va va man irgi rupi tas klausimas kaip to isvengti, jei pasakyciau kokiai uosvienei, su kuria kartu mes gyvenam, tai baisiausiai manau supyktu ir isizeistu, bet man tai nepatinka kad buciuoja ir myluoja visaip. juolab kad esu maciusi viena finta, kita anuke jos 1,2 men kai valgidina ar duoda arbatos gerti, tai pati buteliuka nuseilioja ir duoda vaikui, negalima taip, siaubas kazkoks.
Na pažystu vieną žmogų kuris savo artimiesiems, t y vaikų seneliams pasakė, kad bučiuoti vaiko nereikėtų nes tai nehigieniška ar kažkas tokio, na ir ką visi suprato ir vaikų nebučiuoja.
na mes tokiu problemu neturime. mano mama pabuciuoja, bet nematau nieko blogo, o anytai - tai net i rankas neduodu
QUOTE(mabi @ 2008 06 12, 15:53)
na mes tokiu problemu neturime. mano mama pabuciuoja, bet nematau nieko blogo, o anytai - tai net i rankas neduodu
jei uosviene butu normali gal ir galetu pabuciuoti ar palaikyti,bet dabar...
O as tai nebijodavau pasakyt kol mazesnis buvo kad ir rankas nusiplautu ateje ir kad nebuciuotu bent jau i lupas. Nu ir klausydavo visi. Pats tas rankas gi plauni ir plauni, o ateina kasnors neaisku is kur ir ka ciupinejes ir tiesiai prie to vaikelio Dabar jau geriau, nelabai svetimu prisileidzia, tai siek tiek isvengiam tu buciavimu.
QUOTE(cloudlet @ 2008 06 12, 14:01)
Na pažystu vieną žmogų kuris savo artimiesiems, t y vaikų seneliams pasakė, kad bučiuoti vaiko nereikėtų nes tai nehigieniška ar kažkas tokio, na ir ką visi suprato ir vaikų nebučiuoja.
Dėl higienos tai tiesa. Aš anksčiau labai pavydėdavau vaiko, kad kiti ima, bučiuoja ir myluoja Man atrodė, kad ji tik mano ir niekam negalima Dabar aprimau, bet vistiek ne visiem noriu duot, bet durka supratinga - pati ne visus prisileidžia
QUOTE(mabi @ 2008 06 12, 15:53)
na mano anyta aciu dievui nepuola buciuot, bet kai ima ant ranku tai man labai nepatika bet kaip jai pasakot, kad neimtu ant ranku as vis galvoju, kad kai prades skirti zmones gal nenores pas ja eiti, nes retai mato
QUOTE(Linute22 @ 2008 06 14, 19:55)
o jeigu priesingai, nemegiama anyta vaikas gal kaip tik myles, mane nervina kai sako, va matot vaikas atsigime i mane, peduciu kvapas lygiai toks pat kaip ir mano ar t.t
Man visi sako, kad dukra labai panaši į anytą Bet aš tai nepykstu Sutariam su anyta
Aš ir pavydžiu, kai jį kiti ima, bet kad rankas reikia plaut, pasakau ir vargo nematau. Jau pradėjo skirt kas patinka, kas ne, tai džiaugiuosi, kad šypsosi tik saviškiams ir tik jie gali paimt į rankas.