Įkraunama...
Įkraunama...

Svetimi bučiniai kūdikiui

as vetimiems neleidziu buciuoti, mazas dar vaikas, o ir gripai dar nepraeje doh.gif aisku, ranku plovimas cia kas be ko, taciau bakterijos sklinda ir oro laseliniu budu, ne tik per prisilietima, uztenka pakoseti, nusiciaudyti, o ka bekalbeti apie buciavima smile.gif
seimos nariai man nera svetimi zmones, bet jie supratingi ir nelenda vaikucio buciuoti, uztenka jiems ir paniurkyti biggrin.gif
Atsakyti
Man tai labai nepatinka, bet stengiuosi tvardytis, nes žinau, kad kiti jį taip pat labai myli biggrin.gif
Atsakyti
pas mus anyta neliepiama lekia ranku plautis, visi kiti kurie nesusipranta patys, buna graziai palydeti iki praustuves biggrin.gif

del bucinuku, na nepastebejau, kad buciuotu unsure.gif pamyluoja ir tiek, bet buciuoti nedrausciau, nebent ligu sezonu rolleyes.gif

pirmo vaiko labai gailejau, niekam nenorejau duoti lotuliukas.gif au antru lengviau kazkiek, bet vistiek pavydas grauzia kai ne pas mane ar MB ant ranku lotuliukas.gif
Atsakyti
na mano maziaus svetimi nepuola ir nebuciuoja, o savi i zanduka, ar i pakausiuka pabuciuoja, bet del to as nekeliu problemu... ne tiek daug tu savu ax.gif tik va maziaus pavydziu ir as. man siulo iseiti be vaiko pasivaikscioti, iseiti kur, as negaliu, bijau, man pavydu, kad vaikas gali buti ramus be manes doh.gif
Atsakyti
Na man ir labai nepatikdavo kai kiti lystavo vaika buciuot!!! gun_bandana.gif na o dabar jis bucki tik saviems duoda tai yra mamai ir teciui biggrin.gif
Atsakyti
Mane taip pat nervina kai svetimi lenda buciuoti maziuko. O dar ziauriau, kai atseit , kad nebuciuot i zanda, pabuciuoja i ranka doh.gif O jam tas amzius, kai rankytes i burnyte kisa unsure.gif
Atsakyti
[quote=pliusiukas,2008 06 12, 12:38]
kaip išvengti svetimu zmoniu buciniu kudikiui? man pavyzdziui nepatinka kaip uosviene ar kiti giminaiciai puola myluoti ir buciuoti mano vaikuti, kuriam tik 5 men... kaip to isvengti ir mandagiai visaka sutvarkyti, neizeidziant artimuju...
[/na nieko čia baisaus manyčiau , svarbiausia kas nelystu tie žmonės kurie turi kokių bacilų
Atsakyti
koks dar pavydas g.gif doh.gif Nesuprantu ax.gif kai ateina seneliai, as pati iduodu vaika dar prie duru ir guliu kojas uzkelusi lotuliukas.gif Smagu ziuret kaip seneliai myluoja ir vaikelis ramus kaip belgas lotuliukas.gif O as kaifuoju ir ilsinu rankas tongue.gif
Atsakyti
Na niurkyt saviems as ir duodu. Bet kai buciuoja nepatinka schmoll.gif Savo tevams to nesakau (manau butu labai nemalonu), todel leidziu buciuoti, o visiems kitiems pasakau savo nuomone apie tai.
Kai paaugs, lai gaudo ir buciuoja biggrin.gif
Atsakyti
Labai džiaugiuosi, kad mūsų artimieji supratingi ir nuo pat pradžių mūsų mergytės nebučiuoja. Nors artimų lankytojų Ji turi nemažai, tačiau niekas Jos veiduko be Tėvelių nebučiuoja smile.gif
Atsakyti
o mano kažkaip niekas nepuola bučiuoti, pamyluoja kažkiek, bet nebučiuoja ir nepavydžiu kažkodėl g.gif
Atsakyti
Buvo pora kartu, kad svetimas i rankyte pabuciavo, nieko as nesakiau, tik tiek, kad ejau rankyciu plaut, nes dabar toks laikas, kad rankytes burnytej. smile.gif
Atsakyti