Įkraunama...
Įkraunama...

Suknelės - megztos ir nertos

QUOTE(Leandra @ 2008 06 13, 10:08)
gal juodą arba tamsiai mėlyną kokią?

bet ar nebus per tamsiai? na bet iš bėdos užsidėsiu baltą pasuknelę tai atrodys šventiškai o į miestą kur nulėkt tai juodą naudosiu
Atsakyti
QUOTE(ingriduska @ 2008 06 12, 16:32)
Tai merginos pasidalinkite prašom info apie maxiukus
Tai jie būna Itališki,Turkiški ir Vokiški???
Tai kur kokie yra, kokios kainos ir ar skiriasi jie??

Sveikos merginos. Nutariau ir as prisijungti. As mezgu is vokisku Maksi siulu, pirktu Gerose akyse. Kaip man aiskino pardaveja, is ju nėrinys buna tampresnis, kaip trikotazas, patopgiau nesiojasi per pavyzdžiui pečių liniją. Sie siulai siek tiek brangesni, bet uz kokybe kartais apsimoka primoketi 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(qqte @ 2008 06 12, 23:52)
man rodos cia storoki
ant plonesniu buna kad 1 mm storumo vaseliu nerti
va mano plonuju dafne (madame tricote) siuliuku 50 gr. -395 m.
vadinasi 100 gr-790 m..va kodel man gramais ju tiek mazai suejo  bigsmile.gif

Sveika, kokiu vašeliu neri iš ,,Daphne"siūliukų, ar jau esi nėrusi suknelę, ir ar ne per plona? Aš nėriau palaidinukę, tiksliau topą, tai atrodo gražiai, bet, padėvėjus truputį, po to atrodo lyg plonoka. Jei nėrei, pasidalink patirtimi.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tetulė: 13 birželio 2008 - 11:38
mielosios draugutes gathering.gif manau....siulu tema jau issemta, gal pradekim jau nerti ir "gadinti nervus" bendramintems savo suknelemis? mirksiukas.gif

P.S...na as cia bandau jus mandagiai nukreipti i tema mirksiukas.gif 8 psl vien tik siulams blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dovyda: 13 birželio 2008 - 14:11
QUOTE(dovyda @ 2008 06 13, 14:10)
mielosios draugutes gathering.gif manau....siulu tema jau issemta, gal pradekim jau nerti ir "gadinti nervus" bendramintems savo suknelemis? mirksiukas.gif

P.S...na as cia bandau jus mandagiai nukreipti i tema mirksiukas.gif 8 psl vien tik siulams blush2.gif

drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(dovyda @ 2008 06 13, 16:10)

aš taip mandagiai išsiteiravau iš kokių siūlų geriau nerti tokią pat suknelę ax.gif jeigu ryšiuos ax.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(tetulė @ 2008 06 13, 12:37)
Sveika, kokiu vašeliu neri iš ,,Daphne"siūliukų, ar jau esi nėrusi suknelę, ir ar ne per plona? Aš nėriau palaidinukę, tiksliau topą, tai atrodo gražiai, bet, padėvėjus truputį, po to atrodo lyg plonoka. Jei nėrei, pasidalink patirtimi.

neriau 1,25 vaseliu (antras pagal plonuma)
as norejau plonos man pats tas vasarinei suknelei
valio suradau dar viena servetele savo sarafanui einu ismeginsiu kaip gaunasi
Atsakyti
QUOTE(qqte @ 2008 06 13, 19:01)
neriau 1,25 vaseliu (antras pagal plonuma)
as norejau plonos man pats tas vasarinei suknelei
valio suradau dar viena servetele savo sarafanui einu ismeginsiu kaip gaunasi

oi grazaus darbelio imiesi....bet man irgi negresia sito "sarafanciko" liga rolleyes.gif del grynai fiziniu priezasciu lotuliukas.gif Sekmes! 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(dovyda @ 2008 06 13, 20:46)
oi grazaus darbelio imiesi....bet man irgi negresia sito "sarafanciko" liga rolleyes.gif del grynai fiziniu priezasciu lotuliukas.gif Sekmes! 4u.gif

o kas cia per fizines priezastys g.gif
ale ot cekava motera esu

a taigi perskaiciau gresia vietoj "negresia"
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo qqte: 13 birželio 2008 - 19:52
Nu va, kol aš mezgiau ir nauja tema prasidėjo... Mano pirmoji suknelė, labai jau norisi pasirodyti. Tik nežinau, kaip su foto čia gausis
user posted image user posted image user posted image user posted image
Atsakyti
QUOTE(naiste777 @ 2008 06 13, 21:36)
Nu va, kol aš mezgiau ir nauja tema prasidėjo... Mano pirmoji suknelė, labai jau norisi pasirodyti. Tik nežinau, kaip su foto čia gausis
user posted image user posted image user posted image user posted image

Na pritrūkau žodžių thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif ,jei čia pirma suknelė,tai kas bus toliau g.gif .Puiku 4u.gif
Atsakyti
Sveikos, gal galetumete patarti, is kokiu siuliuku geriausiai butu nerti tokia suknute?
user posted image

Kazkaip sau sijonus, svarkelius neriu is Maxi, nu bet man pats mezginys kazkoks kietokas atrodo, dar kai iskalbiu tai ir pasitraukia..O mergytei noretusi kad butu svelnesnis..
Atsakyti