as vetimiems neleidziu buciuoti, mazas dar vaikas, o ir gripai dar nepraeje aisku, ranku plovimas cia kas be ko, taciau bakterijos sklinda ir oro laseliniu budu, ne tik per prisilietima, uztenka pakoseti, nusiciaudyti, o ka bekalbeti apie buciavima
seimos nariai man nera svetimi zmones, bet jie supratingi ir nelenda vaikucio buciuoti, uztenka jiems ir paniurkyti
Man tai labai nepatinka, bet stengiuosi tvardytis, nes žinau, kad kiti jį taip pat labai myli
pas mus anyta neliepiama lekia ranku plautis, visi kiti kurie nesusipranta patys, buna graziai palydeti iki praustuves
del bucinuku, na nepastebejau, kad buciuotu pamyluoja ir tiek, bet buciuoti nedrausciau, nebent ligu sezonu
pirmo vaiko labai gailejau, niekam nenorejau duoti au antru lengviau kazkiek, bet vistiek pavydas grauzia kai ne pas mane ar MB ant ranku
del bucinuku, na nepastebejau, kad buciuotu pamyluoja ir tiek, bet buciuoti nedrausciau, nebent ligu sezonu
pirmo vaiko labai gailejau, niekam nenorejau duoti au antru lengviau kazkiek, bet vistiek pavydas grauzia kai ne pas mane ar MB ant ranku
na mano maziaus svetimi nepuola ir nebuciuoja, o savi i zanduka, ar i pakausiuka pabuciuoja, bet del to as nekeliu problemu... ne tiek daug tu savu tik va maziaus pavydziu ir as. man siulo iseiti be vaiko pasivaikscioti, iseiti kur, as negaliu, bijau, man pavydu, kad vaikas gali buti ramus be manes
Na man ir labai nepatikdavo kai kiti lystavo vaika buciuot!!! na o dabar jis bucki tik saviems duoda tai yra mamai ir teciui
[quote=pliusiukas,2008 06 12, 12:38]
kaip išvengti svetimu zmoniu buciniu kudikiui? man pavyzdziui nepatinka kaip uosviene ar kiti giminaiciai puola myluoti ir buciuoti mano vaikuti, kuriam tik 5 men... kaip to isvengti ir mandagiai visaka sutvarkyti, neizeidziant artimuju...
[/na nieko čia baisaus manyčiau , svarbiausia kas nelystu tie žmonės kurie turi kokių bacilų
kaip išvengti svetimu zmoniu buciniu kudikiui? man pavyzdziui nepatinka kaip uosviene ar kiti giminaiciai puola myluoti ir buciuoti mano vaikuti, kuriam tik 5 men... kaip to isvengti ir mandagiai visaka sutvarkyti, neizeidziant artimuju...
[/na nieko čia baisaus manyčiau , svarbiausia kas nelystu tie žmonės kurie turi kokių bacilų
Labai džiaugiuosi, kad mūsų artimieji supratingi ir nuo pat pradžių mūsų mergytės nebučiuoja. Nors artimų lankytojų Ji turi nemažai, tačiau niekas Jos veiduko be Tėvelių nebučiuoja
o mano kažkaip niekas nepuola bučiuoti, pamyluoja kažkiek, bet nebučiuoja ir nepavydžiu kažkodėl
Buvo pora kartu, kad svetimas i rankyte pabuciavo, nieko as nesakiau, tik tiek, kad ejau rankyciu plaut, nes dabar toks laikas, kad rankytes burnytej.