Fanfan, NUOSTABU!!!
Man labai patinka tokie siuliukai.
Fanfan labai grazu
tik,gal ant modelio graziau ziuretusi,nei ant pakabos
tik,gal ant modelio graziau ziuretusi,nei ant pakabos
QUOTE(Fanfan @ 2008 07 10, 20:20)
Bandau debiutuot ir aš Tik patirties fotkinant tokius dalykus nėr, tai nežinau, ar ką įžiūrėsit.
Šaunuolė Gražu
Fanfan - gražu Debiutas nepriekaištingai pavyko
QUOTE(bielra @ 2008 07 10, 08:07)
Nepatingėk pasiskaityti temas, šis klausimas jau išnagrinėtas 1001 kartą! Ir kiekvieną kartą skaityti tuos pačius klausimus ir į juos atsakinėti - atsibosta!
is tikro reikes isivesti kazkoki limita n kartu uzduodamiems klausimams ir is karto nurodyti puslapeli su is karto visomis temos durelemis, lai susipazins su temos istorija ir oiiiiiiiiiiiiiiii daug suzinos
Papildyta:
QUOTE(temptress @ 2008 07 09, 23:47)
ziuriu merginos as i jusu darbus ir negaliu atsigrozeti man koki 30kg numest pirma reiktu, kad bent kazka galeciau sau tokio bandyt pradeti narpliot
pagarba jums tikrai uz tokius darbus
oiii kokia nesamone mums gerai bus ir +30, kad tik tau noras butu, o kablys pats savaime gilyn smigs zinok
Papildyta:
QUOTE(Fanfan @ 2008 07 10, 20:20)
nu joooooooooo ...debiutas...superinis!!!!!!!!!!!!!!!!! ziurejau ziurejau, ar ten is atskiru motyvu ta suknia? nu jau kantrybe kantrybe
Angulyte, nelabai neriasi ir man, ne del to, kad nenoriu, laiko nebuvo va su tom Viliutees suknelem virbalinem, tai irgi jau virbalai i rankas prasosi, nors virbalais esu servetele mezgusi tik viena karta, mazute mazulyte ir man pasirode, kad as ja mezgiau visa amzinybe tokiaaaa...... na pensijai nusimegzciau gal per kokiu 30 meteliu nu bet mane jos labai vilioja, bet sakau, gal ziemai atsidesiu...vis tiek moherines noresis;)
Ingriduska, tai ardysi visa savo triusa? oi kaip nekenciu to daryt...bet taip..kartais tenka...nenukabink nosies vistiek mudvi TA suknia iveiksim
sveikutes,Fanfan fantastiskas grozis man tik pora eiluciu gelyciu reikejo prinert tai oi oi oi na dar penki cm ir suknele bus baigta,jau naujoj temelej pasirodysiu,as tai uzsikreciau nerimu nuo kepurytes nertos suneliui,tai ir nebeina sustot,gerai,kad sanariai neskauda tada jau butu sudie siulai ir kabliukai
QUOTE(dovyda @ 2008 07 11, 09:59)
is tikro reikes isivesti kazkoki limita n kartu uzduodamiems klausimams ir is karto nurodyti puslapeli su is karto visomis temos durelemis, lai susipazins su temos istorija ir oiiiiiiiiiiiiiiii daug suzinos
Papildyta:
oiii kokia nesamone mums gerai bus ir +30, kad tik tau noras butu, o kablys pats savaime gilyn smigs zinok
Papildyta:
nu joooooooooo ...debiutas...superinis!!!!!!!!!!!!!!!!! ziurejau ziurejau, ar ten is atskiru motyvu ta suknia? nu jau kantrybe kantrybe
Angulyte, nelabai neriasi ir man, ne del to, kad nenoriu, laiko nebuvo va su tom Viliutees suknelem virbalinem, tai irgi jau virbalai i rankas prasosi, nors virbalais esu servetele mezgusi tik viena karta, mazute mazulyte ir man pasirode, kad as ja mezgiau visa amzinybe tokiaaaa...... na pensijai nusimegzciau gal per kokiu 30 meteliu nu bet mane jos labai vilioja, bet sakau, gal ziemai atsidesiu...vis tiek moherines noresis;)
Ingriduska, tai ardysi visa savo triusa? oi kaip nekenciu to daryt...bet taip..kartais tenka...nenukabink nosies vistiek mudvi TA suknia iveiksim
Papildyta:
Papildyta:
jei po šio savaitgalio bandymų liks tokia pati nemiela, ARDYSIU, jaučiu žliumbdama:)
Dovyyyyda iiiveikim ją, bus padaryta dar viena, padaryta dar viena:)
Papildyta:
QUOTE(temptress @ 2008 07 09, 23:47)
ziuriu merginos as i jusu darbus ir negaliu atsigrozeti man koki 30kg numest pirma reiktu, kad bent kazka galeciau sau tokio bandyt pradeti narpliot
SM yra ir dietos tema, kviečiu prisijungti. Labai verta:) Tikrai galima 30 ir daugiau numest nuo savo petukų.
Mūsų sūneliai bendravardžiai, tik mano Ugnučiui jau 11 metų 3 menesiai
QUOTE(dovyda @ 2008 07 11, 09:59)
Va va , man prieš akis stovi tokia virbalais megzta suknelė nors tu ką..... Reiks klauptis prieš Viliutee ant kelių, ir paprašyt, kad pamokintų perprast tų schemučių principą
QUOTE(ingriduska @ 2008 07 11, 11:16)
jei po šio savaitgalio bandymų liks tokia pati nemiela, ARDYSIU, jaučiu žliumbdama:)
Dovyda, Ingriduk - mergaitės, pamatysit kaip įveiksit ir džiaugsitės savo rezultatais.... Aš tikiu jumis [/B]
Dovyyyyda iiiveikim ją, bus padaryta dar viena, padaryta dar viena
Papildyta:
SM yra ir dietos tema, kviečiu prisijungti. Labai verta:) Tikrai galima 30 ir daugiau numest nuo savo petukų.
Dovyyyyda iiiveikim ją, bus padaryta dar viena, padaryta dar viena
Papildyta:
kaip linksmai:) as kazkaip del dietu norejau tau rasyti, tik pasidrovejau:) o butent kurios tu laikeisi?
Fanfan, debiutas įspūdingas!
QUOTE(dovyda @ 2008 07 11, 10:59)
praverstų :idea:
nu žinok man nuo mezgimo kyla noras dietintis megztas rūbas prie kūno glunda, lašinukai veržiasi pri skylutes ir geros mankštos reikia, nes sąnariai stingsta..
va su tom Viliutees suknelem virbalinem, tai irgi jau virbalai i rankas prasosi, nors virbalais esu servetele mezgusi tik viena karta, mazute mazulyte ir man pasirode, kad as ja mezgiau visa amzinybe tokiaaaa...... na pensijai nusimegzciau gal per kokiu 30 meteliu nu bet mane jos labai vilioja, bet sakau, gal ziemai atsidesiu...vis tiek moherines noresis;)
Aš virbalais servetėlės nesu mezgusi, bet kadangi tie sijonai prasideda ne nuo 5 akių, tai išplatinimą jau kai pnors padarytume, a? labai gundausi ir aš.. Tik reikia Viliutės komentaro sulaukti, kiek siūlų nukauti vardan suknios
Fanfan - gražus debiutas. ne debiutinis