QUOTE(AsataN<-- @ 2008 11 11, 21:40)
Nu nzn..Esu pakankamai jauna pana.. 22 metai...o santykiavau pirma karta 18 su puse metu nes mano principas buvo ,kai sulauksiu 18 tik tada...o 2k. 19 ir iki siol su savo dabartiniu vaikinu
ir niekas man nieko neaiskino,i mokykla atvaziuodavo paskaitu skatyt apie...net nzn kaip pasakyt..apie menesines.ne apie litinius santykius.ir paketus "Always" padalint:D..o susizinodavau viska is knyguciu nes labai domejaus,kad nebuciau zalia varna:) ir jei ivyktu tas pirmas kartas,nebutu kaip sitai panelei jei tau idomu,tai internete ieskokis atsakymu..dbr internas visagalis ir nereikia cia tik niuniuot,kad mokykla kalta,ar mamos.Kaikurioms mamoms net i galva nesauna,kad ju dukrele taip jau auga...
Ir jei esi tokia nesubrendus tuose dalykuose,kodel aplamai guliesi su vaikinu i lova?? Kai as kazko nezinau,to nedarau.
Ir nekalbek ,kad jaunimas toks jau.Cia kiekvieno pasirenkimas yra..o tu? nori but irgi "madinga"?
ir niekas man nieko neaiskino,i mokykla atvaziuodavo paskaitu skatyt apie...net nzn kaip pasakyt..apie menesines.ne apie litinius santykius.ir paketus "Always" padalint:D..o susizinodavau viska is knyguciu nes labai domejaus,kad nebuciau zalia varna:) ir jei ivyktu tas pirmas kartas,nebutu kaip sitai panelei jei tau idomu,tai internete ieskokis atsakymu..dbr internas visagalis ir nereikia cia tik niuniuot,kad mokykla kalta,ar mamos.Kaikurioms mamoms net i galva nesauna,kad ju dukrele taip jau auga...
Ir jei esi tokia nesubrendus tuose dalykuose,kodel aplamai guliesi su vaikinu i lova?? Kai as kazko nezinau,to nedarau.
Ir nekalbek ,kad jaunimas toks jau.Cia kiekvieno pasirenkimas yra..o tu? nori but irgi "madinga"?
pff madinga ar nemadinga aš išvis būti nenoriu. taip, jaunimas dabar yra toks tikrai, nes aš mokausi toj pačioje klasėje su 30 kitų mokinių ir dar 1000 visoje mokykloje, ir apie tai yra kalbama nuolatos. jei būčiau madinga nedraugaučiau su vaikinu metus ir tik trainiočiausi po tūsus ir gerčiau ir duočiaus su kiekvienu papuolusiu. aš tiesiogiai nekaltinu mokyklos ar mamos, bet jie turėtų prisidėti prie vaikų ugdymo ir išleidimo į pasaulį. gerai kai aš turiu internetą ir visa kita, o yra ir tokių žmonių, kurie neturi priėjimo prie interneto. žmogus yra atviras visiems naujiems dalykams, negalima visada nedaryti to, ko nesi daręs ar nemoki, niekas negimsta kažko mokėdamas visko yra išmokstama, nesąmonė yra stabdyti save dėl nemokėjimo ar kaip kai kuriems žmonėms principų. aišku, principai yra principai, bet ne visi tokių laikosi ir turi. kai kurios mamos , aš manau, tai yra visos turėtų suvokti, kad augina dukrą, ir pačios manau yra perėjusios per visa tai ir kad gal jos neturi tokių principų kaip jų mamos kadais turėjo ir turėtų pasikalbėti su savo dukromis. principai yra subjektyvus dalykas, kuris negali būti paverstas objektyvia visų nuomone. o kada yra ,, subręstama'' tuose dalykuose? žmogus ne vaisius, kuris ima ir subręsta valgymui , kai pamatai , kad pomidoras raudonas tu jį valgai, negali imti ir subręsti lytiniams santykiams, nebent pagal pažiūras tai yra nuo 18 metų. beje man pirmas kartas nebuvo