Įkraunama...
Įkraunama...

Svetimi bučiniai kūdikiui

Kad kazkas paima, pamyluoja, tai tikrai nepykstu. Visiem juk dziaugsmas kudikellis. Ir jam i nauda jausti aplinkiniu demesi ir meile. O buciuot nieks labai nepuola, mociutes kartais tik i zanduka. I lupas as ir pati nebuciuoju. Sako kudikiai skleidiza specifini kvapa, kad savaime juos norisi buciuoti, prisiglausti.
Atsakyti
Visiškai pritariu Barborytei 4u.gif
Dažniausiai močiutės pakįteli vaikui į žanduką ir aš tam neprieštarauju, o svetimi žmonės palaiko vaiką ant rankų ir kažkaip dar neteko susidurti, jog bučiuotų jį
Atsakyti
O mane tai erzina, kai svetimi pradeda prie vaiko lįsti .. na, aš suprantu, kai pakalbina, dėmesį parodo, tai čia nieko tokio, bet kai jau ima ant rankų, tada - viskas - sakau "ačiū už dėmesį, prašom vaikutį grąžinti". Nesuprantu aš meilės svetimiems vaikams... schmoll.gif
Atsakyti
Man tai irgi nepatinka kai mano maziuka ima svetimi bet jam patinka tai nieko ir nesakau
Atsakyti
QUOTE(Ingrila @ 2011 08 31, 21:35)
labai neigiamai reaguoju kai kas bando bučiuot ne tik kad mažą kudikį bet ir vyresniąją dukrą.

o man tai iki siol slykstu tie nuoezusiu tetuliu pakstelejimai i zandukus. Feeee. Ir dar butinai seileti, veee. Cia turbut is vaikystes like blogi ispudziai. Mano vaikai, laimei, patys moka apsiginti nuo tokiu buciuokliu. Net mociutes neprisileidzia.
Atsakyti
Aš pritariu tom, kurios sako, kad jei myluoja mama, tai nieko tokio, bet jei uošvienė.. blink.gif Nu jau ne..

Nors mano mama ir nelenda bučiuoti vaikiuko. Supranta, kad svarbiausia - higiena. O sveikiausi bučiniai tai mano ir tėvelio.. ax.gif
Atsakyti
Mane erzina, kai mažiuką ima, bučiuoja, myluoja..Kai mano šeima tai daro, tai esu nuolaidesnė, bet kai anyta nemokanti nulaikyti dviejų mėn mažiuką pradeda prie jo lįsti, gatava esu gun_bandana.gif blush-anim-cl.gif Šiaip su pavydi savo stebuklėlio ax.gif
Atsakyti
Aš pati tiesiog alergiška glėbesčiavimuisi doh.gif o kad liestų dar ir vaiką blink.gif ačiū dievui nepasitaikė thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ziogelis2003: 27 gruodžio 2011 - 21:31
Kad kazkas pamyluoja tikrai nepykstu. Visiem juk dziaugsmas kudikellis. O jam irgi nauda jausti aplinkiniu meile. Buciuot, kaip nekeista,nieks nepuola, tik teveliai wink.gif
Atsakyti
As tai duodu maziuka palaikyti visiems kas nori, man tikrai negaila ir neatsikas kasnio, jeigu palaikys biggrin.gif
tik truputi keista buvo, kai paemusi kineziterapeute ji pabuciavo myluodama ir girdama koks faimas vaikas blink.gif Bet man irgi negaila, juk nieko tam vaikui neatsitiks ax.gif
Atsakyti
man ir nepatinka bet nesakysi ne tai kazkaip iskenciu nutylejusi gerai kad pas mus tarpe daugiau buciuoja rankytes kojytes
Atsakyti
Mano gimines ir draugai gana supratingi - nebuciuoja mano vaiku, nes man tai nepriimtina. Esu mandagiai pasakius tik keliem asmenim ir to pakako ax.gif o seneliams nedraudziu, nors per daug jir ir nesiseileja biggrin.gif
Atsakyti