Man irgi žiauriai nepatinka, kai visi nori patrint mano vaiką, taigi vaikas ne žaisliukas Nenoriu duot, kad visi nešiotų, bet jeigu kam pasakau, kad neduosiu, tai ir žiūri, kaip į durną, tipi, ką tau gaila vaiko? Tai aišku, kad gaila O kai pradeda lyst bučiuoti, tai man išvis nervai sukyla. Kad panešioja močiutė, tai nieko, juk tai jų anūkė, nu bet bučiavimai tai nepatinka, nors pabučiuoja tik rankytę, bet man vistiek nepatinka
QUOTE(Linute22 @ 2008 06 14, 20:55)
o jeigu priesingai, nemegiama anyta vaikas gal kaip tik myles, mane nervina kai sako, va matot vaikas atsigime i mane, peduciu kvapas lygiai toks pat kaip ir mano ar t.t
mane irgi nervuoja kai pradeda aiskinti, kad vaikas i ja panasus negaliu klausyt nemanau, kad vaikas ja labai myles, nes nera bendravimo silto pas mus, ateina pavaidina gerute, o kai as zinau kokia ji is tikruju tai man bloga net ziuret i ja
Kai kurie pasisakymai mano nuomone jau perdeti...As suprantu, kad nemalonu, kai buciuoja vaikui veida ar neduok dieve ciuplptuka i burna paima nukritus ant zemes ar pienuko is buteliuko patraukia.Pati taip nedarau ir visiems pasakyta kokia nuomone siuo atzvilgiu.Bet net palaikyt vaika rankose nenoret duot ar rankyte pabuciuot, tai jau atsiprasau.Juk gal ir anyta nemegiama, bet tai jos sunaus vaikas, anukas.Pacios pagalvokit ar nenoretumet panesiot savo anukelio, pakutent jam kojyte.As jau dabar myliu savo busimus anukus ir tikuos ju sulauksiu
QUOTE(Babaužienė @ 2008 06 15, 13:46)
Kai kurie pasisakymai mano nuomone jau perdeti...As suprantu, kad nemalonu, kai buciuoja vaikui veida ar neduok dieve ciuplptuka i burna paima nukritus ant zemes ar pienuko is buteliuko patraukia.Pati taip nedarau ir visiems pasakyta kokia nuomone siuo atzvilgiu.Bet net palaikyt vaika rankose nenoret duot ar rankyte pabuciuot, tai jau atsiprasau.Juk gal ir anyta nemegiama, bet tai jos sunaus vaikas, anukas.Pacios pagalvokit ar nenoretumet panesiot savo anukelio, pakutent jam kojyte.As jau dabar myliu savo busimus anukus ir tikuos ju sulauksiu
jeigu busit gera anyta tai ir duos ta anukeli ne tik palaikyt, bet ir padabot
QUOTE(Ilmeriux @ 2008 06 15, 11:55)
mane irgi nervuoja kai pradeda aiskinti, kad vaikas i ja panasus negaliu klausyt nemanau, kad vaikas ja labai myles, nes nera bendravimo silto pas mus, ateina pavaidina gerute, o kai as zinau kokia ji is tikruju tai man bloga net ziuret i ja
va va mano dukryte i teva gime panasi, tai pagal uosviene i mane nieko nera, nors nosyte kaip mano, bet ji sako, kad kaip jos kito sunaus, net ne tevo!!! prie ko jis dar cia???Ai dar ir zandukuose duobutes irgi kaip jos kito sunaus, ne kaip mano Plaukuciai kaip jos, nu zodziu vaikutis mano padarytas is jos ir jos dvieju sunu, as cia tik siaip man juokas vis ima bet as jos kadangi nemegstu, tai jauciu vaikuliui per piena persidave, tai ji jos nuo pat gimimo neprisileidzia
del buciavimo sutinku, kad bjauru ziuret, o del nulaizymo kokiu tai vaikiuko daiktu isvis patyliu
mano dukryte sypsosi visiems,bet pas svetimus ant ranku neina iskart pradeda verkt jei kas bando paimti.bucinukus gauna tik is savu zmoniu(tokiu kaip busima krikstamote,teveliai mociute ar dede).svetimus nuo savu skiria.
QUOTE(Ilmeriux @ 2008 06 13, 18:28)
na mano anyta aciu dievui nepuola buciuot, bet kai ima ant ranku tai man labai nepatika bet kaip jai pasakot, kad neimtu ant ranku as vis galvoju, kad kai prades skirti zmones gal nenores pas ja eiti, nes retai mato
na mano "anyta" kai vaiko atvaziavo paziureti, kai mergaitei jau buvo 4.5men, tai ji prase, kad as duociau jai palaikyti, bet as tiesiai sviesiai pasakiau - neduosiu, nes dar ismesit, tai ji dabar visiems tik ir pasakoja, kad as jai nedaviau vaiko. bet man kaip sakoma DZIN...............
QUOTE(mabi @ 2008 06 16, 18:09)
na mano "anyta" kai vaiko atvaziavo paziureti, kai mergaitei jau buvo 4.5men, tai ji prase, kad as duociau jai palaikyti, bet as tiesiai sviesiai pasakiau - neduosiu, nes dar ismesit, tai ji dabar visiems tik ir pasakoja, kad as jai nedaviau vaiko. bet man kaip sakoma DZIN...............
tai gal visiem pirma tegu pasipasakoja, kad savo anuku tik po 4,5 men. atvaziavo aplankyt
kai myluoja, nešioja, bučiuoja savi žmonės tai šiaip man visai neerzina, nematau ko nervuotis dėl to, bučiuoja, nes myli ir žavisi, bet sykį atėjo moteris, kurią matom pirmą sykį gyvenime, kaimynės draugė, pamatė dukrą, paėmė palaikyt (na galvoju tegu ), gyrė, kalbino ją ... ... bet kai pabučiavo į žanduką nejauku... geriau to nebūtų