Iki puses metu neleidau kitiems buciuoti vaiko, nebent į galvytę, aišku issskyrus teveli
Tiesiog pasakydavau, kad nenoriu, jo pasigautu kokios ligos ir viskas. O iki siol labai pykstu, kai kokioj poliklinikoj prieina kokia babce, negana kad uz kojos paima, tai dar ir rankytes ima. Pykstu labai
QUOTE(TheSweetest @ 2008 06 15, 14:32)
va va mano dukryte i teva gime panasi, tai pagal uosviene i mane nieko nera, nors nosyte kaip mano, bet ji sako, kad kaip jos kito sunaus, net ne tevo!!! prie ko jis dar cia???Ai dar ir zandukuose duobutes irgi kaip jos kito sunaus, ne kaip mano Plaukuciai kaip jos, nu zodziu vaikutis mano padarytas is jos ir jos dvieju sunu, as cia tik siaip man juokas vis ima bet as jos kadangi nemegstu, tai jauciu vaikuliui per piena persidave, tai ji jos nuo pat gimimo neprisileidzia
del buciavimo sutinku, kad bjauru ziuret, o del nulaizymo kokiu tai vaikiuko daiktu isvis patyliu
oj kokia pazystama situacija!!!!!!!!!!!!!!!!!!!iki skausmo
O man nepatinka, kai bučiuoja mano vaikus ir dar neatsiklause manęs. Juokingiausia ir pikčiausia buvo, kai besiruoščiai bučiuoti anytai pasakiau, kad nebučiuotų, nes tipo sūnus serga, o ji man atsakė, kad pati su sloga ir nebeapsikrės... o kad vaiką apkrėsti gali, tai nepagalvojo...
Aš prieš bučiavimąsi...
Aš prieš bučiavimąsi...
Man irgi nepatinka kai buciuoja kiti zmones, bet svetini, ta prasme ne gimines, o mociutes ir tetos tai nie3ko tokio, juk myli, del to ir buciuoja
As kategoriskai pries buciavima. Ir isvis nepatinka kai nepazistami lenda prie mano vaiko.
Man irgi labai nepatinka,kaip svetimi zmones lenda prie mano vaiko,jau net nekalbu apie buciavimasi,bet siaip nepatinka
Kaip gerai, kad mūsų aplinkoj supratingi žmonės, kažkaip niekada nieks nelindo bučiuoti merginų mano..
QUOTE(Acura @ 2011 01 19, 18:06)
Man irgi nepatinka kai buciuoja kiti zmones, bet svetini, ta prasme ne gimines, o mociutes ir tetos tai nie3ko tokio, juk myli, del to ir buciuoja
Kas cia tokio jei mociutes pabuciuoja Taigi ne svetimi zmones...
Nieko cia blogo nematau
Nu bet va kai gatvej ar dar kur nors kokios nepazistamos babces snekina, liecia rankytes, kutena tai jau man nepatinka ir tai parodau
QUOTE(_Foxy_ @ 2010 03 25, 21:14)
Labai džiaugiuosi, kad mūsų artimieji supratingi ir nuo pat pradžių mūsų mergytės nebučiuoja. Nors artimų lankytojų Ji turi nemažai, tačiau niekas Jos veiduko be Tėvelių nebučiuoja
aš irgi džiaugiuosi, na nežinau ką padaryčiau, jei būtų kitaip, bet tikrai netylėčiau.Lauke lendantys ranką duot aplinkiniai irgi siutina, dažniausia labai nemaloniai pasižiūriu, nes dukra ir taip bijo, o dar lenda su savo..Viena kaimynė pamenu, grįžta išnešus šiūkšles ir kad puls ją mažytę dar glostyti, pamatė mano žvilgsnį tai greit tik šmurkšt į laiptinę
Papildyta:
QUOTE(Acura @ 2011 01 19, 18:06)
nu jau ne vaikas pats negali pasakyti dar mažas, bet aš matydavau, kad nepatinka jai, o tokiems mylintiems dažnai vienodai rodo į tai.
O pas mane visiems (draugams, giminems, anytoms ir t.t) pasakyta, kad vaiko buciuoti NEGALIMA! Manau nieko tokio cia tiesiai pasakyti, kad mikrobu daugiausia seilese ir buciuoti vaika nehigieniska.
O man paciai svetimo vaiko niekada nekilo noras buciuoti.
O man paciai svetimo vaiko niekada nekilo noras buciuoti.