Įkraunama...
Įkraunama...

Svetimi bučiniai kūdikiui

QUOTE(Jagrus @ 2008 06 12, 20:45)
O as tai nebijodavau pasakyt kol mazesnis buvo kad ir rankas nusiplautu ateje ir kad nebuciuotu bent jau i lupas. Nu ir klausydavo visi. Pats tas rankas gi plauni ir plauni, o ateina kasnors neaisku is kur ir ka ciupinejes ir tiesiai prie to vaikelio  schmoll.gif  Dabar jau geriau, nelabai svetimu prisileidzia, tai siek tiek isvengiam tu buciavimu.

pasiskaiciau ir as nusprendziau anytai pasakyti, kad nusiplautu rankas, nes dulkiu siurblio maisa purte, o po to su visu maisu prie vaiko kalbint atejo, rankytes ir veiduka dulketom rankom liesti sugalvojo. tai kai pasakiau, isizeidus is kambario isejo. Vakare kepiau pyraga, pakvietem su vyru paragauti, tai paeme viena gabaliuka, peiliu ji atskirdama nuo kitu, taip kad neprisiliestu. Parode, kad vis dar isizeidus. ir vaiksto visa diena susiraukus.

doh.gif

va ir pasakyk... pasirodo ne visiems "dasyla" verysad.gif
Papildyta:
QUOTE(KaipGrazuMiske @ 2009 06 16, 09:01)
Ir as plaut rankas liepdavau  blush2.gif

manau, kad gerai ir darydavai. as pati rankas plaunu pries imdama vaika. o kiti tuo labiau turetu jas plauti
Atsakyti
QUOTE(InguleK @ 2009 09 30, 22:08)
ir vaiksto visa diena susiraukus.

doh.gif

va ir pasakyk... pasirodo ne visiems "dasyla"  verysad.gif
Labai teisingai padarei. Ir tik neimk į širdį to užsiraukimo. Ne ji, o tu turi teisę supykti, kad jai nei motais anūko, tavo vaiko sveikata, įsižeisti ir demonstratyviai elgtis lotuliukas.gif Žodžiu, ir toliau visus drausmink, kur tik reikia, neimdama į galvą, kaip reaguos. Tu rūpiniesi savo vaikeliu. O jo sveikata visų svarbiausia.
Atsakyti
o as manau kaip tik malonu kai tavo vaika myluoja jam rodo siltus jausmus...kiek zinau tiek anyta tiek musu mamos musu vaikus myles labiau nei mus pacius angel.gif flirt.gif
Atsakyti
mes nepries bucinius tongue.gif
juk buciuoja visvien artimos aplinkos zmones, o ne pirma kart sutikti....
Atsakyti
Man nepatinka kai svetimi bučiuoja mano vaiką schmoll.gif
Atsakyti
mano maziukui vos 2 men, ir man jis labai maziukas ir pazeidziamas. o dabar dar visokie gripai, tai kiauliu ar sezoniniai siaucia. ir zodziu atvaziavo savaitgali vyro tevai nu ir puole anyta imt vaika, o as vyra buvau perspejus, kad paprasytu tevus rankas nusiplaut, nes man kazkaip nemalonu drausmint, dar pagalvos kad murziais laikau. tai anyta i sunaus prasyma numojo ranka, atsakydama kad ji nieko neeme, neliete ir t.t. o kad buvo pries tai parduotuvej, kazka pirko, vadinas ir piniga ciupinejo, ir galu gale laiptines duru rankena ir dar bala zino ko. ir as dar paprasiau kad rankas nusiplautu, ji vis tiek nepaklause, sako "nu duok tu man ta vaika" ir paeme. zinot, po tokio jos elgesio as nesistebiu kad nejauciu jai simpatiju. juk pati turi suvokt paprasciausius higienos reikalavimus...bet ir as kita syki busiu kategoriska. iki siol man tas ivykis ramybes neduoda. pykstu ir ant vyro, kad nesugebejo pastoveti uz savo vaika, ir ant saves, bet uz vis labiausiai ant anytos.
Atsakyti
QUOTE(eda9 @ 2009 09 10, 14:09)
Kiek žinau, tai anksčiau visos taip darydavo. Čia nuo senų laikų gal  g.gif  doh.gif
O dėl pirštų, tai pati esu ne kartą mačius, kaip vyresnės moteriškės negalėdamos atsidžiaugti mielais mažais pirštukais, susikiša juos į burną unsure.gif
Manau, net nenumano, kad kažką blogo daro g.gif 
Tai kad čia ne tik vyresnės moterys taip daro, bet ir kai kurios šiuolaikinės mamos. Laukiau ligoninėj su vaiku, mamų daug. Viena aplaižo ir duoda leliui soslę, tas neima, ta vėl aplaižo ir duoda  doh.gif  ir taip kas kelias minutes  doh.gif
O šiaip ir daugiau jaunnų mamų žinau, kurias mačiau taip darančias.

pas mus senelis ir soske laizydavo ir pirstelius ciulpdavo.Mazyle vis kalbindavo gulincia ir tait is arti,kad tiesiog kvepuodavo i veideli.I pastabas nelabai reaguodavo.Tiesiog negaledavau ziuret. Be to jo vizitai budavo kasdieniniai ir tesdavosi nuo ryto iki vakaro-galima sakyt buvo apsigyvenes pas mus.Galiausiai neapsikente,paprasem reciau lankytis.Dabar gyvenam ramiai,nes musu senelis supykes visiskai nelanko.
Atsakyti
Mano anyta ne karto nera paemusi anukes ant ranku, net nerodo jokio noro schmoll.gif. Na man pradzioj buvo gaila kam nors duot palaikyt, bet dabar jau nebe. Na gal ne visiems... , bet tokiu nedaug thumbup.gif
Atsakyti
Dabar, kai kiaulių gripas siaučia, tai labai gera dingstis niekam neleisti bučiuoti biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
man tai tie seneliu rankyciu buciavimai irgi ne prie sirdies. as psakau atseit savo dukrytei "nekisk rankyciu zmonem i burnas", kad ne taip grieztai nuskambetu ir kad seneliai susiprastu kad man tai nepriimtina. nes tos rankytes paskui keliauja i mano lelytes burnyte. o beje skaiciau kad ne tik gripas baisu. kariesas irgi uzkreciamas. o kazi ar rasim daug suaugusiu su sveikais dantim schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(moi_ieva @ 2009 12 17, 17:10)
mano maziukui vos 2 men, ir man jis labai maziukas ir pazeidziamas. o dabar dar visokie gripai, tai kiauliu ar sezoniniai siaucia. ir zodziu atvaziavo savaitgali vyro tevai nu ir puole anyta imt vaika, o as vyra buvau perspejus, kad paprasytu tevus rankas nusiplaut, nes man kazkaip nemalonu drausmint, dar pagalvos kad murziais laikau. tai anyta i sunaus prasyma numojo ranka, atsakydama kad ji nieko neeme, neliete ir t.t. o kad buvo pries tai parduotuvej, kazka pirko, vadinas ir piniga ciupinejo, ir galu gale laiptines duru rankena ir dar bala zino ko. ir as dar paprasiau kad rankas nusiplautu, ji vis tiek nepaklause, sako "nu duok tu man ta vaika" ir paeme. zinot, po tokio jos elgesio as nesistebiu kad nejauciu jai simpatiju. juk pati turi suvokt paprasciausius higienos reikalavimus...bet ir as kita syki busiu kategoriska. iki siol man tas ivykis ramybes neduoda. pykstu ir ant vyro, kad nesugebejo pastoveti uz savo vaika, ir ant saves, bet uz vis labiausiai ant anytos.

Aš tai sukaupiau drąsą ir pirmą kartą atvažiavusiai MB mamai liepiau rankas nusiplauti. Nuraudo ir nuėjo plautis. Antrą kartą imdama pati nubėgo plautis smile.gif

QUOTE(mari73 @ 2009 12 17, 18:37)
pas mus senelis ir soske laizydavo ir pirstelius ciulpdavo.

Fui doh.gif Neatsimenu kam, bet esu pasakius, kad įsivaizduok, ar norėtum valgyti svetimu šaukštu, laižyti svetimus jau aplaižytus daiktus ir pan?
Nes nu kūdikiui taip ir yra unsure.gif Tik pasakyti jis nemoka unsure.gif
Atsakyti
aš visiems atėjusiems draugiškai primenu nusiplaut rankas- dar nė vienas tam neprieštaravo. Dar ir pasijuokiam kai susidaro eilutė prie vonios biggrin.gif
o svetimų bučiavimai man irgi nepatinka schmoll.gif bet negi neleisi močiutei anūkėlės pabučiuot ax.gif
Atsakyti