Įkraunama...
Įkraunama...

Suknelės - megztos ir nertos

Fanfan, NUOSTABU!!! drinks_cheers.gif thumbup.gif

Man labai patinka tokie siuliukai.
Atsakyti
Fanfan labai grazu thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
tik,gal ant modelio graziau ziuretusi,nei ant pakabos mirksiukas.gif smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Fanfan @ 2008 07 10, 20:20)
Bandau debiutuot ir aš  blush2.gif Tik patirties fotkinant tokius dalykus nėr, tai nežinau, ar ką įžiūrėsit.

Šaunuolė thumbup.gif Gražu wub.gif
Atsakyti
Fanfan - gražu thumbup.gif Debiutas nepriekaištingai pavyko thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(bielra @ 2008 07 10, 08:07)
Nepatingėk pasiskaityti temas, šis klausimas jau išnagrinėtas 1001 kartą! Ir kiekvieną kartą skaityti tuos pačius klausimus ir į juos atsakinėti - atsibosta!

thumbup.gif is tikro reikes isivesti kazkoki limita n kartu uzduodamiems klausimams ir is karto nurodyti puslapeli su is karto visomis temos durelemis, lai susipazins su temos istorija ir oiiiiiiiiiiiiiiii daug suzinos mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(temptress @ 2008 07 09, 23:47)
ziuriu merginos as i jusu darbus ir negaliu atsigrozeti  4u.gif  man koki 30kg numest pirma reiktu, kad bent kazka galeciau sau tokio bandyt pradeti narpliot smile.gif
pagarba jums tikrai uz tokius darbus

oiii kokia nesamone doh.gif mums gerai bus ir +30, kad tik tau noras butu, o kablys pats savaime gilyn smigs zinok blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(Fanfan @ 2008 07 10, 20:20)
Bandau debiutuot ir aš  blush2.gif Tik patirties fotkinant tokius dalykus nėr, tai nežinau, ar ką įžiūrėsit.
user posted image
user posted image

nu joooooooooo ...debiutas...superinis!!!!!!!!!!!!!!!!! ziurejau ziurejau, ar ten is atskiru motyvu ta suknia? doh.gif nu jau kantrybe kantrybe 4u.gif

Angulyte, nelabai neriasi ir man, ne del to, kad nenoriu, laiko nebuvo blush2.gif va su tom Viliutees suknelem virbalinem, tai irgi jau virbalai i rankas prasosi, nors virbalais esu servetele mezgusi tik viena karta, mazute mazulyte ir man pasirode, kad as ja mezgiau visa amzinybe doh.gif tokiaaaa...... g.gif na pensijai nusimegzciau gal lotuliukas.gif per kokiu 30 meteliu wub.gif nu bet mane jos labai vilioja, bet sakau, gal ziemai atsidesiu...vis tiek moherines noresis;)

Ingriduska, tai ardysi visa savo triusa? doh.gif oi kaip nekenciu to daryt...bet taip..kartais tenka...nenukabink nosies mirksiukas.gif vistiek mudvi TA suknia iveiksim drinks_cheers.gif
Atsakyti
sveikutes,Fanfan fantastiskas grozis thumbup.gif man tik pora eiluciu gelyciu reikejo prinert tai oi oi oi doh.gif na dar penki cm ir suknele bus baigta,jau naujoj temelej pasirodysiu,as tai uzsikreciau nerimu nuo kepurytes nertos suneliui,tai ir nebeina sustot,gerai,kad sanariai neskauda tada jau butu sudie siulai ir kabliukai doh.gif
Atsakyti
QUOTE(dovyda @ 2008 07 11, 09:59)
thumbup.gif is tikro reikes isivesti kazkoki limita n kartu uzduodamiems klausimams ir is karto nurodyti puslapeli su is karto visomis temos durelemis, lai susipazins su temos istorija ir oiiiiiiiiiiiiiiii daug suzinos mirksiukas.gif
Papildyta:
oiii kokia nesamone doh.gif mums gerai bus ir +30, kad tik tau noras butu, o kablys pats savaime gilyn smigs zinok blush2.gif
Papildyta:

nu joooooooooo ...debiutas...superinis!!!!!!!!!!!!!!!!! ziurejau ziurejau, ar ten is atskiru motyvu ta suknia? doh.gif nu jau kantrybe kantrybe 4u.gif

Angulyte, nelabai neriasi ir man, ne del to, kad nenoriu, laiko nebuvo blush2.gif  va su tom Viliutees suknelem virbalinem, tai irgi jau virbalai i rankas prasosi, nors virbalais esu servetele mezgusi tik viena karta, mazute mazulyte ir man pasirode, kad as ja mezgiau visa amzinybe doh.gif  tokiaaaa...... g.gif na pensijai nusimegzciau gal lotuliukas.gif per kokiu 30 meteliu wub.gif nu bet mane jos labai vilioja, bet sakau, gal ziemai atsidesiu...vis tiek moherines noresis;)

Ingriduska, tai ardysi visa savo triusa? doh.gif oi kaip nekenciu to daryt...bet taip..kartais tenka...nenukabink nosies mirksiukas.gif vistiek mudvi TA suknia iveiksim drinks_cheers.gif

jei po šio savaitgalio bandymų liks tokia pati nemiela, ARDYSIU, jaučiu žliumbdama:)
Dovyyyyda iiiveikim ją, bus padaryta dar viena, padaryta dar viena:)
Papildyta:
QUOTE(temptress @ 2008 07 09, 23:47)
ziuriu merginos as i jusu darbus ir negaliu atsigrozeti  4u.gif  man koki 30kg numest pirma reiktu, kad bent kazka galeciau sau tokio bandyt pradeti narpliot smile.gif
pagarba jums tikrai uz tokius darbus

SM yra ir dietos tema, kviečiu prisijungti. Labai verta:) Tikrai galima 30 ir daugiau numest nuo savo petukų.
Mūsų sūneliai bendravardžiai, tik mano Ugnučiui jau 11 metų 3 menesiai
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ingriduska: 11 liepos 2008 - 10:17
QUOTE(dovyda @ 2008 07 11, 09:59)
Angulyte, nelabai neriasi ir man, ne del to, kad nenoriu, laiko nebuvo blush2.gif  va su tom Viliutees suknelem virbalinem, tai irgi jau virbalai i rankas prasosi, nors virbalais esu servetele mezgusi tik viena karta, mazute mazulyte ir man pasirode, kad as ja mezgiau visa amzinybe doh.gif  tokiaaaa...... g.gif na pensijai nusimegzciau gal lotuliukas.gif per kokiu 30 meteliu wub.gif nu bet mane jos labai vilioja, bet sakau, gal ziemai atsidesiu...vis tiek moherines noresis;)

Va va , man prieš akis stovi tokia virbalais megzta suknelė nors tu ką..... Reiks klauptis prieš Viliutee ant kelių, ir paprašyt, kad pamokintų perprast tų schemučių principą blush2.gif

QUOTE(ingriduska @ 2008 07 11, 11:16)
jei po šio savaitgalio bandymų liks tokia pati nemiela, ARDYSIU, jaučiu žliumbdama:)
Dovyyyyda iiiveikim ją, bus padaryta dar viena, padaryta dar viena:)

Dovyda, Ingriduk - mergaitės, pamatysit kaip įveiksit ir džiaugsitės savo rezultatais.... mirksiukas.gif Aš tikiu jumis 4u.gif[/B]
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo angulyte: 11 liepos 2008 - 10:37
Dovyyyyda iiiveikim ją, bus padaryta dar viena, padaryta dar vienasmile.gif
Papildyta:

SM yra ir dietos tema, kviečiu prisijungti. Labai verta:) Tikrai galima 30 ir daugiau numest nuo savo petukų.

user posted imageuser posted image
Atsakyti

kaip linksmai:) as kazkaip del dietu norejau tau rasyti, tik pasidrovejau:) o butent kurios tu laikeisi?
Atsakyti
Fanfan, debiutas įspūdingas! thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(dovyda @ 2008 07 11, 10:59)

bigsmile.gif praverstų :idea:

nu žinok man nuo mezgimo kyla noras dietintis ax.gif megztas rūbas prie kūno glunda, lašinukai veržiasi pri skylutes ax.gif ir geros mankštos reikia, nes sąnariai stingsta..
va su tom Viliutees suknelem virbalinem, tai irgi jau virbalai i rankas prasosi, nors virbalais esu servetele mezgusi tik viena karta, mazute mazulyte ir man pasirode, kad as ja mezgiau visa amzinybe doh.gif  tokiaaaa...... g.gif na pensijai nusimegzciau gal lotuliukas.gif per kokiu 30 meteliu wub.gif nu bet mane jos labai vilioja, bet sakau, gal ziemai atsidesiu...vis tiek moherines noresis;)

Aš virbalais servetėlės nesu mezgusi, bet kadangi tie sijonai prasideda ne nuo 5 akių, tai išplatinimą jau kai pnors padarytume, a? ax.gif labai gundausi ir aš.. Tik reikia Viliutės komentaro sulaukti, kiek siūlų nukauti vardan suknios ax.gif

Fanfan - gražus debiutas. wink.gif ne debiutinis wink.gif
Atsakyti