Kad kazkas paima, pamyluoja, tai tikrai nepykstu. Visiem juk dziaugsmas kudikellis. Ir jam i nauda jausti aplinkiniu demesi ir meile. O buciuot nieks labai nepuola, mociutes kartais tik i zanduka. I lupas as ir pati nebuciuoju. Sako kudikiai skleidiza specifini kvapa, kad savaime juos norisi buciuoti, prisiglausti.
Visiškai pritariu Barborytei
Dažniausiai močiutės pakįteli vaikui į žanduką ir aš tam neprieštarauju, o svetimi žmonės palaiko vaiką ant rankų ir kažkaip dar neteko susidurti, jog bučiuotų jį
Dažniausiai močiutės pakįteli vaikui į žanduką ir aš tam neprieštarauju, o svetimi žmonės palaiko vaiką ant rankų ir kažkaip dar neteko susidurti, jog bučiuotų jį
O mane tai erzina, kai svetimi pradeda prie vaiko lįsti .. na, aš suprantu, kai pakalbina, dėmesį parodo, tai čia nieko tokio, bet kai jau ima ant rankų, tada - viskas - sakau "ačiū už dėmesį, prašom vaikutį grąžinti". Nesuprantu aš meilės svetimiems vaikams...
Man tai irgi nepatinka kai mano maziuka ima svetimi bet jam patinka tai nieko ir nesakau
QUOTE(Ingrila @ 2011 08 31, 21:35)
labai neigiamai reaguoju kai kas bando bučiuot ne tik kad mažą kudikį bet ir vyresniąją dukrą.
o man tai iki siol slykstu tie nuoezusiu tetuliu pakstelejimai i zandukus. Feeee. Ir dar butinai seileti, veee. Cia turbut is vaikystes like blogi ispudziai. Mano vaikai, laimei, patys moka apsiginti nuo tokiu buciuokliu. Net mociutes neprisileidzia.
Aš pritariu tom, kurios sako, kad jei myluoja mama, tai nieko tokio, bet jei uošvienė.. Nu jau ne..
Nors mano mama ir nelenda bučiuoti vaikiuko. Supranta, kad svarbiausia - higiena. O sveikiausi bučiniai tai mano ir tėvelio..
Nors mano mama ir nelenda bučiuoti vaikiuko. Supranta, kad svarbiausia - higiena. O sveikiausi bučiniai tai mano ir tėvelio..
Mane erzina, kai mažiuką ima, bučiuoja, myluoja..Kai mano šeima tai daro, tai esu nuolaidesnė, bet kai anyta nemokanti nulaikyti dviejų mėn mažiuką pradeda prie jo lįsti, gatava esu Šiaip su pavydi savo stebuklėlio
Aš pati tiesiog alergiška glėbesčiavimuisi o kad liestų dar ir vaiką ačiū dievui nepasitaikė
As tai duodu maziuka palaikyti visiems kas nori, man tikrai negaila ir neatsikas kasnio, jeigu palaikys
tik truputi keista buvo, kai paemusi kineziterapeute ji pabuciavo myluodama ir girdama koks faimas vaikas Bet man irgi negaila, juk nieko tam vaikui neatsitiks
tik truputi keista buvo, kai paemusi kineziterapeute ji pabuciavo myluodama ir girdama koks faimas vaikas Bet man irgi negaila, juk nieko tam vaikui neatsitiks
Mano gimines ir draugai gana supratingi - nebuciuoja mano vaiku, nes man tai nepriimtina. Esu mandagiai pasakius tik keliem asmenim ir to pakako o seneliams nedraudziu, nors per daug jir ir nesiseileja