Oi, prisimelavau pirmąją mezgiau pernai, mažajai krikštynoms.
QUOTE(naiste777 @ 2008 06 13, 20:36)
Nu va, kol aš mezgiau ir nauja tema prasidėjo... Mano pirmoji suknelė, labai jau norisi pasirodyti. Tik nežinau, kaip su foto čia gausis
Pritrukau žodžių Laaaaabai gražu
Naiste777 - originali ir graži suknelė
Ačiū už pagyrimus, bet kad ne originali ta mano suknelė. Mezgiau iš kažkurio "Rankdarbių kraitelės" žurnaliuko, tik ten juoda buvo. Ir dar buvo 8- tos temos pradžioj, Viliuteee berords, baltą numezgus.
[quote=naiste777,2008 06 13, 22:53]
Grazi ir idomi tavo suknute,o jau nugaros dekolte Kazkaip visos tokias uzdaras neria ,o cia tikrai originaliai atrodo ir seksualiai
Grazi ir idomi tavo suknute,o jau nugaros dekolte Kazkaip visos tokias uzdaras neria ,o cia tikrai originaliai atrodo ir seksualiai
QUOTE(Alacka33 @ 2008 06 13, 21:42)
Na pritrūkau žodžių ,jei čia pirma suknelė,tai kas bus toliau .Puiku
labai idomus rastelis. Mane domintu ta tankioji dalis. jei gali pasidalink schemute.
o suknute labai grazi, nor manu, kai tokia kudute, tai visi drabuzeliai tinka ir ne jie tave, o tu juos puosi
naiste777 ale kokia seksova suknelė!
Visi vyrai kris po kojom!
Visi vyrai kris po kojom!
Dovyda daug nuostabiu darbu ....
QUOTE(Zuviukas:) @ 2008 06 13, 23:28)
labai idomus rastelis. Mane domintu ta tankioji dalis. jei gali pasidalink schemute.
o suknute labai grazi, nor manu, kai tokia kudute, tai visi drabuzeliai tinka ir ne jie tave, o tu juos puosi
Visa šita suknelė yra "Rankdarbių kraitelėj" 2006 Nr.8 Bet pabandžiau nufotkint schemutes, jei tik įskaitysit. Man kažkaip su virbalais ir kabliukais geriau sekasi dirbt, nei su kompu
Nuotraukose ten mano sesė. Manęs tai dvigubai daugiau , todėl viskas ilgai užtrunka ir vis nesirįžtu sau kokią suknią nusimegzt. Bet pradėjau sijoną, jei kantrybės užteks, kada nors parodysiu.
Ir Dovyda su gimtadieniu!!!!!!!!!. Ačiū už pagyrimus.