Įkraunama...
Įkraunama...

Svetimi bučiniai kūdikiui

Vienareikšmiškai - prieš. Buvo tokių, kad bučiuodavo man nematant, tai paskui aiškiai išdėsčiau savo politiką tuo klausimu.
Atsakyti
aš irgi prieš
Atsakyti
as irgi pries kitu bucinukus.
Atsakyti
Pavydziu toms, kurios sugeba isdrosti tiesiai sviesiai...
as su uosviais nei labai gerai nei labai prastai sutariu. visi sako (o ir as pati matau 4u.gif ), kad sunelis labai panasus i uosvi, tai kai nuvaziuojam pas juos, eina is ranku i rankas ir visi buciuoja, myluoja.
savyje degu ir is proto kraustausi, stengiuosi kuo greiciau sugalvoti kazka, kad vaikeli atsiimti, bet tikrai neisdrystu kazka pasakyti...
man labai gaila, nes siaip gyvenime zodzio kiseneje neieskau, o va savo vaiko apginti negaliu, manau nesuprastu nei vyras, nei uosviai....jei ka pasakyciau verysad.gif
Atsakyti
mano mama kartais buciuka duoda, bet siaip niekam kitam neleidziu...
o pati megstu visa isbuciuoti, toks saldutis svelnutis wub.gif wub.gif
Atsakyti
Nu tikrai nenoriu, kad svetimi zmones buciuotu mano mazyle. Kaip pagalvoji, svetimos bakteijos ir t.t.O dar kazkur skaiciau, kad mazius labai lengva taip apkresti lupos pusleline. Kai matau, kad buciuoja, net pyktis viduje verda. O kai dar buciuoja i lupas doh.gif doh.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(r.r @ 2011 11 09, 14:06)
Pavydziu toms, kurios sugeba isdrosti tiesiai sviesiai...
as su uosviais nei labai gerai nei labai prastai sutariu. visi sako (o ir as pati matau  4u.gif ), kad sunelis labai panasus i uosvi, tai kai nuvaziuojam pas juos, eina is ranku i rankas ir visi buciuoja, myluoja.
savyje degu ir is proto kraustausi, stengiuosi kuo greiciau sugalvoti kazka, kad vaikeli atsiimti, bet tikrai neisdrystu kazka pasakyti...
man labai gaila, nes siaip gyvenime zodzio kiseneje neieskau, o va savo vaiko apginti negaliu, manau nesuprastu nei vyras, nei uosviai....jei ka pasakyciau verysad.gif

Man irgi panasi situacija, vyro gimines siaubingai megsta niurkyti kudikius, o maniski - ypatingai. Bet mazius jau nepescias, pats ima protestuoti, jei kas ji pabuciuoja, tai as tada be ceremoniju ji pas save pasiimu. Jei veliau ji pabuciaves zmogus ji vel paima, maziulis prisimena ir vel ima rekti thumbup.gif
Atsakyti
tikrai neleidžiu 100% prieš
Atsakyti
Esu prieš tokius dalykus, bet nesi apsaugotas nuo tokių atvejų, jeigu žmogus ima ir staiga pabučiuoja,nespėji pats net ištarti nei žodžio tuo metu.
Atsakyti
Neleidziu svetimiems imti ant ranku ir tuo labiau buciuoti schmoll.gif
Atsakyti
mastau.gif o kas yra "svetimi zmones"? visi lankytojai iskaitant tevus, uosvius? ar visi lankytojai, isskyrus jusu mamas, tuo tarpu uosvienes priskiriant prie svetimu? biggrin.gif
Atsakyti
O aš ir pati stengiuosi, dar neseniai gimusį mažutėlį nebučiuoti, nors ir be galo norisi, atsibučiuosim truputį vėliau smile.gif O apie kitus net nekalbu. Beja, kažkas yra sakęs, kad pati nešvariausia pas žmogų vieta yra burna ax.gif
Atsakyti