QUOTE(Aurelija.B @ 2008 07 13, 15:32)
Dabar prisiminiau kaip vyro sesuo atėjo į gimdymo namus lankyti pirmąją dieną po vaikučio gimimo ir jau tik įžengus pro duris buvo aišku, kad tik ką rūkė.. Tai net vaiko nenorėjau duot į rankas
Bet daviau - gi vis tiek vyro sesuo jau kaip ne kaip... Tik pikta, kad pati turėdama mažą vaiką negalvoja, kad negerai lankyt 1 dienos naujagimį prieš 2 minučių parūkius..
Jūsų vietoje ne tik būčiau neleidusi į rankas naujagimio paimti, bet ir artyn prieiti, juk kvėpuoja dar dūmais, ką tik prisirūkiusi, o kūdikio noselė ir taip jautri, ką jau kalbėti apie dūmų žalą, jums juk ir pačiai nemalonu užuost tokią smarvę. Kas per žmonės, na tikrai...
Na, vaiko tėvo tėvams tai labai nenoriu vaiko į rankas duoti, ir kad bučiuotų tuo labiau. Bet bijau ką nors pasakyti, nes iš viso šitų žmonių bijau. Tik kartą pasakiau, kad neteisingai vaiką laiko, nes sodinasi ant rankos šitokį mažutį...
Jei galėčiau, tai apskritai jų gyvenime nematyčiau. Nuo pat mūsų pažinties griovė santykius, vos sužinoję, kad draugauju su jų sūnumi, nors manęs nei akyse nematė, nei pažinojo juk. Kaip galima šitaip nekęsti žmogaus, kurio net nematei ir visiškai nepažįsti?.. Pirmą kartą susitikom tik po gimdymo... Visą laiką griovė mūsų santykius ir besikuriančią šeimą, ir jiems pavyko. Vos sužinoję, kad aš nėščia, liepė mane palikti, o ką tik gimus, dar paklausė savo sūnaus: ar tu įsitikinęs, kad čia tavo vaikas? Bet kažkokiu būdu per naktį tas nekenčiamas daiktas mano įsčiose patapo reikalingu anūku, jau ir pamatyt panoro, veržėsi, vos ne persekiojo, vaiko tėvo telefonas netilo, nedavė atsikvėpt po gimdymo nei kiek (leidau, kai jau buvom namuose, nes užterorizavo negyvai. Dėl mano pačios ramybės).. O savo sūnui uždraudė su manim bet kokius santykius, o tas, nežinau, ar pats taip jų bijo, ar ne taip ir mylėjo, ir pakluso, nors dar gimdymo namuose pats prašė pradėti viską iš naujo... Žodžiu.. nuo tokių žmonių tik į pasaulio kraštą pabėgti norisi.
O dėl kitų, tai man negaila, kad seserys, mano mama ar draugai (kurie yra puikūs, švelnūs žmonės ir jais visiškai pasitikiu) ima kūdikį, ir pati kartais paprašau.Su svetimais nebendraujam, bet šiaip neleisčiau svetimiems vaiko myluoti, ir šiaip nemalonu, ir nežinia, kuom serga, dar apkrės. Juk per orą ir seiles, kurios ir kalbant į orą patenka, gali pernešti ligas, ką jau kalbėt rankas..