Iš pat pradžių, mielos Mamos, noriu atsiprašyt, jeigu tema ne vietoje. Neapsimesiu, kad man nei kiek nėra gėda rašyti.
Atvejis:
Buvo lytinis aktas su mergina (jei kam rūpi etika, jai daugiau negu 18m.), pats nebaigiau, prezervatyvas buvo nuimtas. Po masturbacijos ant merginos rankos pateko spermos. Per daug susijaudinusi ir pamiršusi atsargumą ji nuėjusi į dušą pakišo ranką po vandeniu, spermos nenuplovė, o išsimuilino ir nusiprausė makštį. Patį mane kamuoja paranoja, todėl noriu paklausti, ar tokiu būdu įmanoma pastoti ir kokių KT reikia.
Jei yra klausimų, klausau. Man tiesiog rūpi sužinot. Ačiū, kad išklausėt.
pagal mane tai nereikia jokios KT, nes mergina neturejo pastoti. visu pirma ji suslapino ranka ir dar ja issimuilino, o tai turejo nuzudyti spermatozoidus. ir dar, kad ji pastotu reikia, kad spermatozoidu butu moters viduje.
Miegokit ramiai -tikrai mergina nepastos, (bent jau nuo jusu ir siuo atveju ) Apie baseina tai net nekomentuosiu,nes cia jau fantastikos pasaulis, bet siaip ir ant rankos nusinest i dusa ir "apsivaisint" tai tikrai nerealu. Kartais liaudyje juokaujama "ir nuo patalu susirenka",bet siaip gyvenime tikrai realiai reik kur kas daugiau,kad pastot
nes siaip KT yra pradedama naudoti pries turint o ne po nesaugaus sexó siaip as ir manau, kad cia nieko neipute niekas bet stresiukas gerai, kita karta busit labiau atsargesni
Jums gal atrodys vaiškikas ir nekoks klausimas, bet tai yra svarbu, iš tai patyrusių moterų ar merginu. sekso pradžia...ir baimės. Su draugu mylėjomės... iš pradžių tai buvo oralinis seksas...iš susijaudinimo jam išsiskyrė kažkoks skaidrus skysti ( turbūt tas priešspermis), paskui mes mylėjomės iš pradžių (trumpai) be prezervaatyvo, o paskui užsidėjo, ir po šiek tiek ištraukęs baigė. tai buvo prieš savaitę. ar čia įmanoma tikimybė pastoti ir kokia. Baimė yra. ačių už ats
Nei tu nėščia, nei tu ką... nereikia teršti forumo su tokiom atsiprašant debiliškom temom, eik į paauglių forumus ir diskutuokit, ten milijonas tokių temų. O šiaip, jei taip paskui bijai tai saugokitės nuo pat pradžių.