na keista, kad anyta priskiriama prie svetimu zmoniu, ji juk vaiko mociute, nesvarbu kokie santykiai tarp jusu ir jos as daug nemaloniau pasijauciau, kai parduotuveje, kasininke mano mazyliui zandukus pradejo tampyti, kol as pinigus krapsciau. Turetu susiprast, kad su pinigais dirba, rankos nesvarios, as ir pati lauke rankom stengiuos neciupineti maziaus veido
nepatinka kai ant ranku kas paima manes neatsiklausius, o jei pamatyciau kad buciuoja tai ir pasakyciau ko cia lendat.
QUOTE(kittychan @ 2009 05 30, 16:48)
na keista, kad anyta priskiriama prie svetimu zmoniu, ji juk vaiko mociute, nesvarbu kokie santykiai tarp jusu ir jos as daug nemaloniau pasijauciau, kai parduotuveje, kasininke mano mazyliui zandukus pradejo tampyti, kol as pinigus krapsciau. Turetu susiprast, kad su pinigais dirba, rankos nesvarios, as ir pati lauke rankom stengiuos neciupineti maziaus veido
Na man tikrai nepatinka kai kas buciuoja, nematau reikalo ta daryt, dar jei ir ant ranku ia ir man nelabai patinka, nes patys stengiames nepratint.
jokiais budais neleidziu svetimiem buciuoti
Nepakesciau jai mano pupa buciuotu svetimi zmones,ka as zinau kokia bacila gali uznesti ir is vis nera reikalo svetimiems buciuoti jai i zanduka buciuoja artimiausi zmones nesu pries,tik dziaugiuosi,kad ir jie taip myli musu pupa jai lenda prisiruke ar isgere,griestai pasakau,kad nelystu
tikrai nemalonu,kai musu mielus mazuliukus buciuoja seilioja kiti zmones na dar kai labai artimi mama,sesuo,tai nieko,bet svetimas,tai kazkaip nelabai :verysad:MB tai grieztai pasakydavo plautis rankas,bet del mylavimu kazkaip nutyli,o as nedristu jei pamatau,stengiuosi greiciau perimti maziuka pas save ir nebeduodu
ziurint ka jus laikot svetimais pvz kai mano drauge pamyluoja maze as visai nepykstu. atvirksciai esu patenkinta, kad mano vaikiuka myli. ir pabucuot leidziu. aisku, jeigu myluotu toks zmogus, kurio pati nemegstu, galbut ir buciau nepatenkinta. o su anyta nors ir netrykstam meile viena kitai, bet irgi esu tokios nuomones, kad mociute yra mociute. ir nesvarbu kokie santykiai tarp musu. vaikas pats turi pasirink kas jam miela, o kas ne.
Nemegstu kai svetimi besnekindami dar ir liecia,jai tvarkingas zmogus dar nieko bet pasitaiko kad snekina ir nelabai valyvi zmones,tai stengiuos kuo greiciau kur nors su vaiku sprukt,o apie buciavimus tai ir kalbos ner grieztai NE
šiaip tai keistas klausimas. Nemanau kad kam patiktų jei kas lįstų prie leliuko bučiuot ir seilėt
QUOTE(mamuse @ 2009 06 01, 12:42)
šiaip tai keistas klausimas. Nemanau kad kam patiktų jei kas lįstų prie leliuko bučiuot ir seilėt
as saviskes irgi neduodu kitiems seileti.... dar ko!!! tegu saviskius vaikus buciuoja myluoja ir pan...as irgi niekada svetimo vaiko nebuciuoju ir nelendu kazkaip....gali pakalbinti, ar uz rankutes ar kojytes patampyti... bet lysti buciuotis...tikrai ne
QUOTE(iruciucs @ 2009 06 01, 10:25)
tikrai nemalonu,kai musu mielus mazuliukus buciuoja seilioja kiti zmones na dar kai labai artimi mama,sesuo,tai nieko,bet svetimas,tai kazkaip nelabai :verysad:MB tai grieztai pasakydavo plautis rankas,bet del mylavimu kazkaip nutyli,o as nedristu jei pamatau,stengiuosi greiciau perimti maziuka pas save ir nebeduodu
man taip pat nepatinka, kai mano maziuke kas nors puola myluoti, o apie buciavima negali buti net kalbos Juolabiau, kad mano anyta nera supratinga siuo atzvilgiu. Kai tik nuvaziuojam, tai ir tampo, myluoja mano dukryte, visa diena nepaleidzia. O man kazkaip irgi nesmagu pasakyti, kad taip jos netasytu. Tai ir stengiuosi kuo maziau ten vaziuoti