QUOTE(Krista J. @ 2009 06 02, 08:45)
o as nesuprantu kaip galima mociutei (vyro mamai) neleist pamyluot vaiko
taigi ir jai vaikelis didelis dziaugsmas. kaip jau moka, taip. as su savo anytele irgi dideliu jausmu nepuoseleju. nepasakyciau, kad megstam viena kita, bet vaiko tikrai negailiu ir leidziu pasidziaugt. nesvarbu, kad nervuoja, kai pasiguldzius puse valandos vaikui pilvukas trina, nors jam nei skauda ne ka
man atrodo vaikas turi pats atsirinkt ar mylet ta babule ar ne. nesvarbu kokie santykiai tarp jos ir manes bebutu. juk savo mamai taip negailit
tai sitoj vietoj apie vaikelio meile mociutei ir nediskutuojama. Zinoma, kad vaikas pats atsirinks
Bet kartais tokio amziaus zmonems, kaip pvz. mano anyta, truksta supratimo, kad per didelis demesys vaika vargina ir galiausiai pradeda erzinti. Mane taip pat. O savo mamai tikrai negailiu, nes ji supratinga ir nepersistengia
O anyta tiek ikyriai lenda, negana, dar su visokiausiais pamokymais, lyg tai as is medzio iskritusi ir nezinau kada mano vaikas valgyti ar gerti nori ir pan..
fe
Papildyta:
QUOTE(mamuse @ 2009 06 01, 14:46)
žinau tą be galo čiūčiavimą mylavimą bučiavimą - negaliu pakęsti
Nors ir močiutė bet viskam yra ribos, užtat ne visada supranta kodėl neatvažiuojam
mano anyta labai nepatenkinta, kad ja aplankome tik karta per menesi, bet man ir to uztenka
Tikrai suprantu, kad ji pasiilgsta anukeles, bet, kad man nesinoredavo pas ja lankytis dar iki tol kol pagimdziau
Todel nepatinka, kai mano dukriuka taip niurko be perstojo. Maziuke net muistytis ir zirsti is nuovargio pradeda, o paskui miega po 2val.. Man tai nera normalu