Įkraunama...
Įkraunama...

Svetimi bučiniai kūdikiui

Na zinokit ir as pasidalinsiu bjauria patirtim blink.gif Mazyle leidau imti ir dziaugtis tiek savo mamai tiek anytai...su mano mama nera jokiu problemu ir seilejimusi, pasidziaugia pamyluoja ir tiek, o anyta doh.gif ... buvom karta tokioj istaigoj ir reikejo, kad ant ranku anyta palaikytu kol popieriukus pasirasinesim, mazyles ciulptukas kabejo ant grandineles, ir tik, sekundziu reikalas, anyta apciulpe mazyles ciulptuka ir ikiso mazytei i burnyte gun_bandana.gif , na cia tai jau truko kantrybe ir grieztai pasakiau, kad sitaip daryti negalima schmoll.gif vyras man pritare...praejo kazkiek laiko ir anyta atvare pas mus i svecius, bet jau atidziai stebiu ja, kad vel nepradetu seiletis...ir ka jus manot ji mazyles pirstelius susikiso sau i burna gun_bandana.gif gun_bandana.gif , kai tuo tarpu mazute istisai tuos pirsciukus savo burnytej laiko doh.gif , ir vel teko pasakyti, kad sitaip nedaroma ir cia pat pemiau ir nuvaliau mazyles rankytes...tai va dabar po tokiu meiliu tikrai neturiu jokio noro duoti anytai mazute, nes nezinia ka dar sugalvos...bet aisku duodu ir tuo tarpu stebiu kiekviena judesi ir niekur neatsitraukiu...
Atsakyti
Artimiems zmonems leidziu pasidziaugti savo mazyliu,tiek savo mamai tiek anytai ir nematau cia nieko blogo(jos per daug ir nesiseileja 4u.gif )bet va kaip tik vakar nutiko tokia istorija kad buvome sveciuose ir buvo moteris kuria matau gal 4 karta savo gyvenime o ji kad puole nesiot mano vaika ant ranku ,visaip myluoti ir buciuoti tai mum su vyru net akys ant kaktos issoko,susilaikem ir nieko nesakem,tik stengemes kad daugiau vaikas jai i rankas nepatektu doh.gif zinau kad dar teks ja matyti ir matyti bert vaiko ji daugiau nei pirstu nepalies,nu viskam yra ribos schmoll.gif
Atsakyti
o man isvis nepatinka kai zmones pareja is kur nors ar taip kur nenusiplove savo ranku ciupineja sunelio rankytes tiesiog purto blush2.gif o tokiu kai tutes aplazymas tai isvis doh.gif pati jokiu tutkiu neapseilineju smile.gif nes tai laabai jau nehigieniska blush2.gif o siaip nera buve kad ne is namiskiu kas nors pultu buciuot thumbup.gif
Atsakyti
nu iš kur tokių trenktų bobų randasi kad kūdikio soskę apčiulpt blink.gif
Atsakyti
QUOTE(sena niekšė @ 2009 06 08, 17:50)
nu iš kur tokių trenktų bobų randasi kad kūdikio soskę apčiulpt  blink.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(ritulkaa @ 2009 06 07, 22:07)
... anyta apciulpe mazyles ciulptuka ir ikiso mazytei i burnyte  gun_bandana.gif , na cia tai jau truko kantrybe ir grieztai pasakiau, kad sitaip daryti negalima  schmoll.gif
... mazyles pirstelius susikiso sau i burna  gun_bandana.gif  gun_bandana.gif , kai tuo tarpu mazute istisai tuos pirsciukus savo burnytej laiko  doh.gif

Cia tai jau sakyciau kazkas nesveiko blink.gif Brrrr, net pagalvot baisu. Gal jusu anytai kokiu vitaminu truksta? biggrin.gif

Atsakyti
Neleidziu ir neleisiu niekam buciuoti vaikiuko lupyciu.Pries kelis menesius perskaiciau straipsni, kaip mire katik gimes kudikelis,nes mama pabuciavo i lupytes nezinodama, kad prasidejo pusleline.As tiesiai sviesiai dabar visiems pasakau, kad jokiu buciniu ir seiliojimu aplink vaiko lupas.
Atsakyti
QUOTE(alisa stebuklu salyje @ 2009 06 10, 18:20)
Pries kelis menesius perskaiciau straipsni, kaip mire katik gimes kudikelis,nes mama pabuciavo i lupytes nezinodama, kad prasidejo pusleline.

Kaip baisu verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Mamyte'09 @ 2009 06 10, 17:24)
Kaip baisu verysad.gif

Taip verysad.gif labai baisu.Todel as dabar savo pumpuriuka labai saugau.
Atsakyti
kazkaip nesamoningai kai svetimi buciuoja, arba kai su dideliu garsu, i lupas.fuuu... isviso kaip galima, o dar kai sumasto apciulpt soske doh.gif ziauru...
Atsakyti
QUOTE(baracuda1 @ 2009 06 11, 13:16)
kazkaip nesamoningai kai svetimi buciuoja, arba kai su dideliu garsu, i lupas.fuuu... isviso kaip galima, o dar kai sumasto apciulpt soske doh.gif ziauru...

tikrai ziauru ir kas keisciausia tokius dalykus daro pagrinde anytos. verysad.gif nejau nesupranta, kad negalima ar nenori suprast...
maniske irgi idomi, nors tukstanti kart esu pasakius plautis rankas pries paimant mano vaikeli, arba to nedaro, jei pati neziuriu, o jei stebiu, tai pakisa po kranu kokiai sekundei ir atseit gerai. o buciuoja be sustojimo, dziaugiuos nors, kad maniske soskes neima, tai nera ka apciulpti. tikiu, kad taip darytu tikrai...
Atsakyti
QUOTE(viktorija27 @ 2009 06 12, 13:46)
nors tukstanti kart esu pasakius plautis rankas pries paimant mano vaikeli, arba to nedaro, jei pati neziuriu, o jei stebiu, tai pakisa po kranu kokiai sekundei ir atseit gerai.

visiskai drinks_cheers.gif tik tai cia ne apie mano anyta pasakyta o apie kita artima zmogeli blush2.gif
Atsakyti