Įkraunama...
Įkraunama...

Ar galėjau pastoti?

As dariausi testuka kai itarinejau ir jis buvo neigiamas thumbup.gif O papildus vartoju smile.gif tie vitaminai moterims ir yra a le papildas. Bet man gali buti nuovargis nes ir galva labai skauda verysad.gif Aciu uz nuraminima 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(~*Morning Star*~ @ 2008 11 26, 23:18)
As dariausi testuka kai itarinejau ir jis buvo neigiamas  thumbup.gif  O papildus vartoju  smile.gif  tie vitaminai moterims ir yra a le papildas. Bet man gali buti nuovargis nes ir galva labai skauda  verysad.gif  Aciu uz nuraminima  4u.gif

bet gali buti ir papildai kalti wink.gif
man nuo Perfectil buvo tokie simptomai doh.gif
o irgi atrodo moteriskas papildas ir toks nekaltas papildas ax.gif
Atsakyti
4u.gif man irgi nuo maisto papildu taip buna-sleikstulys ir pan. doh.gif
Atsakyti
Na jau siandien negeriau ju ir isties geriau jauciuosi. Tik nuo nuovargio galva skauda smile.gif
Atsakyti
QUOTE(~*Morning Star*~ @ 2008 11 26, 19:44)
Sveikos. Pries kazkiek menesiu cia jau rasiau, kad veluoja menesines (velavo 5d.), mylejausi su savo tuometiniu vaikinu, buvome su apsauga(naudojom prezervatyva), pasizaidimu be apsaugos nebuvo. Menesiniu sulaukiau jau keturis kartus po to, kai galvojau, kad galiu buti nescia. Va dabar baigiau sirgti pries kokias keturias dienas. Vakar mane eme pykinti, kazka negero skrandyje jauciu. Toks sleikstulys apemes. Prisigeriau visokiu mezym'u, bet ne ka padeda. Brolis neseniai sirgo ir veme, gal man irgi tas virusas limpa. Bet as nevemiu, neturiu temperaturos. Dar geriu vitaminus moterims. Mano mama gere tos pacios firmos ja ir pykino. Gal nuo vitaminu. Bet dar paranoja apemus, kad gal as nescia buvau visus tuos keturis menesius. Bet kad tai butu nelabai realu, nes menesines buvo normalios, netgi gausios, kraujas sviezias, ne kokie patepliojimai. Be to nepriaugau svorio ir jokiu kitokiu simptomu nera. Nuraminkit, kad man tik siaip kazkas  4u.gif

Na man panasiai taip yra dabar tik plius dar pilvo apacios skausmas ir strenu skausmas..tik as jokiu piliuliu nenaudojau,o meciau gerti KT..ar gali taip buti metus KT? As kazkodel jauciuosi lyg buciau nescia..beja buvo mmm po nutraukimo vaistu,bet sako,kad viena men dar gali sirgt ir budama nescia..Gal kuriai buvo kas panasaus? Man jau baisu darosi.. verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(~*Morning Star*~ @ 2008 11 26, 20:44)
Vakar mane eme pykinti, kazka negero skrandyje jauciu. Toks sleikstulys apemes. Dar geriu vitaminus moterims.

O visai daznai pasitaiko pykinimas nuo vitaminu, ypac tu alia moterim skirtu. Pirmas patarimas butu gerti juos ne is ryto, ypac jei pusrycius negausius valgai, o geriau per pietus ar vakariene, ir geriausiai valgio metu, taip maziau erzinamas skrandis. Jei ir toliau bus blogai, tiesiog netinka tie vitaminai (gal isvis tau ju nereikia smile.gif ?)

QUOTE(Lanuska @ 2008 11 29, 16:42)
Na man panasiai taip yra dabar tik plius dar pilvo apacios skausmas ir strenu skausmas..tik as jokiu piliuliu nenaudojau,o meciau gerti KT..ar gali taip buti metus KT? As kazkodel jauciuosi lyg buciau nescia..beja buvo mmm po nutraukimo vaistu,bet sako,kad viena men dar gali sirgt ir budama nescia..Gal kuriai buvo kas panasaus? Man jau baisu darosi.. verysad.gif

Tai labai normali reakcija, o ko tu nori? Kiek laiko gerei KT? Visa ta laika kiausides miegojo ziemos miegu, o dabar ima dirbti, visi normalus procesai vyksta, uztat ir jaucias visokie pamaudimai ir tt. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(liepsnele @ 2008 12 01, 12:26)
O visai daznai pasitaiko pykinimas nuo vitaminu, ypac tu alia moterim skirtu. Pirmas patarimas butu gerti juos ne is ryto, ypac jei pusrycius negausius valgai, o geriau per pietus ar vakariene, ir geriausiai valgio metu, taip maziau erzinamas skrandis. Jei ir toliau bus blogai, tiesiog netinka tie vitaminai (gal isvis tau ju nereikia smile.gif ?)
Tai labai normali reakcija, o ko tu nori? Kiek laiko gerei KT? Visa ta laika kiausides miegojo ziemos miegu, o dabar ima dirbti, visi normalus procesai vyksta, uztat ir jaucias visokie pamaudimai ir tt.  4u.gif

Geriau 2 su puse metu,bet tikrai nemaniau,kad bus tokia savijauta jas metus
blink.gif atrodo,kad pilvo apacia tempia kazkas zemyn ir kai guliu ant pilvo tai toks jausmas ,kad sirdis plaka ne krutinej,o pilve..jau as cia visko prisigalvojau blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Lanuska @ 2008 12 01, 15:05)
Geriau 2 su puse metu,bet tikrai nemaniau,kad bus tokia savijauta jas metus
blink.gif  atrodo,kad pilvo apacia tempia kazkas zemyn ir kai guliu ant pilvo tai toks jausmas ,kad sirdis plaka ne krutinej,o pilve..jau as cia visko prisigalvojau  blush2.gif

Tiesiog jautriai reaguoji ir tiek 4u.gif Visos daugiau maziau ima jausti neramumus pilve mazdaug apie ovuliacija ir iki prasidedanciu menesiniu. Siulyciau nakvisas ar panasius papildus (linu semenu alieju) gert, padeda.
Atsakyti
QUOTE(liepsnele @ 2008 12 01, 21:10)
Tiesiog jautriai reaguoji ir tiek  4u.gif Visos daugiau maziau ima jausti neramumus pilve mazdaug apie ovuliacija ir iki prasidedanciu menesiniu. Siulyciau nakvisas ar panasius papildus (linu semenu alieju) gert, padeda.

Nu tikiuosi viskas bus gerai...Jau nusipirkau Wellwomen,kiek zinau jos irgi su nakvisom ar ne? blush2.gif
Atsakyti
O man pykinimas buvo praejes. Dabar vel prasidejo blink.gif Gal cia nuo nervu, nes dabar itemptai mokausi. Toks jausmas, lyg virskinimas sutrikes butu ir tas sleikstulys, bet nevemiu. Ir pykinimas ne kiekviena diena buna...Juk tikrai negaliu but keturis menesius nescia ir to nezinot g.gif nusisauciau scare.gif Be to siuo metu pradejau jausti visus PMS simptomus. Jis man dabar ir turetu buti, nes menesines uz savaites ir keliu dienu prasidet turi.
Atsakyti
QUOTE(~*Morning Star*~ @ 2008 12 02, 22:38)
O man pykinimas buvo praejes. Dabar vel prasidejo  blink.gif  Gal cia nuo nervu, nes dabar itemptai mokausi. Toks jausmas, lyg virskinimas sutrikes butu ir tas sleikstulys, bet nevemiu. Ir pykinimas ne kiekviena diena buna...Juk tikrai negaliu but keturis menesius nescia ir to nezinot g.gif nusisauciau  scare.gif Be to siuo metu pradejau jausti visus PMS simptomus. Jis man dabar ir turetu buti, nes menesines uz savaites ir keliu dienu prasidet turi.

Nagi nusiramimnk,viskas gerai.Testas jau senai butu parodęs.Plius pati sakei,kad su apsauga viskas buvo.Tikrai nėra reikalo pergyvent . 4u.gif
Atsakyti
Jop zinau lotuliukas.gif Bet as toookia paranojike. Manau reikia imti gerti KT. Be to man PMS kuo toliau, tuo stipresnis daros verysad.gif Su amzium ta prasme.
Atsakyti