Įkraunama...
Įkraunama...

Suknelės - megztos ir nertos

QUOTE(hakura @ 2008 06 12, 19:15)
Saunuole, vaizdelis  thumbup.gif  Kazkaip tavo panasesne i originala atrodo  ax.gif  Kiek jau nunerei? Maniske kazkaip letokai neriasi  unsure.gif  jau kazkur puse priekio turiu.

Mano čia beveik pusė suknelės. Kas bus nežinau, ar priekis, ar nugara. Mano siūlai storesni, neriasi labai greitai. Pradėjau prieš dvi savaites nert, bet ne kiekvieną dieną. Tai mažius neleidžia, tai kokių rikalų atsiranda. Bet juda į priekį.
Atsakyti
Iš Maxi siūlų visada neriu 1,5 Nr vašeliu. Man pats geriausias
Atsakyti
QUOTE(Peperoni @ 2008 06 12, 19:23)
gal...  g.gif

issitraukiau dabar visus vaselius savo - tai kai kurie zymimi milimetrais,  kai kurie ir mm ir nr...  tai as rasiau milimetrais  ax.gif  bigsmile.gif
0.5mm - pats ploniausias koki turiu

18nr - 0.7mm
11nr -1.05 mm
3 nr - 1.7 mm
12nr - 1 mm
9 nr - 1.15 mm

logikos numeracijoj kaip ir ner  g.gif ko gero visgi geriausia orientuotis pagal mm

nu kazkaip tikrai logikos ner...as nezinau pas mane kuo uzrasyta, bet pats ploniausias yra toks 1,00-10, ant liniuotes pamatavus jis plonesnis negu 1 mm
nesuprantu

is vis susinervinau ir isardziau visa sarafana
nepatinka kazko man kaip jis gaunasi...eisiu ieskot matyt kitos serveteles doh.gif
Atsakyti
QUOTE(ingriduska @ 2008 06 12, 16:53)
Kad žinotum kokią aistrą pakurstei, jau buvo viskas lyg ir susitvarkę, o dabar vėl ligonis.
Tai dabar jau turiu DVI sąrašiuke kurios nešioja virusą.
LUSAITA ir BIELRA

Ingridushka, nu ot lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif Reiktu ir man nuo tavo pasiekimu koki virusiuka pasigaut blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(qqte @ 2008 06 12, 18:05)
oj...gal galima sito sijonuko rasteli  blush2.gif
grooozis

aciuks.gif
Užversiu dabar schemom lotuliukas.gif
Pilkas raštas- savivalė, paprasčiausi stulpeliai, kas kelis sukryžiuojant.

Viršus tankus raštelis yra toks (žr kairėj pusėj, tik aš dariau 6 stulpelius, nes su 5 per skysta gavosi):
user posted image

žemiau nėriau dar dviem skirtingais raštais.
user posted image

Antras, retesnis raštelis megztas taip:
user posted image

Trečias, rečiausias raštelis yra toks, tik nedidintas:

user posted image
Atsakyti
OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOJEIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII , draugutes, per viena diena 6 doh.gif !!!!!!!!! puslapelius priraset lotuliukas.gif cia vos ne kas savaite prireiks naujos temos doh.gif greiciau nerkit SUKNIUKUS, o tai nebus ka det i parodele wub.gif
Atsakyti
labas vakaras
megaites gal galit man žaliai trupti paaiškinti apie tuos MAXI siuliukus ar jie buna skirtingu storiu ar visi vieno storio aš šiandien ju nusipirkau ir apžiųrejus jusu darbelius nesupratau ar jusiškiai storesni buvo ar jus iš dvigubu neriat? g.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(savitre @ 2008 06 12, 22:14)
labas vakaras
megaites gal galit man žaliai trupti paaiškinti apie tuos MAXI siuliukus ar jie buna skirtingu storiu ar visi vieno storio aš šiandien ju nusipirkau ir apžiųrejus jusu darbelius nesupratau ar jusiškiai storesni buvo ar jus iš dvigubu neriat? g.gif  blush2.gif

as nusipirkau casa lanoj italisku maksi
vadinasi B B B (kaip suprantu firmos pavadinimas)
tai jie storesni uz mano pries tai megintus turkiskus
laisviau susukti minkstesni ir storesni ir vaselis rekomenduojamas 1,25, nors ant kitu maxi buna 1
tai kaip suprantu nuo gamintojo priklauso ju storis
ca maxi speju siulu kaip ir rusis-kaip irisas ir t.t.
Atsakyti
QUOTE(qqte @ 2008 06 12, 22:18)
laisviau susukti minkstesni ir storesni ir vaselis rekomenduojamas 1,25, nors ant kitu maxi buna 1

as susiduriau neseniai dar ir su belgisku maxiu variantu biggrin.gif tik pavadinimo tikslaus nepasakysiu - nes nuplysus etikete buvo... unsure.gif tai jie plonesni, bet metrazas didesnis, o kaina apie 12lt
Atsakyti
QUOTE(Peperoni @ 2008 06 12, 22:21)
as susiduriau neseniai dar ir su belgisku maxiu variantu  biggrin.gif tik pavadinimo tikslaus nepasakysiu - nes nuplysus etikete buvo...  unsure.gif  tai jie plonesni, bet metrazas didesnis, o kaina apie 12lt

maniskiu metrazas 560 m-100 gramu
bet prisipazinsiu as niekad i metraza neziuriu ir nemoku paskaiciuot pagal ji ax.gif
Atsakyti
QUOTE(qqte @ 2008 06 12, 22:18)

ant maniškiu parašyta kad vašelis 1,5mm dar parašyta 100gr -565m
pagaminta Turkijoje UAB "geros akys užsakymu" tai čia speju tie plonesni yra?
Atsakyti
anksciau visad pirkdavau tokius maxius
user posted image

o si kart gerosiose akyse buvo, su ju etikete, tai dbr nezinau, ar jie man nesiskirs beneriant g.gif
Atsakyti