Įkraunama...
Įkraunama...

Svetimi bučiniai kūdikiui

QUOTE(Linute22 @ 2008 06 14, 19:55)
o jeigu priesingai, nemegiama anyta vaikas gal kaip tik myles, mane nervina kai sako, va matot vaikas atsigime i mane, peduciu kvapas lygiai toks pat kaip ir mano ar t.t mad.gif

nu cia tai siaubas visiskas unsure.gif

as dar tik turesiu leliuka uz savaites kokios (bent jau taip tikiuosi tongue.gif ) bet va kaip reikes duoti anytai paimti i rankas tai net neisivaizduoju... unsure.gif palaikyt kazkaip reikes duot, bet neduok dieve prades buciuot ar dar kokia soskyte nuciulps ir ikis i burnyte tai bus shakes tada gun_bandana.gif
Atsakyti
nu man tokie dalykai kaip soskyte nuciulpt ar is savo burnos maista duoti ypac jei tai daro kazkas is pasaliniu brrrrrrr... bet nuo soskes mes jau atpratom tai tas nebegresia bigsmile.gif o maitinu tik as arba tetis tai man del to ramu, o kad anyta viena bucki duos tai cia nieko tokio retai mato rolleyes.gif va svetimiem tai as neduodu buciuoti o jis ir pats kaip tikras vyras nemegsta buciuotis bigsmile.gif
Atsakyti
nepatinka man kad kiti buciuoja,bet pasakyti kad nebuciuotu nedrystu blush2.gif kazi kodel patys nesusipranta? g.gif as niekad nebuciuoju svetimu vaiku
Atsakyti
As irgi prisijungiu prie tu mamyciu, kurioms nepatinka, kai kiti myluoja ir buciuoja. schmoll.gif Ir kai kazkas kitas paima ant ranku man kazkodel suvirpa sirdis - atrodo, kad gali iskristi is ranku musu maziukas. Tik nezinau, kaip svelniau pasakyti tiems, kurie sugalvoja pabuciuoti vaikiuka, kad to nedarytu, nes manau kad gali isizeisti.
Na dar jeigu pamatyciau, kad kazkas zinduka nuciulptu, tada jau turbut truktu kantrybe ir isdeciau viska, kaip turi buti rolleyes.gif
Atsakyti
kai bucuoja, miliuoja mano sunu, man labai nesmagu, ypac kai ji panesiojo kazkokia itin isiskvepinusi moteriske, tai paskui vaikas ja smirda, na jos kvepalai.
ir siaip labai nepatinka, kai svetimi ima ant ranku, bet galvoju, juk jis turi pratintis prie visu zmoniu, tad ir sedziu dantis sukandziusi
Atsakyti
Na kol kas zuikį bučiuojam tik aš ir tėtukas. Bet kai pagalvoju kad kiti pultų kad ir į žanduką bučiuoti, net šiurpas nupurto... schmoll.gif Nors ne, mano sesuo jį gi kai pakibina, tai kartais ir į žanduką pabučiuoja, tai jai negaila rolleyes.gif Savo mamai irgi leisčiau. Bet kitiems neduočiau. schmoll.gif

Dabar prisiminiau kaip vyro sesuo atėjo į gimdymo namus lankyti pirmąją dieną po vaikučio gimimo ir jau tik įžengus pro duris buvo aišku, kad tik ką rūkė.. Tai net vaiko nenorėjau duot į rankas schmoll.gif Bet daviau - gi vis tiek vyro sesuo jau kaip ne kaip... Tik pikta, kad pati turėdama mažą vaiką negalvoja, kad negerai lankyt 1 dienos naujagimį prieš 2 minučių parūkius.. sad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Aurelija.B: 13 liepos 2008 - 15:37
QUOTE(Aurelija.B @ 2008 07 13, 15:32)
Dabar prisiminiau kaip vyro sesuo atėjo į gimdymo namus lankyti pirmąją dieną po vaikučio gimimo ir jau tik įžengus pro duris buvo aišku, kad tik ką rūkė.. Tai net vaiko nenorėjau duot į rankas schmoll.gif Bet daviau - gi vis tiek vyro sesuo jau kaip ne kaip... Tik pikta, kad pati turėdama mažą vaiką negalvoja, kad negerai lankyt 1 dienos naujagimį prieš 2 minučių parūkius.. sad.gif

Jūsų vietoje ne tik būčiau neleidusi į rankas naujagimio paimti, bet ir artyn prieiti, juk kvėpuoja dar dūmais, ką tik prisirūkiusi, o kūdikio noselė ir taip jautri, ką jau kalbėti apie dūmų žalą, jums juk ir pačiai nemalonu užuost tokią smarvę. Kas per žmonės, na tikrai... schmoll.gif

Na, vaiko tėvo tėvams tai labai nenoriu vaiko į rankas duoti, ir kad bučiuotų tuo labiau. Bet bijau ką nors pasakyti, nes iš viso šitų žmonių bijau. Tik kartą pasakiau, kad neteisingai vaiką laiko, nes sodinasi ant rankos šitokį mažutį...
Jei galėčiau, tai apskritai jų gyvenime nematyčiau. Nuo pat mūsų pažinties griovė santykius, vos sužinoję, kad draugauju su jų sūnumi, nors manęs nei akyse nematė, nei pažinojo juk. Kaip galima šitaip nekęsti žmogaus, kurio net nematei ir visiškai nepažįsti?.. Pirmą kartą susitikom tik po gimdymo... Visą laiką griovė mūsų santykius ir besikuriančią šeimą, ir jiems pavyko. Vos sužinoję, kad aš nėščia, liepė mane palikti, o ką tik gimus, dar paklausė savo sūnaus: ar tu įsitikinęs, kad čia tavo vaikas? Bet kažkokiu būdu per naktį tas nekenčiamas daiktas mano įsčiose patapo reikalingu anūku, jau ir pamatyt panoro, veržėsi, vos ne persekiojo, vaiko tėvo telefonas netilo, nedavė atsikvėpt po gimdymo nei kiek (leidau, kai jau buvom namuose, nes užterorizavo negyvai. Dėl mano pačios ramybės).. O savo sūnui uždraudė su manim bet kokius santykius, o tas, nežinau, ar pats taip jų bijo, ar ne taip ir mylėjo, ir pakluso, nors dar gimdymo namuose pats prašė pradėti viską iš naujo... Žodžiu.. nuo tokių žmonių tik į pasaulio kraštą pabėgti norisi.
O dėl kitų, tai man negaila, kad seserys, mano mama ar draugai (kurie yra puikūs, švelnūs žmonės ir jais visiškai pasitikiu) ima kūdikį, ir pati kartais paprašau.Su svetimais nebendraujam, bet šiaip neleisčiau svetimiems vaiko myluoti, ir šiaip nemalonu, ir nežinia, kuom serga, dar apkrės. Juk per orą ir seiles, kurios ir kalbant į orą patenka, gali pernešti ligas, ką jau kalbėt rankas..
Atsakyti
Ojeja kaip sunkiai ištveriu kai svetimi tik ant rankų ima, o jau bučiuot blink.gif tai net drebu, kad kas nesugalvotų. Na aš tai žmogelis paprastas, man vaikas svarbiau ir šitoj vietoj kultūros aš neturiu, sakau tiesiai šviesiai, jokių bučiavimų, per mažas. Nes mandagumas gali daug ir vaikui ir mamai kainuot, jei vaikiukas kuo užsikrės, - nė vieno iš tų bučiuoklių bemiegę naktį šalia bebus doh.gif
Atsakyti
Man negaila kai kiti ima kudiki i rankas, jei teisingai ima rolleyes.gif ir visiskai negaila jei anyta pabuciuoja rankyte ar kojyte ax.gif vyro tevai labai myli savo anukele wub.gif
visiskai svetimiems vaikucio neduodu, todel ir buciuotis galimybiu jie neturi bigsmile.gif
Atsakyti
as niekam nei y rankas savo kudikio neduodu, o apie buciavima ne kalbos nera.
aisku teveliui leidziu lotuliukas.gif
Atsakyti
Mano ir anytos santykiai,svelniai tariant,siaip sau,bet man negaila,jei ji pamyluoja ar pabuciuoja SAVO anukelius.Negaila,jei mano mama ar tetis pakstelna jiems i zandukus,seneliam anukai didziausias dziaugsmas.Draugems duodu ant ranku palaikyt,o geriausia is ju pakstelna mano leliukam i rankutes,ypac dukruze svyti ta teta pamacius. biggrin.gif .Praeiviam gatvej,ar kaimynam tai buciuot/myluot neleisciau lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Silvy: 30 gegužės 2009 - 12:11
duodu savo tevams ir anytai 4u.gif 4u.gif 4u.gif kiti patis nelenda supratingi... mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(FeminaBona @ 2008 07 16, 11:25)
Jūsų vietoje ne tik būčiau neleidusi į rankas naujagimio paimti, bet ir artyn prieiti, juk kvėpuoja dar dūmais, ką tik prisirūkiusi, o kūdikio noselė ir taip jautri, ką jau kalbėti apie dūmų žalą, jums juk ir pačiai nemalonu užuost tokią smarvę. Kas per žmonės, na tikrai...  schmoll.gif

Na, vaiko tėvo tėvams tai labai nenoriu vaiko į rankas duoti, ir kad bučiuotų tuo labiau. Bet bijau ką nors pasakyti, nes iš viso šitų žmonių bijau. Tik kartą pasakiau, kad neteisingai vaiką laiko, nes sodinasi ant rankos šitokį mažutį...
Jei galėčiau, tai apskritai jų gyvenime nematyčiau. Nuo pat mūsų pažinties griovė santykius, vos sužinoję, kad draugauju su jų sūnumi, nors manęs nei akyse nematė, nei pažinojo juk.  Kaip galima šitaip nekęsti žmogaus, kurio net nematei ir visiškai nepažįsti?.. Pirmą kartą susitikom tik po gimdymo... Visą laiką griovė mūsų santykius ir besikuriančią šeimą, ir jiems pavyko. Vos sužinoję, kad aš nėščia, liepė mane palikti, o ką tik gimus, dar paklausė savo sūnaus: ar tu įsitikinęs, kad čia tavo vaikas? Bet kažkokiu būdu per naktį tas nekenčiamas daiktas mano įsčiose patapo reikalingu anūku, jau ir pamatyt panoro, veržėsi, vos ne persekiojo, vaiko tėvo telefonas netilo, nedavė atsikvėpt po gimdymo nei kiek (leidau, kai jau buvom namuose, nes užterorizavo negyvai. Dėl mano pačios ramybės).. O savo sūnui uždraudė su manim bet kokius santykius, o tas, nežinau, ar pats taip jų bijo, ar ne taip ir mylėjo, ir pakluso, nors dar gimdymo namuose pats prašė pradėti viską iš naujo... Žodžiu.. nuo tokių žmonių tik į pasaulio kraštą pabėgti norisi.
O dėl kitų, tai man negaila, kad seserys, mano mama ar draugai (kurie yra puikūs, švelnūs žmonės ir jais visiškai pasitikiu) ima kūdikį, ir pati kartais paprašau.Su svetimais nebendraujam, bet šiaip neleisčiau svetimiems vaiko myluoti, ir šiaip nemalonu, ir nežinia, kuom serga, dar apkrės. Juk per orą ir seiles, kurios ir kalbant į orą patenka, gali pernešti ligas, ką jau kalbėt rankas..

nu blyn visai jau cia n i tema snekat apie anytas santykius doh.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti