Įkraunama...
Įkraunama...

Suknelės - megztos ir nertos

QUOTE(qqte @ 2008 06 12, 15:48)
oj nu man dabar taip uzsidege nert...greiciau tas darbas baigtusi  lotuliukas.gif
meginsiu kaip nors sukvadratint ta servetele

http://club.osinka.r...pic.php?t=31043, sioje temoje tikrai maciau buvo tu "kvadratiniu serveteliu" schemuciu! Gal pravers? 4u.gif
Atsakyti
Mano rutulinės beveik pusė. Iš YARNART. Sunėriau kol kas 200 g, 800 m. user posted image
Atsakyti
QUOTE(Lusasita @ 2008 06 12, 16:19)
user posted image

o cia koks ju metrazas??? kokia kaina, ir kiek suknelei reikia???

Siauliuose uz tokius mokejau po 8 Lt uz viena, tai dezute gavosi 48 lt.
Neriau bliuskute ilgom rankovem, sunaudojau 8 ritinukus.
Atsakyti
QUOTE(qqte @ 2008 06 12, 16:27)
bet as niekaip nesuprantu kaip jum tiek tu siulu sueina...
pradedu galvot kad kazkaip neteisingai neriu  g.gif

nuo rašto irgi daug kas priklauso. Savo sijonukui 4 Maxi po 100 g sunėriau doh.gif (1 pilką, 3 juodus). O nėra jei nei labai didelis, nei platus, kelius dengiantis. Ananasinis žymiai kiauresnis raštukas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(qqte @ 2008 06 12, 16:33)
ka as zinau ar cia labai turi itakos smulkumas-158cm, o dydi 36 nesioju  g.gif
bet suknelei ananasinei suneriau 250 gr. siulu pvz.  g.gif

coliuke mirksiukas.gif lotuliukas.gif

Papildyta:
QUOTE(ingriduska @ 2008 06 12, 16:38)
Taip tai tu už mane 20cm žemesnėir smulkutė.O gal tikrai tiek nereikės, bet jau geriau tegul lieka,negu trūksta:)

liks dar vienai palaidinei mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(bielra @ 2008 06 12, 16:55)
http://club.osinka.r...pic.php?t=31043, sioje temoje tikrai maciau buvo tu "kvadratiniu serveteliu" schemuciu! Gal pravers?  4u.gif

aciu labai gera temele 4u.gif einu pasiknist
QUOTE(niuma @ 2008 06 12, 17:24)
nuo rašto irgi daug kas priklauso. Savo sijonukui 4 Maxi po 100 g sunėriau  doh.gif  (1 pilką, 3 juodus). O nėra jei nei labai didelis, nei platus, kelius dengiantis. Ananasinis žymiai kiauresnis raštukas smile.gif

oj...gal galima sito sijonuko rasteli blush2.gif
grooozis
Atsakyti
QUOTE(qqte @ 2008 06 12, 16:18)
na del blukimo kol kas nezinau o del nerinio kietumo tai drisciau nesutikt
as neriu is beje paciu ploniausiu kokius randu..man rado dar plonesnius nei maksi
emiau vaseli 1,25 ir tikrai nesiskundziu vaizdu

g.gif kiek esu nerusi is maxi (o tikrai nemazai biggrin.gif ) - storesnio nei 1 nr niekada nenaudojau g.gif , o jei noriu tvirto ir dailaus nerinio - naudoju 0.7... dabar neriau kepuraites is dvigubo maxio - tai naudojau 1.7 nr. ax.gif

cia matyt dar ir nuo nerejos nerimo tamprumo priklauso ... g.gif
----
Esu nerus is daug ivairiu spalvu - ne viena nebluko... g.gif skalbiu daznai (nes daugumoj tai vaikiskos kepuraites), automatineje skalbimo masinoje 30-40 laipsniu temperaturoje - kol kas nenusivyliau ne karto thumbup.gif
Atsakyti
man is mokyklos laiku istrige, kad vaseli pasirinkt pagal siulo stori. Kad uzdejus, kabliukas uzsipildytu siulu lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Peperoni @ 2008 06 12, 18:05)
g.gif  kiek esu nerusi is maxi (o tikrai nemazai  biggrin.gif ) - storesnio nei 1 nr niekada nenaudojau  g.gif , o jei noriu tvirto ir dailaus nerinio - naudoju 0.7...  dabar neriau kepuraites is dvigubo maxio - tai naudojau 1.7 nr. ax.gif

cia matyt dar ir nuo nerejos nerimo tamprumo priklauso ...  g.gif
----
Esu nerus is daug ivairiu spalvu - ne viena nebluko...  g.gif  skalbiu daznai (nes daugumoj tai vaikiskos kepuraites), automatineje skalbimo masinoje 30-40 laipsniu temperaturoje - kol kas nenusivyliau ne karto  thumbup.gif

na as nesu maciusi pirkti vaselio plonesnio nei 1 g.gif
cia jau buna pats ploniausias kiek maciau
gal jie skirtingai zymimi? g.gif
Atsakyti
QUOTE(qqte @ 2008 06 12, 15:33)
ka as zinau ar cia labai turi itakos smulkumas-158cm, o dydi 36 nesioju  g.gif
bet suknelei ananasinei suneriau 250 gr. siulu pvz.  g.gif

aisku kad turi jei as 184cm, 42 dydis. bet cia ir rastas ir vaselio nr turi svarba. neriu pirma gyvenime sukne, bet tokia kiaura is storesniu maxi ir su 2 nr vaseliu, tai tikrai triju uzteks

QUOTE(ingriduska @ 2008 06 12, 15:38)
Taip tai tu už mane 20cm žemesnėir smulkutė.O gal tikrai tiek nereikės, bet jau geriau tegul lieka,negu trūksta:)

man rodos tu gerai nusipirkai, nes tai bielros alyvinei suknei suejo bendras metrazas apie 2000m(nesvarbu kiek gramu) ir pas tave su kitokiais siulais bendroj sumoj iseis apie 2000m, nebent pats siulas dar tamposi, bet manau pats tas. laukiu nesulaukiu kol as irgi ta sukne galesiu pradet. beje tavo ir spalva labai grazi thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(zinulė @ 2008 06 12, 16:03)
Mano rutulinės beveik pusė. Iš YARNART. Sunėriau kol kas 200 g, 800 m. user posted image

Saunuole, vaizdelis thumbup.gif Kazkaip tavo panasesne i originala atrodo ax.gif Kiek jau nunerei? Maniske kazkaip letokai neriasi unsure.gif jau kazkur puse priekio turiu.
Atsakyti
QUOTE(qqte @ 2008 06 12, 18:30)
na as nesu maciusi pirkti vaselio plonesnio nei 1  g.gif
cia jau buna pats ploniausias kiek maciau
gal jie skirtingai zymimi?  g.gif

gal... g.gif

issitraukiau dabar visus vaselius savo - tai kai kurie zymimi milimetrais, kai kurie ir mm ir nr... tai as rasiau milimetrais ax.gif bigsmile.gif

0.5mm - pats ploniausias koki turiu

18nr - 0.7mm
11nr -1.05 mm
3 nr - 1.7 mm
12nr - 1 mm
9 nr - 1.15 mm

logikos numeracijoj kaip ir ner g.gif ko gero visgi geriausia orientuotis pagal mm
Atsakyti