Įkraunama...
Įkraunama...

Svetimi bučiniai kūdikiui

QUOTE(viktorija27 @ 2009 06 12, 13:46)
maniske irgi idomi, nors tukstanti kart esu pasakius plautis rankas pries paimant mano vaikeli, arba to nedaro, jei pati neziuriu, o jei stebiu, tai pakisa po kranu kokiai sekundei ir atseit gerai. o buciuoja be sustojimo, dziaugiuos nors, kad maniske soskes neima, tai nera ka apciulpti. tikiu, kad taip darytu tikrai...

Nezinau, is kur jus tokias anytas traukiat doh.gif Dziaugiuosi, kad pas mus tokiu "bajeriu" nera, vaikelio niekas nelaizo. Galima i zanduka ar kaktyte pabuciuot, bet ne laizyti. Slykstu tiesa sakant.
Aisku as nereikalauju nusiplauti ranku pries paimant vaika lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(SuperMeska @ 2009 06 12, 14:20)
Nezinau, is kur jus tokias anytas traukiat  doh.gif Dziaugiuosi, kad pas mus tokiu "bajeriu" nera, vaikelio niekas nelaizo. Galima i zanduka ar kaktyte pabuciuot, bet ne laizyti. Slykstu tiesa sakant.
Aisku as nereikalauju nusiplauti ranku pries paimant vaika  lotuliukas.gif

turim 2 suniukus, todel ypac laikomes higienos smile.gif
Atsakyti
QUOTE(viktorija27 @ 2009 06 12, 15:44)
turim 2 suniukus, todel ypac laikomes higienos  smile.gif

Tada visiskai sutinku, rankas plauti butina drinks_cheers.gif
Atsakyti
Aš bent jau pirmą mėn. liepdavau nusiplaut rankas seneliui, o visi kiti ir taip suprasdavo, savaime ateidavo ir išplaudavo. O dėl bučiavimo, tai bučiuojam tik mama ir tėtis, močiutes tik prisiglaudžia, nu gal į skruostuką wub.gif
Atsakyti
Ir as plaut rankas liepdavau blush2.gif
Atsakyti
schmoll.gif nu nezinau ku padaryciau irku pasakyciau kai pradetu buciuot schmoll.gif
Atsakyti
As tai PRIES schmoll.gif . Jegu seimos narei to thumbup.gif
Atsakyti
As nezinau kaip graziai anytai pasakyti, kad i lupas vaiko nebuciuotu. Labai nepatinka man schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(diva3 @ 2009 06 19, 13:27)
As nezinau kaip graziai anytai pasakyti, kad i lupas vaiko nebuciuotu. Labai nepatinka man schmoll.gif
Dažniausiai gerai suveikia tokiais ir kitais atvejais sakyt, kad gydytoja sakė, gydytoja liepė taip ir anaip. Nes kai "nuo savęs" sakai, tai iš karto bloga reakcija, o kai "gydytojas", tai kitaip pasižiūri.
Atsakyti
na jei savi zmones, artimi, tai dar nieko, bet jau kai prieina koks nelabai artimas ir puola buciuoti tai jau slykstu, arba labai nepatinka, kai gatvej koks nelabai malonus diedas, puola liesti ir glostyti g.gif
Atsakyti
QUOTE(FeminaBona @ 2009 06 19, 16:52)
Dažniausiai gerai suveikia tokiais ir kitais atvejais sakyt, kad gydytoja sakė, gydytoja liepė taip ir anaip. Nes kai "nuo savęs" sakai, tai iš karto bloga reakcija, o kai "gydytojas", tai kitaip pasižiūri.

galiu pasakyti kad veikia ne visoms schmoll.gif pvz mano anytai pati geriausia daktare ir visazine yra ji pati (nors su medicina gyvenime neturejus nieko bendra) schmoll.gif doh.gif uztad jai jau nepaaiskinsi graziuoju... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(ritulkaa @ 2009 06 07, 21:07)
anyta apciulpe mazyles ciulptuka ir ikiso mazytei i burnyte  gun_bandana.gif ,

ir ka jus manot ji mazyles pirstelius susikiso sau i burna  gun_bandana.gif  gun_bandana.gif ,

Kiek žinau, tai anksčiau visos taip darydavo. Čia nuo senų laikų gal g.gif doh.gif
O dėl pirštų, tai pati esu ne kartą mačius, kaip vyresnės moteriškės negalėdamos atsidžiaugti mielais mažais pirštukais, susikiša juos į burną unsure.gif
Manau, net nenumano, kad kažką blogo daro g.gif

QUOTE(sena niekšė @ 2009 06 08, 16:50)
nu iš kur tokių trenktų bobų randasi kad kūdikio soskę apčiulpt  blink.gif

Tai kad čia ne tik vyresnės moterys taip daro, bet ir kai kurios šiuolaikinės mamos. Laukiau ligoninėj su vaiku, mamų daug. Viena aplaižo ir duoda leliui soslę, tas neima, ta vėl aplaižo ir duoda doh.gif ir taip kas kelias minutes doh.gif
O šiaip ir daugiau jaunnų mamų žinau, kurias mačiau taip darančias.
Atsakyti