Įkraunama...
Įkraunama...

Suknelės - megztos ir nertos

Oi, prisimelavau blush2.gif pirmąją mezgiau pernai, mažajai krikštynoms.
Atsakyti
QUOTE(naiste777 @ 2008 06 13, 20:36)
Nu va, kol aš mezgiau ir nauja tema prasidėjo... Mano pirmoji suknelė, labai jau norisi pasirodyti. Tik nežinau, kaip su foto čia gausis

Pritrukau žodžių doh.gif Laaaaabai gražu thumbup.gif
Atsakyti
Naiste777 - originali ir graži suknelė thumbup.gif
Atsakyti
Ačiū už pagyrimus, bet kad ne originali ta mano suknelė. Mezgiau iš kažkurio "Rankdarbių kraitelės" žurnaliuko, tik ten juoda buvo. Ir dar buvo 8- tos temos pradžioj, Viliuteee berords, baltą numezgus.

Atsakyti
[quote=naiste777,2008 06 13, 22:53]
Grazi ir idomi tavo suknute,o jau nugaros dekolte thumbup.gif Kazkaip visos tokias uzdaras neria ,o cia tikrai originaliai atrodo ir seksualiai thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(naiste777 @ 2008 06 13, 21:36)
Nu va, kol aš mezgiau ir nauja tema prasidėjo... Mano pirmoji suknelė, labai jau norisi pasirodyti. Tik nežinau, kaip su foto čia gausis
user posted image user posted image user posted image user posted image

Tikrai labai daili pirma suknelė 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Alacka33 @ 2008 06 13, 21:42)
Na pritrūkau žodžių  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif ,jei čia pirma suknelė,tai kas bus toliau g.gif .Puiku  4u.gif

labai idomus rastelis. Mane domintu ta tankioji dalis. jei gali pasidalink schemute.

o suknute labai grazi, nor manu, kai tokia kudute, tai visi drabuzeliai tinka ir ne jie tave, o tu juos puosi 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(naiste777 @ 2008 06 13, 21:36)
user posted image user posted image

valioooooooooooooooooooooooo clap.gif pagaliau grizom i tema biggrin.gif saunuole Naiste777 fantastiskas debiutas thumbup.gif
Atsakyti
naiste777 ale kokia seksova suknelė! wub.gif
Visi vyrai kris po kojom! thumbup.gif
Atsakyti
Dovyda happybday.gif daug nuostabiu darbu ....
Atsakyti
QUOTE(liamuna @ 2008 06 14, 08:55)
Dovyda  happybday.gif  daug nuostabiu darbu ....

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Zuviukas:) @ 2008 06 13, 23:28)
labai idomus rastelis. Mane domintu ta tankioji dalis. jei gali pasidalink schemute.

o suknute labai grazi, nor manu, kai tokia kudute, tai visi drabuzeliai tinka ir ne jie tave, o tu juos puosi 4u.gif

Visa šita suknelė yra "Rankdarbių kraitelėj" 2006 Nr.8 Bet pabandžiau nufotkint schemutes, jei tik įskaitysit. Man kažkaip su virbalais ir kabliukais geriau sekasi dirbt, nei su kompu g.gif
user posted image
user posted image

Nuotraukose ten mano sesė. Manęs tai dvigubai daugiau , todėl viskas ilgai užtrunka biggrin.gif ir vis nesirįžtu sau kokią suknią nusimegzt. Bet pradėjau sijoną, jei kantrybės užteks, kada nors parodysiu.

Ir Dovyda su gimtadieniu!!!!!!!!!. Ačiū už pagyrimus.
Atsakyti