Įkraunama...
Įkraunama...

Svetimi bučiniai kūdikiui

Nepatinka juodai ir man, apart tecio, nenoriu, kad daugiau kas buciuotu ir labai erzinai kai taip daro...
Atsakyti
Aš iki kokio mėnesio niekam neleidau bučiuoti, o ir pati stengiausi kuo mažiau tai daryt dėl visokių virusų ir bacilų. Dabar kai bučiuoja močiutės ar tetos, nematau tame didelės problemos. O kiti kažkaip nelindo bučiuotis, bet tokie atvejai jau ir man nelabai patiktų schmoll.gif
Atsakyti
Pati stengiuosi nebučiuoti mažų vaikų, nesvarbu savo ar svetimų ir labai noriu, kad mano mažyliu niekas nebučiuotų, jei didelis noras tai tik į skruostuką...
Labai erzina, kai vyresnio amžiaus giminaitės nori bučiuoti vaikus į lūpas...
Visai nesupratingi žmonės, juk kiekvienas vaikšto su savom bacilom, kurios kitiem gali iššaukti virusus ir infekcijas doh.gif
Atsakyti
labai neigiamai reaguoju kai kas bando bučiuot ne tik kad mažą kudikį bet ir vyresniąją dukrą.
Atsakyti
Neleidziu niekam isskyrus vaiko teti buciuoti vaiko
Atsakyti
Na, pas mus mažajį bučiuojam aš, tėtis, sesė ir močiutės. Kažkaip nepastebėjau, kad dar kas nors kitas taikytųsi pabučiuoti. O prieš savus nieko prieš neturiu.
Atsakyti
mane is proto veda visu noras buciuoti ar kibinti vaikui rankytes fool.gif juk po to vaikas tas rankas i burnyte kisa...
Atsakyti
tas buciavimas tai nepatinka,bet jei pasakytum tam zmogui tai gali ir nemalonia israiska gauti unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(pliusiukas @ 2008 06 12, 12:38)
kaip išvengti svetimu zmoniu buciniu kudikiui? man pavyzdziui nepatinka kaip uosviene ar kiti giminaiciai puola myluoti ir buciuoti mano vaikuti, kuriam tik 5 men... kaip to isvengti ir mandagiai visaka sutvarkyti, neizeidziant artimuju...

reagavau kol pirmą auginau, dabar nebereaguoju, ne kiekvieną dieną kazkas bučiuoja biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(jurgap. @ 2011 09 01, 18:46)
Na, pas mus mažajį bučiuojam aš, tėtis, sesė ir močiutės. Kažkaip nepastebėjau, kad dar kas nors kitas taikytųsi pabučiuoti. O prieš savus nieko prieš neturiu.

thumbup.gif nei pridesi, nei atimsi. As kaip tik nesuprantu, kaip galima savintis vaika: jis tik mano g.gif Nors, pas mus seimoje niekas nepuola buciuoti vaiku. Pamyluoja, pasupuoja ant ranku, bet buciuoti schmoll.gif Bet pas mus gali vaika nesioti kas tik nori. Svetimu i svecius juk nekvieciam biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(jurgap. @ 2011 09 01, 18:46)
...Kažkaip nepastebėjau, kad dar kas nors kitas taikytųsi pabučiuoti...

drinks_cheers.gif ir aš nepastebėjau, kad kas taikytųsi bučiuoti mano mažylį. O jei jau kėsintųsi, tai tikrai ne kaip neraguočiau. Nėra ko svetimiem mano vaiką bučiuoti schmoll.gif
Atsakyti
pastebejau, kad vyresnio amziaus zmones megsta imti uz rankiciu ar jas buciuoti. man tai nepatinka. veliau tas rankutes vaikas i burnyte kis. siaip savo mazyle buciuojame i zanduka tik as, tete ir brolis.
Atsakyti