežinai, kaip viskas vyksta... Atsiverskit bet kokią medicinos enciklopediją, apie lytinį aktą info pilna, jei tik nori.
Papildyta:
QUOTE(nesusipratusi @ 2008 11 08, 17:30)
masčiau apie tai jog tiesiog nusipirkti kontraceptikų, bet jų aš negalėčiau gauti iš niekur taip greitai..
O gal rimtai nueik pas ginekologą? Paaiškins tikrai nemažai, tik pasiklausinėk, koks tavo poliklinikoj normalus ir maloniai bendrauja... Tik jokiu būdu pati nepirk kontraceptikų.
Vaistinėj neseniai mačiau dvi panelytes, abiem gal po penkiolika metų, klausė vaistininkės, kokius pigesnius kontraceptikus pirkti, kai vaistininkė pasiūlė nueiti pas ginekologą ir gauti receptą, labai piktinosi abi, kokia absurdiška tvarka

Dėl tokių ta tvarka ir įvesta, čia ne saldainiai...