Įkraunama...
Įkraunama...

Ar galėjau pastoti?

QUOTE(paperdoll @ 2010 05 17, 08:18)
midutee, ji yra po nestumo nutraukimo, hcg dar nebuvo staigiai krites, taigi testas galejo rodyti ir nestuma , nors jo nebuvo

aisku aciu uz paaiskinima, taciau vistiek visa istorija man idomi........ duok dieve blondinukei sveikatos, ir istvermes p otokios patirties
Atsakyti
Iš pat pradžių, mielos Mamos, noriu atsiprašyt, jeigu tema ne vietoje. Neapsimesiu, kad man nei kiek nėra gėda rašyti.

Atvejis:

Buvo lytinis aktas su mergina (jei kam rūpi etika, jai daugiau negu 18m.), pats nebaigiau, prezervatyvas buvo nuimtas. Po masturbacijos ant merginos rankos pateko spermos. Per daug susijaudinusi ir pamiršusi atsargumą ji nuėjusi į dušą pakišo ranką po vandeniu, spermos nenuplovė, o išsimuilino ir nusiprausė makštį. Patį mane kamuoja paranoja, todėl noriu paklausti, ar tokiu būdu įmanoma pastoti ir kokių KT reikia.

Jei yra klausimų, klausau. Man tiesiog rūpi sužinot. Ačiū, kad išklausėt.
Atsakyti
pagal mane tai nereikia jokios KT, nes mergina neturejo pastoti. visu pirma ji suslapino ranka ir dar ja issimuilino, o tai turejo nuzudyti spermatozoidus. ir dar, kad ji pastotu reikia, kad spermatozoidu butu moters viduje. g.gif
Atsakyti
Ačiū už atsakymą.

Ar bus kitų pasisakymų? Nes girdėjau, kad viena mergina buvo pastojusi baseine per maudymuką (juk chlorkė irgi naikina spermatozoidus?...)
Atsakyti
QUOTE(Popiežius @ 2010 08 14, 23:26)
Ačiū už atsakymą.

Ar bus kitų pasisakymų? Nes girdėjau, kad viena mergina buvo pastojusi baseine per maudymuką (juk chlorkė irgi naikina spermatozoidus?...)

Čia ji mamai taip sakė lotuliukas.gif
Atsakyti
Nu cia jau butu visiska mistika blink.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif

Miegokit ramiai -tikrai mergina nepastos, (bent jau nuo jusu ir siuo atveju bigsmile.gif ) Apie baseina tai net nekomentuosiu,nes cia jau fantastikos pasaulis, blink.gif bet siaip ir ant rankos nusinest i dusa ir "apsivaisint" tai tikrai nerealu. Kartais liaudyje juokaujama "ir nuo patalu susirenka",bet siaip gyvenime tikrai realiai reik kur kas daugiau,kad pastot mirksiukas.gif mirksiukas.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
o idomu kiek paciam metu? ax.gif

nes siaip KT yra pradedama naudoti pries turint smileysex.gif o ne po nesaugaus sexó ax.gif
siaip as ir manau, kad cia nieko neipute niekas ax.gif bet stresiukas gerai, kita karta busit labiau atsargesni 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Jums gal atrodys vaiškikas ir nekoks klausimas, bet tai yra svarbu, iš tai patyrusių moterų ar merginu.
sekso pradžia...ir baimės. Su draugu mylėjomės... iš pradžių tai buvo oralinis seksas...iš susijaudinimo jam išsiskyrė kažkoks skaidrus skysti ( turbūt tas priešspermis), paskui mes mylėjomės iš pradžių (trumpai) be prezervaatyvo, o paskui užsidėjo, ir po šiek tiek ištraukęs baigė. tai buvo prieš savaitę. ar čia įmanoma tikimybė pastoti ir kokia.
Baimė yra. ačių už ats
Atsakyti
tiesiog nueik i Droga prisipirk nestumo testu ir tikrinkis kasdiena... nes kas ten jus zino smile.gif
Atsakyti
jei bijot pastot, tai saugotis reikia, o ne žaisti doh.gif

belieka laukt mm, jei nepasirodys daryt testą.

Kitą kartą protingiau elkitės.
Atsakyti
Lauk mm ir pirkis testą mirksiukas.gif
ir kitą kartą iškart dėkitės prezervatyvą kad po to nereiktų tokių temų kurti tongue.gif
Atsakyti
Nei tu nėščia, nei tu ką... nereikia teršti forumo su tokiom atsiprašant debiliškom temom, eik į paauglių forumus ir diskutuokit, ten milijonas tokių temų. O šiaip, jei taip paskui bijai tai saugokitės nuo pat pradžių.
Atsakyti