nu siaubas kazkoks ,as pati ciulptuko stengiuosi nelaizyti,o cia anyta
Man nepatinka,kad kiti buciuoja mano vaika
Mano mama irgi megsta aplaizyti soske,pries duodama dukrytei,tai buvom susipykuios labai del to.Dabar laukiu atvaziuojant i svecius,ziuresim,ar pamirso savo bloga iproti
Mano mama irgi megsta aplaizyti soske,pries duodama dukrytei,tai buvom susipykuios labai del to.Dabar laukiu atvaziuojant i svecius,ziuresim,ar pamirso savo bloga iproti
QUOTE(sigita salkauske @ 2009 09 12, 23:31)
Man nepatinka,kad kiti buciuoja mano vaika
Gal būt reikėtų tą priminti iš karto, ir pasakyti kitas taisykles, be pykčių, ramiai išsakyti, bent jau pamėginti? nes juk viskas vardan vaikiuko Aš būtent dėl to nebebijau susipykti su mama, ir net, jei eina iki to, kritikuoti jos auklėjimą (kai auklėjo mus, savo vaikus), kad neprimetinėtų man savo metodų, kuriais vadovautasi sovietinias laikais, šventai įsitikinus savo teisumu
O dėl pačių mamų soskės laižymo, na tai iš viso nesuprantu. Dar sakyčiau, kad kokios kaime gyvenančios, neturinčios galimybės pasiskaityti literatūros ir/ar gauti tinkamą informaciją iš gydytojų, bet kai stebiu tokius dalykus sostinėj, kur pvz. konkrečiu vien atveju, tikrai motina augina jau antrą vaiką, lankosi geroje poliklinikoje, turi galimybę ir žurnalus, ir internetą pasklaidyt, na... tikrai išvada tik viena gali būti - neprotauja. Argi jų visų dantys sveiki, kaip perlai, o burnos higiena nepriekaištinga? Viena svarbiausiu priežasčių, o kur dar kitos. Nei literatūros nereikia, kad tai logiškai suvoktum, jei galvoji apie savo vaiko sveikatą. Apskritai, apie higieną, kas ir yra sveikatos pagrindas.
Atsiprašau, jau nebe į temą gavosi
Kol kas sia problema sprendia pati mano mazoji. Tiesiog nieko, iskyrus mama, teti ir broliuka, neprisileidzia. Jei kas svetimas paima ant ranku tuoj dudas paleidzia, o apie mylavimus ir buciavimus negali buti ne kalbos.
Maniski buciuoja tik savi, svetimi niekada nebuciavo ir net neketino
QUOTE(sena niekšė @ 2009 06 08, 17:50)
nu iš kur tokių trenktų bobų randasi kad kūdikio soskę apčiulpt
man tai net bloga vien nuo tokios minties,kad kas nors mano vaiko soskę galėtų apčiulpti,pati visada plaudavau po vandeniu,nekišdavau burnon,o dar čia kažkokia sena boba šlykštu vienžo
Gerai, kai pas mane anyta normali ir mama mano O kai svečiai ateina tai būtina - rankų plaut marš, būna Bet visi žino, kad reik rankeles nusimazgot einat prie mažylio O dėl bučiavimo, tai tik į lūpas leidžiu pati sau vyrui, mamai, anytai...
Papildyta:
O fūūū kaip šlykštųųųų
Papildyta:
QUOTE(saldi vyšnia @ 2009 09 13, 11:38)
man tai net bloga vien nuo tokios minties,kad kas nors mano vaiko soskę galėtų apčiulpti,pati visada plaudavau po vandeniu,nekišdavau burnon,o dar čia kažkokia sena boba šlykštu vienžo
O fūūū kaip šlykštųųųų
Buciuoti i lupas ir akytes niekam neleidziu, net ir saviskiams. O siaip jeigu papaksnoja i zanduka ar kaktyte draugai nepriestarauju. Bet visiskai svetimiems zmonems na jau tikrai neleisciau vaiko buciuoti.
Mielos mamytės, pagalvokite apie kitus artimus ir brangius žmones - senelius turiu omeny. Na, kaip galima neleisti seneliams (anyta irgi viena iš jų) pamyluoti savo vaikaičio?? Čia jau buvo išsakytos brandžių mamyčių nuomonės apie tai, nesikartosiu. Savo laiku man nė į galva nebuvo atėjusi mintis neduoti vaiko anytai. Iš kur jumyse tiek neapykantos?
Higiena daugumoje pasisakymų yra tik antraeilis dalykas, maskuojantis nenorą leisti vaikui pažinti kitus artimus žmones...
Aišku, į lūpas nevertėtų bučiuoti - man ir suaugusiai nemalonu, jei į lūpas mane bučiuot bando kas kitas, o ne mano vyras. Bet jei ir pakštels artimieji, nieko baisaus neatsitiks, patikėkit (apie sergančius nekalbu, suprantama).
Trupučiuką daugiau meilės ir supratimo
Higiena daugumoje pasisakymų yra tik antraeilis dalykas, maskuojantis nenorą leisti vaikui pažinti kitus artimus žmones...
Aišku, į lūpas nevertėtų bučiuoti - man ir suaugusiai nemalonu, jei į lūpas mane bučiuot bando kas kitas, o ne mano vyras. Bet jei ir pakštels artimieji, nieko baisaus neatsitiks, patikėkit (apie sergančius nekalbu, suprantama).
Trupučiuką daugiau meilės ir supratimo
aciu dievui nieks dar nebande to daryt
Na, kad mama ar anyta pabučiuos nematau tame didelės bėdos... Ne dažnai jas matau, tai gali vieną kitą bučkiuką ir duoti... O iš tolimesnių giminaičių tarpo nėra pas mus tokių bučiuoklių, visi santūriai reaguoja į leliuką.
Nelabai man patinka tokie bučiavimai arba dar baisiau kai pradeda už rankyčių čiupinėti su savo neplautom rankom Juk paskui mažylis į burnytę jas kiša